Plánujete trendy svatbu v Boho stylu? V tom případě se vám budou hodit doplňky od Czech wedding

#Boho svatby jsou velkým trendem posledních let. Nevěsty se uchylují k jednodušším a krásnějším svatbám v přírodě, jež jsou plným opakem honosných a barevně výrazných svateb, kdy mohla občas celá oslava připomínat ukázku toho, kdo bude mít lepší a větší svatbu. Každopádně, naše svatba je hlavně našim životním zážitkem, který nás bude doprovázet po celý život. A proč nebýt originální s jednoduchou výzdobou v podobě „TUTU“ sukní, lapačů snů, ale i svatebního webu, který provede hosty vaším programem. Vše zmíněné seženete na webu Czech Wedding.

Kdo jsou Czech Wedding?

Czech Wedding jsou milovníci Boho stylu. Proto se specializují na výrobu tylových tutu sukní, lapačů snů, ale také svatebních webů, které všemu dodají ten pravý šmrnc. Lapače snů se zapůjčují, avšak sukýnky se prodávají buď v univerzální velikosti nebo šité na míru. Vše vypadá jednoduše, elegantně, žensky a romanticky. Ale teď se pojďme podívat na více informací o všem, co je na webu k dostání.


Lapače snů

Lapače snů jsou krásná dekorace, která má i vlastní a dost hluboký význam. Pavučiny pochází od původních domorodých Američanů, přesněji z kmene Ojibwa. Okolo těchto lapačů panuje mnoho pověr a legend, avšak každá se týká toho, že lapače mají za úkol, chytat zlé sny. Takže můžeme tvrdit, že jde o ochranný talisman. Lapače snů se používají k ochraně spících lidí před zlými sny a nočními můrami. Lapač má za úkol vést zlý sen po spletité pavučině, ve které ho zničí ranní slunce. Ty dobré pak projdou skrze posvátný kruh. Všechny lapače byly dříve vyráběny z přírodních materiálů. V dnešní době najdeme i umělé lapače, ty však nejsou tak krásné. Celý lapač se skládá z kruhu v němž je pavučina zachytávající zlé sny, peříček, po nichž kloužou sny dobré a často i kamínek uprostřed kruhu.

Lapače snů získávají na velké popularitě i co se svateb týče. Samozřejmě, nevíce jako dekorace nebo dárek. Velkou oblibu zažívají hlavně na Boho svatbách. Můžeme je použít jako aranžmá při svatebním focení, jako dekoraci svatební tabule nebo součást květinové výzdoby. Fantazii se meze nekladou. Chybu neuděláte ani, pokud lapač snů darujete svým hostům jako dárek. Lapače snů od Czech wedding jsou vyráběny ručně a z přírodních materiálů. Větší lapače si můžete zapůjčit, ty menší koupit. Na výběr je z různých druhů a velikostí – průměry činí 20 cm až 1,3 metru.

Tutu sukně

Tutu sukně jsou velkým trendem poslední doby, a to nejen u malých holčiček, ale i dospělých žen. Tutu sukně vypadají roztomile, ale i velmi žensky. Jsou vhodné nejen pro družičky, ale i samotnou nevěstu, která může sukýnku nakombinovat s bílým topem a šaty už shánět nemusí. Což je ideální opět pro Boho svatby. Sukni poté můžete nosit i na běžné nošení. Můžete se kombinovat s různými topy, bundičkami, apod. Na rozlučce se svobodou zase budete všechny navzájem ladit.

Sukně jsou 7 vrstvé, vyráběné ze švýcarského tylu, spodničku tvoří saténová podšívka. Sukně jsou k dostání ve třech délkách a velkém množství palet. Jelikož se v pase nachází pružná guma, mají sukně téměř univerzální velikost. Ta sedne ženám s velkostí XS-L. Jejich výhodou je nadýchanost, kdy sukně nesplihne ani po celém dni nošení. Jestli máte nějaké vlastní požadavky, je zde i varianta sukně na míru.


Svatební web

Doba, kdy je na počítači nebo chytrém telefonu téměř každý, značně usnadňuje život. A i to u svateb. Proč dělat komplikovaně spousty papírů s různými informacemi, když si můžeme vše shrnout na svatební web. Svatební web slouží k informování hostů o detailech konající se svatby. Můžete do něj napsat vše potřebné a poté zaslat emailem odkaz každému hostovi. Ten se může k informacím vrátit pokaždé, když si bude potřebovat osvěžit paměť o tom, co kdy a kde. Váš web může obsahovat program svatby, oznámení, detaily o samotném obřadu, ale i klidně příběh o tom, jak jste se s partnerem poznali.

Czech wedding nabízí několik předpřipravených šablon webů, do nichž stačí zaslat informace. Jsou v mnoha stylech – přírodní, glamour, vintage, boho, aj. Je totiž samozřejmé, že i web by měl ladit s tématikou svatby. Dobrou zprávou je, že web nejde otevřít jen na pc, ale i na mobilech a tabletech. Do předpřipravených šablon si můžete nechat připojit i nějaký jiný blok s textem. Zahraniční hosté si přijdou na své i s webem přeloženým do jejich jazyka.

Nás svatební doplňky od Czech wedding opravdu zaujaly. A co vás? Pokud vás zajímá více informací o tomto e-shopu, můžete se podívat na jejich web, Instagram i Facebook.


Zdroj: Czech wedding

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close