Užijte si přípravy na svůj slavný den v župánku Shine and Shine. Super tip pro nevěsty, družičky i maminky

Dívčí rozlučka se svobodou, ranní přípravy krásné nevěsty, ale i zamilovaná snídaně s novomanželem… To vše si zaslouží speciální pozornost i k tomu poslednímu detailu. Třeba takové saténové župánky vám dodají pocit luxusu a elegance i v okamžicích odpočinku. Nádherné kousky šije značka Shine and Shine.

Stojí za ní dvě ženy z jihu Moravy, které si uvědomily, že obyčejný sortiment v našich obchodech jim nevyhovuje. Začaly proto nabízet něco trošku jiného: župánky jsou ručně šité z kvalitních saténů a ručně ozdobené zářivými kamínky české značky Preciosa, která je sama o sobě zárukou vysoké úrovně. Kamínky tohoto výrobce jsou oblíbené po celém světě a už tradičně se třpytí i na kouzelných kostýmech tanečníků ze Star Dance.

Kamínky na výrobcích Shine and Shine se lepí na husto, těsně vedle sebe, aby dosáhly co nejvyššího lesku, a vytváří buď nápis, nebo i obrazec podle vašeho přání. Nápis se dá zvolit český nebo cizojazyčný, přední stranu župánku pak může ozdobit třeba váš monogram. Napadá vás něco ještě stylovějšího pro nastávají nevěstu a její družičky?

No a protože si to v Shine and Shine uvědomují, mají přímo svatební sekci, kde si můžete vybrat z příhodných nápisů. Svatebními župánky můžete vybavit nejen sebe jako nevěsta, ale i své družičky, svědkyni nebo třeba maminku. A nebo naopak: družičky, darujte na rozlučce se svobodou župánek své kamarádce – nastávající nevěstě.

Jak nakupovat

Na stránkách Shine and Shine si župánek sestavíte na míru. Vyberete barvu, velikost i nápis. Ten můžete volit z oblíbených vzorů, nebo napsat vlastní text.

Pokud vám něco z nabídky nesedí, ať už byste chtěli jiný motiv nebo třeba jinou délku županu, obraťte se na autorky, vyjdou vám vstříc. Jen u originálního motivu berte v úvahu, že bude vyskládán z kamínků, a proto by měl být takový, aby to vůbec bylo možné.

Výsledný produkt pak zaplatíte buď online kartou, nebo převodem na účet. Pošta vám ho pak doručí v rozmezí 2-3 týdnů – jedná se přece jenom o zakázkovou výrobu na míru, která si nějaký čas vyžádá. Potřebujete-li zboží dříve, zvolte si v objednávce možnost expresního zhotovení za příplatek 200 Kč. Pak se z župánku můžete těšit už do týdne.

A tím se dostáváme k financím: základní varianta dámského županu stojí 2690 Kč.

Limitovaná kolekce Nikol Švantnerové

Chcete-li něco extra, nakoukněte na limitovanou kolekci Nikol Švantnerové. Česká Miss 2015 se podílela na návrhu tohoto župánku, který okouzluje lososovou barvou se stříbřitým leskem a nápisem Simply beautiful. Tato dvě slova jedoduše vystihují, jak si žena v tomto kousku bude připadat.

Pokud vás zaujal právě tento návrh, pamatujte, že počet kusů v této kolekci je omezený…

Další možnosti, jak se třpytit

Vdáváte se v chladném období roku nebo třeba na horách? Pak možná oceníte teplou variantu županu.

Vybrat si můžete také elegantní dlouhý kus. Nevěsta se díky dlouhému negližé může jasně odlišit od svých kamarádek.

Kromě župánků, které jsou nicméně středobodem nabídky, u Shine and Shine najdete také další podobné zboží. A na všem se třpytí luxusní kamínky.

Pro dívky jsou to dětské varianty županů, aby se blýskaly jako jejich maminky.

Miminko můžete obléct do body s třpytivým nápisem – super tip třeba na focení.

Na svatební cestě využijete plavky.

Sportovním typům budou blízké sametové teplákové soupravy.

Župany pak dokonale doplní zdobené spací masky.

Kontakty

Shine and Shine není jen obyčejný e-shop. Ano, můžete si své volby jednoduše naklikat, ale pokud byste chtěli něco trošku jinak, nebojte se na ně obrátit s dotazem. Vyhovět individuálním přáním je heslo, kterým se tady skutečně řídí.

Kontakty jsou zde:

Tel.: +420 773 225 879

E-mail: shop@shineandshine.cz

Mrkněte také na Facebook nebo Instagram, kde se můžete pokochat už hotovými výrobky. Krása, že?

 

Zdroj: Shineandshine.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close