Vrstvené látky, promyšlenější střihy, ručně přišívané krajky, to je „boho“ nevěsta z rukou Lillian West pro jaro 2018

Svatby v „boho“ stylu jsou velkým hitem posledních let. Ať už je to díky bezprostřední blízkosti k přírodě, jednoduchosti nebo ženskosti, mnoho z nás tento romantický styl miluje. Proto tomuto trendu zůstáváme v patách a pečlivě sledujeme jeho vývoj. Tyto konkrétní kousky pochází z rukou Lillian West a jde o kolekci šatů na jaro 2018. 

 

Manželství je jedno velké dobrodružství, za jehož start lze považovat právě svatbu. Ta by měla být bezpochyby nezapomenutelnou událostí, která pár semkne ještě více, než tomu bylo doposud. Proto není divu, když se oba snoubenci a obzvláště nevěsty snaží o to, aby vše bylo přesně podle jejich představ. To se týče i šatů. Proto bychom vám dnes chtěli představit novou kolekci na jaro 2018, která pochází z dílny Lillian West, která opět dokázala, že i jednoduché svatební šaty v boho stylu mohou být nádherné.

V nové kolekci svatebních šatů si můžeme všimnout jemných, ručně přišívaných krajek i zvonových rukávů, které jsou typické hlavně pro splývavější kousky. Nechybí ani potisk s květinovým vzorem a vrstvené látky. Co se týče délky šatů, prim hrají dlouhé kousky, kdy šaty splývají až k zemi. Díky promyšleným střihům nebudou nevěsty schovány za látkou, ale naopak jim jejich postava krásně vynikne a zvýrazní vše, co by mělo jít vidět. Kromě modelů s dlouhými rukávy, kolekce obsahuje i šaty bez rukávů či na tenká až špagetová ramínka, nechybí ani výstřihy, které odhalí vkusně dekolt každé nevěsty.

Výhodou těchto jednoduchých šatů je jejich dobrá kombinovatelnost s jinými kousky. Boho svatby se většinou konají venku, takže si pod ně můžete vzít klidně i baleríny. Jako ozdoba ve vlasech je místo klasického závoje žádaný spíš věneček z kytic, ale chybu neuděláte ani s decentním kloboučkem nebo šátkem.

Své si v kolekci najdou i nevěsty s bříškem či silnějšími stehny. Na výběr je totiž i několik modelů, které mají horní část šatů hezky na tělo, zatímco zbytek šatů je volný a díky tomu zamaskují každou drobnější nedokonalost. Naopak, štíhlejší nevěsty se mohou inspirovat dvoj-dílnými kousky, které odhalí jejich pas. Protože co je hlavní, nevěsta se v šatech musí cítit příjemně. Tak co, líbí se vám některý z těchto kousků?

Zdroj: justinalexander.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close