Jaké módní trendy budou vládnout ženichům v roce 2021

Trendy pro ženichy 2021

Nejen nevěsty sledují módní trendy. Vyladěný do poslední nitky by měl být také moderní ženich. Jaké novinky tedy přináší rok 2021 pro muže?

Trendy pro ženichy, oblek pro ženicha 2021
Greenweddingshoes.com

Je fakt, že pánská svatební móda se nemění tak výrazně, jako dámská. Klasikou je v tomto případě oblek, košile a kravata, obliba boho stylu pak vnesla neformálnost v podobě odložených sak a rozhalenek. Přesto i v tomto omezeném prostoru se odehrává spousta zajímavého.

Rok 2021 bude pro pány velmi bohatý, nabídne barvy, vzory a odvážný, ale přitom pohodlný vzhled.

Prim hraje pohodlí

Do módy se pomalu vrací formálnější vzhled. Opět objevujeme kouzlo obleků, nosí se celý komplet i se sakem, kravaty nebo motýlky, a dokonce i vestičky.

Formálnost jde ale ruku v ruce s pohodlím. Za poslední rok jsme si zvykli pořádat obchodní on-line meetingy v košili a teplácích, takže ani na svatbě se nechceme tísnit. Móda proto přináší pohodlnější střih, který nahrazuje vládnoucí slim fit. Ale pozor, není to baňatý, nepadnoucí, krabicovitý styl! Oblek by měl zkrátka být střižený na míru postavě, kterou volně kopíruje.

Příjemné k nošení jsou kalhoty s vyšším pasem a k tomu šle, pohodlí zaručuje dvouřadé sako, které bude hitem. To je samo o sobě výrazné, takže vám pak postačí jednoduchá košile i kavata.

Oblek pro ženicha 2021
Jackbunneys.co.uk

Vyjádřete svou osobnost barvami a vzory

Trendy letošního roku v pánské módě jsou barevné, nápadné a nápadité, výrazné. Každý má možnost oblečením vyjádřit svou osobnost. Buďte vidět, odhoďte předsudky a oživte svůj slavnostní, formálně komponovaný outfit jásavými barvami a vzory. Pokud se necítíte na celý oblek, vezměte si barevnou vestičku, kravatu nebo košili. Hrajte si!

Pro odvážné jsou tu květinové vzory. Od drobných kytiček po velké, nepřehlédnutelné květy.

Trendy pro ženichy 2021
Filedingandnicholson.com

Šik ženichové zvolí kompletní oblek neobvyklé barvy, jako je vínová, safírová nebo tmavě zelená. Velmi oblíbená bude také námořnická modrá.

Barevné obleky na svatbu 2021
Weddingwire.com

Do obliby se vrací káro/kostka. Tento výrazný vzor balancuje na hranici extravagance na velkých plochách a naprosté klasiky na doplňcích.

Kostkovaný oblek pro ženicha, károvaný oblek pro ženicha
Jackbunneys.co.uk

Naprosto nadčasovým materiálem, který je proslulý i typickým vzhledem, je tweed. Casual, ležérní a nekonečně stylový design vpadl s velkou slávou do dámské i pánské módy. Dokonale vynikne na rustikální i vintage svatbě a vždy, když chcete podtrhnout příjemnou, domáckou atmosféru.

Obleky pro ženicha
Whitfieldandward.co.uk

TIP: Na svatbu v horkém létě nahraďte tweed lněným oblekem.

Zajímavý je vzor rybí kosti, který hraje se strukturou mteriálu.

Trendy pro ženichy 2021
Happywedding.app

Pokud se necítíte na komplet výrazný vzor, bude pro vás řešením další zajímavý trend, kterým vždy vytvoříte originální look: kombinace barev a potisků. Zkuste například spojení jednobarevného obleku a vestičky v některém z populárních vzorů, např. kárované či květované.

Trendy pro ženichy 2021
Whimsicalwonderlandweddings.com / Weddbook.com / Greenweddingshoes.com

Gentlemana tvoří doplňky

Stále větší důraz se klade také na doplňky. Pro pohodlí v pase jsou tu už zmíněné šle, které vedou nad páskem. Kromě praktické pomůcky jsou navíc i dalším prostorem pro módní vyjádření – vyberte nějakou výraznou barvu ladící nebo kontrastní k vašim ostatním doplňkům a obleku.

Svatební móda 2021
Peytonraineyphotography.co

Slavnostní dojem navodí už několikrát zmíněná vestička. Ta letos zažije opravdový boom, ať už jako součást třídílného obleku, nebo jako kontrastní kousek s odlišným vzorem či materiálem. Prim hraje tvíd nebo samet.

Svatební móda pro ženichy, trendy 2021
Junebugweddings.com

Eleganci a vědomí stylu nahrávají také manžetové knoflíky. Skutečný znalec stylu letos nezapomene na kapesníček do saka. Ten se hodí sladit s kravatou, a to buď kompletně stejným vzorem, nebo jen barvou. Tak například ke květované kravatě si vezměte jednobarevný kapesníček v takovém odstínu, který dominuje vaší vázance.

Trendy pro ženichy 2021
Junebugweddings.com

A možná vás to překvapí, protože jste si mysleli, že je už dávno pohltil čas: vrací se také spony do kravaty. Upevní vázanku na místo a poslouží jako dekorace. Pomohou vám ukázat vaše já – pořiďte si tvar šípu, peříčka, kotvy nebo saxofonu.

Oblek pro ženicha 2021
Infinityhospitalitygroup.com

Doplňky, barvy a vzory, stejně jako komplexní pojetí outfitu ženicha letos povedou společně ke splnění hlavního požadavku: být stylový a módní, lehce formální, ale přitom se cítit příjemně a uvolněně. Oblečení má navodit ten pravý pocit, abyste si svůj den maximálně užili.

Pro ještě lepší pocit z plánování svatby a skvělý svatební den zkuste mobilní aplikaci Bride Advisor. Stahujte ji zdarma!

Zdroj úvodní fotografie: Independent.ie

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close