Oscar de la Renta jaro 2024, to je vznešenost a kouzlo růží

Oscar de la Renta jaro 2024

Legendární Oscar de la Renta přináší nevěstám dotek luxusu, elegance a romantiky v jednom. Jeho jarní kolekce 2024 nezapře inspiraci nádherným růžovým květem.

Oscar de la Renta jaro 2024

Návrhář Oscar de la Renta se narodil v Dominikánské republice. Ve Španělsku studoval malířství a jeho vztah k umění se výrazně promítl do jeho módního stylu, který je velmi nápaditý, vizuální, plný barev, vzorů a tvarů. Návrhář a dnes i jeho pokračovatelé Laura Kim and Fernando Garcia hluboce rozumí ženskému tělu a snoubí jeho siluety s bohatými látkami, lichotivými střihy a promyšlenými detaily.

Značka Oscar de la Renta vznikla v roce 1965 a v roce 2006 ji doplnila svatební linie. Ta prohloubila romantický tón značky. Nevěsta v těchto šatech je skutečně moderní romantička. Tradičně elegantní, a přesto svůdná. Klasická, ale zářivě vystupující z davu.

Kolekce pro jako 2024 bezezbytku naplňuje toto směřování.

Inspiruje se růžemi, nejromantičtějšími a nejkomplexnějšími z květin. Růže se odrážejí v klasických róbách i v koketních koktejlových šatech, kterým je v této kolekci také přáno. Princeznovský model s výšivkou květů udělá z nevěsty skutečný květinový středobod dne. A slonovinové koktejlky ji pak provedou do noční oslavy.

Téma růží nesou výrazné krajky, hedvábné okvětní plátky a výšivky na jemném tylu, kontrasty hladkého a zdobeného materiálu. Vidíme éterické květinové ozdoby i odvážné mřížkované aplikace, nechybí ani transparentní vrstvy.

Střihy jsou klasické – princezny i mořské panny, ale i svébytné áčkové minišaty. Kouzlo dotvářejí detaily jako stojáčky, spadlá ramena, dlouhé rukávy, vlečky, mašle, peří nebo přehozy přes ramena.

Tady je malá ochutnávka.

Jaro 2024 – ve jménu růží

Model 01

Oscar de la Renta jaro 2024

Jemné pouzdrové šaty střihu mořské panny zdobí aplikace květin a lístků, které z šatů posléze vystupují a tvoří ramínko kolem krku.

Model 02

Oscar de la Renta jaro 2024

Elegantní úzké šaty založené na svislých liniích a kontrastu hladké a krajkové plochy mají vlečku a dlouhé rukávy. Okouzlují obří krajkovou mašlí zavázanou na zádech.

Model 03

Oscar de la Renta jaro 2024

Celokrajkové šaty s dlouhými rukávy, vlečkou a rovným Carmen výstřihem můžete doplnit o lehoučký plášť, který jim dodá nový rozměr.

Model 04

Oscar de la Renta jaro 2024

Zahalená do růžového obláčku. Tak s může cítit nevěsta v tomto modelu s výšivkou velkých květů, áčkovou sukní a spadlými ramínky.

Model 05

Oscar de la Renta jaro 2024

Éterický a velmi lichotivý kousek s áčkovou sukní, po kterém se popínají celé růže. Má korzetový živůtek se srdíčkovým výstřihem.

Model 08

Oscar de la Renta jaro 2024

Po celém dni je fajn se převléknout do svůdných minišatů. Tento model má klasický střih předělený v pase a extravagantní zdobení podél výstřihu.

Model 11

Oscar de la Renta jaro 2024

Sofistikovaná elegance čiší z šatů které mají živůtek se stojáčkem a dlouhými rukávy zdobený motivem květů a k němu hladkou, pevnou sukni s vlečkou.

Model 12

Oscar de la Renta jaro 2024

Sexy střih kopírující postavu, rozšíření ve spodní části, živůtek bez ramínek s obloučkovitým výstřihem a originální vzor mřížky definují tento model.

Model 13

Oscar de la Renta jaro 2024

Klasický střih v inovativním pojetí. Šaty mořské panny jako by byly stvořeny ze skutečné pěny, na jejímž povrchu se vznášejí oversized stylizované květy.

Model 14

Oscar de la Renta jaro 2024

Plesové šaty z korzetovým živůtkem a rovným výstřihem a s objemnou sukní, která ale díky kombinaci tylu a květinové aplikace působí nesmírně lehce vzdušně.

Zdroj fotografií: Oscardelarenta.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close