Půvabné prvky přírody inspirují nejnovější kolekci svatebních šatů Anne Barge

Anne Barge svatební šaty, kolekce jaro 2021

Podle filozofie Anne Barge „Dobrý design je nadčasový“. V souladu s touto identitou a pověstí vyslala ze své domovské Atlanty ve státě Georgia do světa jarní kolekci na rok 2021, která je ódou na nadčasovou svatební módu.

Svatební šaty jaro 2021, Anne Barge
Anne Barge

Již 20 let je značka Anne Barge jedním z předních amerických módních domů. Šaty, oděvy a doplňky Anne Barge jsou známé pro své klasické siluety, moderní detaily a elegantní látky, ozdoby a výšivky. 

Anne Barge kolekce jaro 2021

Klid a vyrovnanost posloužily jako hlavní témata nejnovější kolekce svatebních šatů Anne Barge, kterou připravila na jaro 2021. Inspirací z přírody nabízí pocit klidu v nejistých časech, dokonalou rovnováhu pro současnou dobu. 

Modely jsou vyrobené z materiálů jako Mikado Scuba, krajka Chantilly a Charmeuse.

Vyznáte se v materiálech svatebních šatů? Charmeuse, čti šarméz. Je to zvláštní druh trikotýnu, který vzniká kombinací krepového útku v plátnové vazbě na rubové straně a hladkého útku v atlasové vazbě na líci. Trikotýn je pružná a měkká vlnařská tkanina s viditelným šikmým žebrováním a často s mírně počesanou rubovou stranou. Látka připomíná vzhledem a omakem pleteninu. Šarméz se vyrábí nejčastěji z polyamidového, někdy i z viskózového filamentu. Ve 20. letech minulého století se používal na svrchní ošacení, v současné době hlavně na spodní prádlo a jako podšívkovina. Podrobné znalosti o dalších látkách načerpejte v našem článku!

Tzv. tekoucí látky poskytly v kolekci Anne Barge jaro 2021 krásné plátno pro 3D květinové motivy ve vinných texturách a květinové organzy.

Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge

Luxusní materiály pro dokonalý efekt

Kolekce Anne Barge 2021, která dorazí do obchodů na jaře, je ztělesněním klidu a vyrovnanosti během období bezprecedentních výzev. Každý design, inspirovaný povahou a dominancí zeleně v domovském státě návrhářka, kterým je Georgia v USA, je symbolem prosperity, svěžesti a růstu. 

Efekt zajišťují pečlivě zvolené látky, zasněné vyšívané prvky s romantickými drobnými korálkovými motivy i propracované střihy. Jsou tu odvážné avantgardní šaty s hlubokými výstřihy do V a zdůrazněnými pasy. 3D květinové textury se šlahouny vinné révy a svěžími listy dodávají ultra-ženské klasice moderní romantický nádech. Dramatické náušnice motýlů a vážek od Marie Eleny dokonale podtrhují každý model a doplňují příběh Anne Barge pro jaro 2021.

Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge

Modely Anne Barge pro rok 2021 záměrně nabízejí jemnou a uklidňující krásu v turbulentní době. Ať chceme nebo nechceme, současná světová pandemie ovlivňuje vše. Je možné, že se i vaše svatební plány budou muset změnit a přizpůsobit, ale svatební šaty, které snoubí nadčasovou svatební módu s romantickými aktuálními prvky, budou vypadat bezvadně na jakékoliv svatební oslavě – od intimních mikrosvateb, až po velké události s mnoha hosty.

Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge
Anne Barge

Prohlédněte si každý model pro svou jarní inspiraci 2021

Jak jsme psali v tomto článku, šaty z letošní jarní kolekce Anne Barge staví také na vlastnostech materiálů. Rádi byste tyto dokonalé modely viděli v pohybu? Není nic jednoduššího, než se podívat na toto video:

Zdroj: Annebarge.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close