Svatební kolekce Savannah Miller podzim 2021 je inspirována středověkou britskou mytologií

Savannah Miller svatební kolekce 2021

S blížícím se podzimem se nastávající nevěsty začínají zajímat o podzimní kolekce svatebních návrhářů. Pojďme si prohlédnout nové modely Savannah Miller.

Svatební šaty Savannah Miller podzim zima 2021
Savannah Miller

Návrhy Savannah Miller pro podzim 2021 dýchají moderní romantikou, podtrhují eleganci a individualitu svobodomyslné nevěsty s povznesenou bohémskou náladou. Nenucené a zasněné modely zachycují aktuální trendy, které si žádají éterické svatební šaty, a obstojí tak i u těch nejnáročnějších žen. 

Jedinečný styl Savannah Miller

Svatební šaty Savannah Miller precizně kombinují éterické, náladové a vintage styly s klasickými siluetami. Ze vzdušných svatebních modelů vyzařuje láska designérky k anglickému venkovu. Její rozmanitá svatební tvorba sahá od šatů přes overaly až po pláštěnky a nabízí všestranný vzhled pro různé okamžiky během svatebního dne

Svatební šaty Savannah Miller, ušité převážně ze saténu a krepu, zdůrazňují postavu nevěsty a proměňují ji bohyni.

Kolekce podzim/zima 2021 nazvaná The Lady of the Lake byla inspirována především středověkou britskou mytologií. V těchto nejistých dobách chtěla návrhářka naplnit svou kolekci pradávnou ženskou energií, aby se nevěsty mohly cítit jako bohyně bez ohledu na to, kolika výzvám během plánování svatby musely čelit.

Současně stále pokračuje v rozvíjení strukturovanější stránky své designové estetiky a udržuje moderní a nenápadné linie, které jsou synonymem značky.

Modely z kolekce Savannah Miller The Lady of the Lake

Winona

Luxusní strečové šaty z matného krepu bez ramínek s romantickým srdíčkovým dekoltem, který doplňuje krepový řasený rukávek. Plně korzetový živůtek do pasu je vylepšen dramatickými modelujícími švy. Boková sukně se směrem dolů rozšiřuje, což vytváří velmi lichotivou siluetu přesýpacích hodin.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Amber

Luxusní strečové strukturované šaty z matného krepu se širokým hranatým výstřihem a jemnými ramínky jsou zdobeny 3D korálkovou a perleťovou výšivkou. Áčková půlkruhová sukně je protažená do malé vlečky a vytváří velmi pěknou siluetu. Sukně se také pyšní vrstvou z krajky Chantilly, která jemně prosvítá horní vrstvou šifonu.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Milly

Nejprodávanější model Savannah Miller, Bluebell, je zde přepracován v moderním duchu. Grafická květinová krajková vrstva překrývá luxusní těžký strukturovaný krep, dekolt je lemovaný šifonem. Šifonové detaily následně vytvářejí navazující spadlé rukávky. Na zadní straně postavu modeluje řada potahovaných knoflíků. Úzká sukně vytváří svůdnou siluetu, zvýrazňuje pas a rozšiřuje se do objemné vlečky.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Indra

Luxusní strečové svatební šaty opět z matného krepu, s hranatým výstřihem, jemnými ramínky a hlubokým výstřihem na zádech. Šaty mají dva podélné švy v přední části, čímž dokonale modelují postavu. Sukně vzadu vytváří dramatickou elegantní vlečku. Nejzajímavějším detailem modelu jsou odnímatelné plisované rukávy zdobené jemnou výšivkou z perleťových korálků, které dávají těmto jinak klasickým šatům moderní a svěží akcent.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Alice

Saténové pouzdrové šaty s výstřihem do V osvěžuje detail dvojitých ramínek s navazující vlečkou. Jsou to ideální svatební šaty pro nevěsty milující jednoduchost.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Fleur

Na saténových pouzdrových svatebních šatech s krajkou Chantilly a špagetovými ramínky na první pohled upoutá výrazný šifonový volán v oblasti dekoltu. Díky tomuto detailu získává minimalistický model romantické vyznění, ale současně zůstává moderní a velice elegantní.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Allegra

Pouzdrové svatební šaty bez ramínek, v oblasti trupu asymetricky zdobené grafickým vzorem z květinové krajky. Siluetu zvýrazňující střih se vzadu protahuje do krátké vlečky. Model si získává na osobitosti díky odnímatelným krajkovým rukávům a celokrajkové vlečce typu Watteau.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Mildred

Uvažujete o overalu? I na to Savannah Miller myslela a navrhla pro podzimní kolekci korzetový overal s hranatým výstřihem, vysokým pasem a stále populárnějšími širokými nohavicemi. Jemnost a romantiku dodají odnímatelné krajkové rukávy sahající až k zemi.

svatební šaty podzim 2021 Savannah Miller
Savannah Miller

Zdroj: Savannahmiller.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close