Svatební kolekce Galie Lahav podzim 2021 – to jsou tři slova. Elegantní. Dramatický. Dechberoucí.

av 2021 dancing qeen

Izraelská značka Galia Lahav nabízí velmi detailně a nápaditě propracované svatební šaty, které podtrhují ženskost jejich nositelky. Podívejte se na její okouzlující kolekci pro podzim a zimu 2021 nazvanou Dancing Queen.

Galia Alahav, svatební šaty, kolekce podzim/zima 2021

Návrhářku Sharon Sever pro tuto sérii inspirovalo, jak se nevěsta pohybuje na tanečním parketu, proto je kolekce pojmenovaná podle písně ABBA Dancing Queen. Je poctou ženskému uměleckému srdci a svobodnému duchu. 

U zrodu návrhů stálo okouzlení dvěma slavnými baletkami, ruskou primabalerínou Annou Pavlovou a italsko-argentinskou balerínou a herečkou Albou Arnovou. Výsledkem je lookbook romantických stylů s korzetovými topy a lehkými vzdušnými sukněmi. Nová kolekce Galie Lahav pro podzim/zimu 2021 je elegantní, dramatická a dechberoucí.

Všechna tři slova dokonale ztělesňují jak okouzlující pohyb primabaleríny – vířící nádheru tanečnice na jevišti, tak i zářící nevěstu, která se vznáší uličkou.

Zářící a nezávislá

Ale kromě vlastní krásy Dancing Queen vzdává úctu také nezávislému duchu ženy. Každá róba oslavuje nespoutanou svobodu, kterou žena dokáže vyjádřit pohybem a tancem, zejména pak v den své vlastní svatby. 

„Bůh dává talent. Práce přeměňuje talent na genialitu,“ řekla jednou Anna Pavlova. V této kolekci její slova plně ztělesňuje spojení mezi silou a elegancí, které je základem každého kousku.

Ze zákulisí: Kolekce podzim/zima 2021, kterou zachytila ​​fotografka Sonia Szóstak, měla být nafocená u nádherného jezera Cuomo v Itálii. Protože však začátkem března 2020 byl v Itálii vyhlášen lockdown kvůli covidu-19, tým se přesunul do oblasti Londýna. Měli jen několik dní na to, aby veškeré modely převezli a společně s dánskou modelkou Ninou Marker vytvořili nádherné fotografie a klipy. Byl to jeden z posledních projektů, které se stihly dokončit před oficiálním uzavřením hranic země. Svým způsobem odráží svět „před“, ale zůstává důkazem, že romantismus je věčný.

V Dancing Queen si všimnete poměrně velké pozornosti věnované živůtkům, přičemž některé nezapřou inspiraci trikotem, který nosí tanečníci. Tento konkrétní detail je odkazem na Albu Arnovou, známou pro její skandální živé televizní vystoupení, kde vypadala jako polonahá v bledém trikotu.

Nádherné svatební šaty Dancing Queen 

Celeste

šaty Celeste

V krémové neutrální paletě se tyto úchvatné svatební šaty na ramínka na světle lesknou a třpytí díky bohaté výšivce malými skleněnými korálky, které přerušuje hluboký výstřih. Bohatá sukně se rozšiřuje do A. Šaty jsou vyrobeny z hedvábného tylu.

Donatella

šaty Donatella

Tato odvážná, postavu kopírující róba s dlouhým průsvitným rukávem se vyznačuje dramatickými holými zády a hlubokým výstřihem do V. Ruční výšivky jemných jasmínových květů podtrhují tuto dokonale sexy svatební róbu.

Margot

šaty Margot

Svatební šaty střihu mořské panny se srdíčkovým dekoltem zdůrazňují postavu a okouzlí hlubokým výstřihem na zádech. Třpytí se bohatou korálkovou výšivkou jemných větviček a nenechají nikoho na pochybách, že tato nevěsta je svůdná a sebevědomá.

Idilliaya

šaty Idilliaya

Snová kombinace krajky bohatě vyšívané třpytivými korálky a odstínů blush dělá z těchto svatebních šatů jedinečný kousek. Vše už jen podtrhují nádherné, nepřehlédnutelné zvonové rukávy, které model posouvají do další dimenze.

Sabrina

šaty Sabrina

Svatební šaty Sabrina zdobí 3D květinová a stříbrná křišťálová výšivka. Klasické konstrukční detaily, jako je korzet s hranatým výstřihem a bohatá, splývavá krajková sukně, nabízejí nespoutanou romantiku.

Carla

šaty Carla

Odvážný úzký a hluboký výstřih vpředu a velké vykrojení na zádech, stejně jako těsné obejmutí postavy dělají z těchto trubkových svatebních šatů se sukní rozšiřujícíc se u kolen nekompromisně sexy model.

Cherie

šaty Cherie

Kouzlo tohoto romantického a zasněného modelu vytváří hlavně princeznovská sukně tvořená dvěma různobarevnými vrstvami plisovaného tylu. K tomu ladí střihově jednoduchý živůtek s ruční výšivkou květinových lístků.

Seraphina

šaty Seraphina
šaty Seraphina

Hlavní pozornost na těchto svatebních šatech si pro sebe loupí doslova fantastické plisované nabírané rukávy. Velká sukně, třpytivá výšivka a nápaditý panelový korzet už jen dotvářejí pocit jedinečnosti.

Ballerina

šaty Ballerina

Kouzlo baletních pódií vyzdvihuje tento dvoudílný model tvořený vyšívanými korzetovými minišaty bez ramínek, které doplňuje odnímatelná tutu sukně s obří mašlí, jež celému modelu propůjčuje nádech hravé extravagance v moderním pojetí.

Jak vznikají svatební šaty Galia Lahav

„Neustále vyvíjíme a aktualizujeme naše korzety, protože se snažíme dělat nemožné a vždy se zaměřujeme na dokonalost,“ vysvětluje hlavní designérka značky Sharon Sever„Nové korzety jsou pohodlnější a lichotivější. Zdůrazňují přirozené křivky a linie pasu a jsou vyrobeny ze speciálních přizpůsobených materiálů, které jsme vyvinuli.“

Protože inspirací byl tanec, byly všechny šaty navrženy tak, aby se pohybovaly stejně snadno jako baletka v piruetě. I když jsou objemné siluety vyloženě dramatické, jsou konstruovány z lehoučkých textilií pro úplnou svobodu pohybu. A to díky použití odnímatelných spodniček a overalů. A bohaté tylové sukně? Samozřejmě jsou výkladem klasického baletního tutu. Pro nevěstu, která dává přednost lesku jako primabalerína, jsou pak k dispozici sukně z iluzivní látky poseté kamínky a nahý tyl zdobený třpytivými krystaly.

Svatební šaty couture Galia Lahav jsou známé svou romantickou a smyslnou povahou a vynikajícími detaily, spolu s lichotivými siluetami a důrazem na pohodlí. Šaty definují nové standardy pro vysokou módu a jejich modely jsou vždy o krok napřed. A u modelů kolekce podzim/zima 2021 Dancing Queen je tomu stejně.

Když novináři při jednom rozhovoru Sharon Sever požádali, aby popsala podobnost mezi nevěstou a baletkou, odpověděla poeticky: „Balerína je fascinující, její držení těla, její pohyb a fenomenální schopnost nést veškerou svou váhu na špičkách prstů u nohou. Je to fantazie na Zemi. Nevěsty jsou stejné. Jsou krásné a fascinující na pohled a vyjadřují se svým pohybem, půvabem a elegantním vzhledem.“

Uměli byste lépe vyjádřit éterickou a ženskou lehkost této kolekce?

Další inspirace

Podívejte se i na další svatební šaty z této dokonalé kolekce pro podzim/zimu 2021.

šaty Ria
šaty Pavlova
šaty Giovanna
šaty Giovanna
šaty Dorianne
šaty Lais

Zdroj: Galialahav.com


Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close