Maggie Sottero jaro 2024: klasika v moderním podání, ve jménu lásky a přírody

Maggie Sottero jaro 2024

Oblíbená australská značka přináší nevěstám závan romantiky, elegance a pohádky převedené do reality. Nechte se i vy unést do říše svatební fantazie s kolekcí pro jaro 2024.

Maggie Sottero jaro 2024

Maggie Sottero přináší každoročně různorodé kolekce, které naprosto přirozeným způsobem spojují minimalistickou eleganci s rozevlátou květinovou romantikou. Promyšlené detaily zdobí klasické základy a dávají vzniknout modelům, které vyzařují zasněnou, žensky působící krásu, do posledního puntíku dotaženou kvalitu a promyšlený styl.

Maggie Sottero je značka pro ženy. A to ženy všech postav a módních stylů. Proto zde najdete modely ve zmenšených petit velikostech, stejně jako XXL střihy. Bohatě zdobené šaty s výšivkou a 3D dekoracemi, stejně jako čisté, uhlazené kousky, kde v hlavní roli figuruje materiál a střih.

V Česku si svatební šaty této značky půjčíte například v brněnském svatebním salonu El nebo v litovelské svatební agentuře Váš den.

Jaro 2024 je ve znamení bujného ráje

Aktuální kolekce se snaží vyjádřit ten dojem, kdy jste zamilovaní a celý svět se stává jedním velkým, nádherným dobrodružným rájem překypujícím možnostmi a nadějemi.

Velkou inspirací je příroda. Les, který pod baldachýnem listí skrývá zelené stezky a stinné kouty, kam se mohou uchýlit zamilovaní, když chtějí být spolu sami. Probleskující slunce ozařující dokonalost opravdové lásky. Spolehněte se na mlčenlivost a trpělivost přírody a nechte ze zprvu malého semínka prvního okouzlení vyrůst věčnou radost.

Svatební šaty v této kolekci jsou svěží a čisté, jemné a romantické, lehké a vzdušné.

Vidíme lichotivé siluety od úzkých přes áčkové až po princeznovské, přírodou inspirované zdobení v podobě rostlinných krajek a trojrozměrných aplikací, třpytivých korálkových výšivek či modelujících linií a exkluzivní udržitelné materiály. Z aktuálních trendů si nelze nevšimnout dramatických konceptů, asymetrických, rovných či jinak inovativních výstřihů, transparentních vrstev, odhalené kůže, motivu mašlí či hry s materiálem – kroucení, zavinování a sklady dodávají šatům dynamiku.

Modely doslova rozkvétají ozdobami v moderním stylu a přizpůsobí se každé nevěstě a každému okamžiku svatebního dne pomocí bohaté palety volitelných doplňků, jako jsou rukávy, vlečky, wrapy a přehozy.

Svatební inspirace podle Maggie Sottero

Ambrose

Maggie Sottero jaro 2024

Plesové svatební šaty s atraktivním, asymetricky řešeným dekoltem bez ramínek. Objemnou sukni doplňují skryté kapsy, zadní díl zdobí po celé délce linie potahovaných knoflíčků a vlečka. Model je ušitý z recyklovaného materiálu. Je k dispozici také v netradiční fuchsiové barvě.

Ariana

Maggie Sottero jaro 2024

Přiléhavý dvoudílný boho model z hedvábného šifonu, květinové krajky a transparentní organzové vrstvy. Neobvyklý průsvitný živůtek zdobený květinovými motivy má objemné rukávy, zkrácenou délku do pasu a kapkový průstřih na zádech. Úzká sukně je zakončena vlečkou. Na atraktivitě přidává odhalený kousek pokožky a dlouhá vázačka s krajkou zdobenými cípy.

Avalon

Maggie Sottero jaro 2024

Romantické květinové áčkové šaty z lehoučké organzy. V základu je jednoduchý postupně se rozšiřující střih s rovným živůtkem bez ramínek. V ombré efektu rozesetá květinová krajka a průsvitná vrstvená sukně mu dodávají pocit éterické jemnosti, který podtrhuje úzká saténová mašlička v pase.

Delphine

Maggie Sottero jaro 2024

Sexy svatební šaty siluety mořské panny zvýrazní každou křivku vašeho těla a dají najevo, že si s módou tykáte. Špičatá linie dekoltu a odhalené linie vyztužení spolu s knoflíčkovou lištou vytvářejí zeštíhlující a prodlužující vertikální osu a dodávají nevěstě chic vzhled. A recyklovaný materiál navíc šetří přírodu.

Fairchild

Maggie Sottero jaro 2024

Úzký krajkový model zdobený třpytivou flitrovou výšivkou. Má srdíčkový výstřih bez ramínek, dokonalý střih kopírující postavu a rozšiřující se od kolen, vlečku a nepřehlédnutelné květinové zdobení. Můžete přidat široké průsvitné rukávy s manžetou.

Hilo Marie

Maggie Sottero jaro 2024

Elegantní jednoduché šaty z recyklovaného hedvábí. Střih podtrhuje křivky postavy, od kolen rozšířená sukně s vlečkou dodává slavnostní jiskru. Upoutá atraktivní dekolt s asymetrickým skládaným efektem a zdůrazněný pas se stylizovanou oversized mašlí vzadu.

Charlize

Maggie Sottero jaro 2024

Saténové korzetové šaty zdobí převážně odhalené tvarující prošívání, silueta mořské panny a perfektně propracovaný živůtek s výstřihem ve tvaru srdce. Nádech mimořádnosti přinášejí odnímatelné rukávy se zavazováním na zádech.

Karena

Maggie Sottero jaro 2024

Svůdný boho kousek ležérního áčkového střihu s nepřehlédnutelným průsvitným živůtkem zdobeným krajkou a perličkami. Výzdoba kopíruje košíčky a vyztužení, takže odpovídá oblíbenému prádlovému dekonstruujícímu stylu. Doladit vršek můžete ještě připínacími spadlými ramínky. Šifonová sukně upoutá vysokým rozparkem.

Laila

Maggie Sottero jaro 2024

Něžná květinová romantika se vtělila do tohoto modelu. Klasický střih s mírně od obloučku vykrojeným dekoltem bez ramínek a s rozšířenou sukní, moderní pojetí s vrstvením materiálů, jemnou hrou barev (ivory transparentní vrstva přes blush základ) a atraktivním zdobením 3D rostlinnými motivy. Doladí volitelný wrap.

Maggie Sottero jaro 2024

Marguerite

Maggie Sottero jaro 2024

Okouzlující třpytivý model klasického áčkového střihu z glitrového tylu, ozdobený bohatou výšivkou s rostlinnou tematikou. Vršek má hluboké sexy vykrojení a odnímatelná spadlá ramínka, lehoučkou sukni ozvláštňuje vysoký rozparek a stejná krajka, která pokrývá top.

Nisha

Maggie Sottero jaro 2024

Princeznovské organzové svatební šaty se zavinovacím efektem, širokou sukní s kapsami a vysokým rozparkem. Upoutá originálně řešený živůtek se špičatou linií véčkového výstřihu a transparentními korzetovými zády, stejně jako nádherný materiál. Další level modelu dodáte nabranými krátkými rukávky.

Ruth

Maggie Sottero jaro 2024

Saténový model na tělo vytváří svůdnou siluetu mořské panny. Má obloučkový tvar dekoltu bez ramínek a bohatou dlouhou vlečku. Povrch pokrývá famózní třpytivá výšivka z drobných flitrů, jak jinak, než s motivem květin a rostlin.

Zinaida

Maggie Sottero jaro 2024

Splněný dívčí sen. To jsou tyto hedvábné svatební šaty se širokou nabíranou sukní s kapsami a dlouhou vlečkou, atraktivním kříženým živůtkem s rafinovaným průstřihem, hlubokým vykrojením na zádech a spadlými ramínky. Nádherný materiál si zaslouží spoustu prostoru, proto mu pozornost nekrade žádná nadbytečná výšivka.

Zdroj fotografií: Maggiesottero.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close