Svatba v industriálních prostorách? Jistě! Přímo v centru Brna vám to umožní agentura Wedding Park

Svatba se může konat na nejrůznějších místech. Ke klasice patří hrady a zámky, bez jakéhokoliv zařizování se obejdete, když se vezmete rovnou na radnici. A pak si můžete vymyslet také něco zvláštního. Stále oblíbenější, a přesto neotřelé, jsou industriální prostory. Právě takové nabízí v centru Brna agentura Wedding Park. Kromě svatebního obřadu si u ní můžete zajistit i spoustu dalšího, takže vaše veselka bude nakonec bez starostí.

Bývalé průmyslové haly, sklady, vodárenské věže, plynojemy nebo i nádraží. To jsou oblíbené kulisy pro svatbu s průmyslovým nádechem. Ač se to na první pohled zdá jako neslučitelné téma, když se nad tím zamyslíte, vzniká velice zajímavý kontrast mezi nadýchanou slavnostní náladou a strohým prostředím z betonu, cihel, železa a skla. Na pozadí funkčních tvarů a syrových materiálů vaše svatební šaty, květiny a další výzdoba perfektně vyniknou.

Pokud vás tento trend oslovuje, zkuste si vyhledat vhodné lokace ve vašem okolí. Snad každé větší město nějaké takové místo má. V Praze to může být třeba Stará čistírna odpadních vod v Bubenči nebo Nákladové nádraží Žižkov. V Plzni se můžete vzít v prostorách pivovaru Prazdroj. V Ostravě se to industriálními památkami jenom hemží, zkuste Důl Michal, Landek Park nebo Dolní oblast Vítkovic.

V Brně vám pak industriální prostory poskytne už zmíněná agentura Wedding Park. Sídlí v srdci Brna v budově zvané Malá Amerika. Ta se nachází v nákladní části brněnského hlavního nádraží. Byla postavena v letech 1894-97 jako tehdy moderní drážní skladiště. Je to halová stavba z režného zdiva doplněná o ozdobné prvky typické pro dobu vzniku budovy. Fungovala jako prostor pro pořádání výstav, koncertů a podobných akcí a v současné době zde sídlí Wedding Park.

Budova prošla důkladnou rekonstrukcí a v únoru otevřela své brány v novém kabátě. Podívejte se, jak to tam vypadalo:

Agentura Wedding Park nabízí především pronájem prostor Malé Ameriky pro uspořádání svatebního obřadu, hostiny, svatební party, ale třeba i rozlučky se svobodou. Ve spolupráci s prověřenými dodavateli vám zajistí také další důležité součásti svatby, jako jsou květiny, dekorace, catering nebo fotograf. Protože nás nabídka agentury zaujala, zeptali jsme se jich, jak to u nich funguje.

Wedding Park se představuje

Jaké služby snoubencům nabízíte?

Hlavním službou, kterou nabízíme, je pronájem našich industriálních prostor. V týmu máme koordinátorku, dekoratérku a fotografku, které znají dokonale naše prostory a přesně ví, jak by měla svatba v těchto prostorech vypadat. Máme i kolem sebe dodavatele, na které nedáme dopustit a rádi je snoubencům doporučíme.

Industriální prostory nejsou úplně typickým místem na svatbu a zájemci si s nimi nemusí vědět. Poradíte jim, jak je dokonale využít, aby vše správně zapůsobilo?

Na naši koordinátorku se můžou obrátit s jakýmkoliv dotazem.  Prostory zná dokonale a ví, na které dodavatele se obrátit a zvládnou předělat prostory k nepoznání.

V jaké cenové relaci se vaše služby pohybují?

Cena pronájmu je kolem 20 000 Kč. V ceně nejsou pouze prostory, ale i další vybavení. Ke všem přistupujeme individuálně a snažíme se snoubencům co nejvíce poradit, jak prostory přizpůsobit na hostinu a poté na večerní párty, která může být až do dalšího dne. Prostory předáváme před svatbou na základě domluvy se snoubenci.

Když s vámi chtějí snoubenci spolupracovat, jak dlouho před svatbou vás mají kontaktovat?

Čím dřív, tím líp 🙂 Máme už poptávky na další rok, ale zvládneme se snoubenci zorganizovat svatbu i do měsíce. Pokud mají snoubenci zájem o prostory, naše koordinátorka je s nimi projde, vše ukáže a pomůžeme jim vymyslet uspořádání. Pokud se prostory snoubencům líbí a chtějí uspořádat svatbu u nás, po domluvě procházíme prostory i s jejich cateringem, dekoratérem a fotografem.

Mohou na schůzku přijít s úplně čistou hlavou nebo by si měli něco promyslet předem?

Určitě si musí promyslet, zda chtějí svatbu v industriálních prostorech.

Originální svatba v centru Brna

Pokud bydlíte v dostupnosti jihomoravské metropole, agentura Wedding Park představuje zajímavou možnost pro vaši svatbu, která určitě stojí za zvážení. V jejich prospěch hovoří řada výhod:

  • budete v každém případě originální, na svatební hosty uděláte dojem
  • nabídka je flexibilní, můžete zde uspořádat jen obřad, nebo i hostinu, popř. pouze svatební party
  • spolu s pronájmem místa získáte i doplňkové služby v podobě úpravy místa přesně podle vašeho přání a zajištění služeb dalších dodavatelů
  • velkou výhodou místa je jeho poloha v centru, je dobře dostupné autem s možností zaparkování, stejně jako vlakem nebo MHD

Chcete vědět víc? Oslovte přímo agenturu a domluvte si schůzku. Kontakty a odkazy:

Adresa: Hybešova 1, Brno

Telefon: 608 507 037

Messenger: m.me/weddingparkbrno 

E-mail: info@weddingpark.cz

Web: https://www.facebook.com/weddingparkbrno/

Instagram: https://www.instagram.com/weddingparkbrno/

 

Zdroj: Facebook.com/weddingparkbrno

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close