Brno svatební festival: Přijměte pozvání na svatební festival v Brně pro rok 2020

Letošní svatební sezóna ještě zdaleka nekončí. Aktuální situace totiž svatbám od dubna do konce července moc nepřála, a tak se spousta svateb přeložila na podzim, zimu nebo dokonce až na příští léto. Jestli plánujete svatbu na příští rok nebo vám kvůli změně data vypadl nějaký dodavatel, určitě si najděte čas a přijeďte se podívat do Brna na jeden z největších svatebních festivalů v ČR.

Brno svatební festival se letos koná v pátek a sobotu 6. a 7. 11. v hotelu Passage. Tváří festivalu je Nikol Švantnerová a celou akcí bude provázet Monika Leová. Pro prvních 30 návštěvníků bude připraven malý dárek.

Jaké novinky můžeme letos čekat?

Na festivalu bude kompletní portfolio všech služeb pro svatbu. Začít můžeme u svatebních salonů, kde najdete šaty všech velikostí a nebudou samozřejmě chybět přehlídky. Dále zde budou k vidění snubní prsteny, fotografové, kameramani a hudebníci.

Různé návrhy na místa, kde svatbu uskutečnit, a opravdu velká nabídka cateringu, cukrářských výrobků, dále třeba vinaři, prosecco bar nebo kávový servis.

Můžete se těšit i na svatební agenty, půjčovny dekorací a aranžovaní květin. Aktuální seznam všech dodavatelů bude uveřejněn zde.

Můžete se těšit i na workshopy či tombolu

Loni měly workshopy velký úspěch, a tak se i letos můžeme těšit na skvělé tipy od fotografů nebo si můžeme od koordinátorky nechat poradit, jak nejlépe naplánovat svatbu.

Plán workshopů však více prozrazovat nebudeme, aby bylo taky nějaké to překvapení. Důležité je však vědět, že všechny workshopy budou v ceně vstupného a časový rozpis bude zveřejněn přibližně týden před akcí na webu svatebního festivalu, na Facebooku i Instagramu.

Je třeba se zmínit i o tombole, která letos bude opravdu bohatá. Vyhrát zde můžete skvělé ceny, jako například snubní prsteny od firmy Bisaku za 30 000 Kč, zapůjčení svatebních šatů ze salonu CAXA a Momenty, romantický výlet v luxusním spa hotelu, různé dekorace a květinovou výzdobu, sladký bar a spousty dalších zajímavých cen.

Podrobný seznam bude zveřejněn před akcí na FB a Instagramu.

Letos však zřejmě v rouškách

Letos kvůli všem opatřením ohledně viru Covid-19 to vypadá, že budou opět povinné roušky. Jestli tomu tak ovšem bude nebo ne, to zatím není jisté, rozhodně byste si ale festival neměli nechat ujít. Určitě se nemusíte bát přijít, protože na festivalu budou kontrolovány počty osob a samozřejmostí budou zvýšená hygienická opatření.

Kvůli lepší orientaci o počtu osob byl spuštěn předprodej vstupenek, kde si můžete zakoupit vstupenku na jeden nebo oba dny, a dokonce i VIP vstupenku, stačí si jen vybrat.

Určitě je lepší si vstupenku zakoupit online, abyste měli jistotu, že se na festival dostanete, a nepřišli tak o skvělý a jedinečný zážitek.

Pár bodů na závěr

  • 6. – 7. 11. 2020
  • hotel Passage (Lidická 23, Brno)
  • vstupné 180 os/den nebo 250 os/2 dny, VIP vstup 400/os zahrnuje navíc prosecco, dárek, místo na sezení, šatnu zdarma a bez fronty
  • v pátek 15-19 hod.
  • v sobotu 10-17 hod.
  • 120 vystavovatelů na jednom místě
  • svatební tombola v hodnotě 200 000 Kč
  • sledujte web Brnosvatebniveletrh.cz

Přijďte si vychutnat svatební atmosféru, kde nasbíráte inspiraci pro váš nezapomenutelný den.

 

Zdroj fotografií: Brnosvatebniveletrh.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close