Vera Wang podzim 2022: Oslava individuality a vysoké módy

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Vera Wang patří mezi hvězdné stálice svatební módy. Její jméno je zárukou odvážného přístupu, hledání neprošlapaných cest a vytváření jedinečných kolekcí pro sebevědomou nevěstu. Co si připravila pro sezónu podzim/zima 2022?

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Nejnovější kolekce svatebních šatů Very Wang oslavuje individualitu, svobodu a touhu experimentovat. Modelům je společný inovativní přístup, moderní look a odvážná prezentace. V základu ale stále najdeme to, co z Very udělalo hvězdu první velikosti: perfektní krejčovinu, dokonalé střihy, propracované detaily a skvělé materiály. Jinými slovy, podzimní kolekce z řady Haute Wedding je studií objemu, proporcí a krejčovské techniky.

Hlavní myšlenou pak je jedinečnost každé osobnosti, která si svatební šaty značky Vera Wang oblékne. Když se podíváte na deset modelů této kolekce, vidíte deset odlišných nevěst. Které jsou ale současně deseti tvářemi jedinečné, komplexní ženy. Podle designérky a její podzimní kolekce má každá z nás v sobě romantičku, minimalistku, bohémku, provokatérku a další vrstvy.

Jestli to je, nebo není pravda, to je na vašem posouzení. Třeba vám v uvažování pomohou krásné svatební šaty Very Wang pro podzim 2022. Inspirujte se a zjistěte, která poloha vám nejvíce sedí.

Deset tváří nevěsty

Tvář 1: Phillipa

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Volánová róba empírového střihu bez ramínek vyvolává představu éterické jemnosti a vzdušné nadýchanosti. Převládá zde romantická a jemná hravost. Jedinečnost modelu dodávají především až k zemi spadající rukávy zdobené, stejně jako zbytek šatů, vrstvami lehkých tylových volánků.

Tvář 2: Beatrice

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Elegance, minimalismus a vysoký styl. To jsou hlavní motivy této róby. Hladký živůtek bez ramínek, výrazné peplum v pase a rovně splývající sukně s vlečkou nechávají dostatek prostoru, aby vynikla krása slonovinového hedvábí. Wow efekt přinášejí obrovské vrstvené rukávy, které jsou naprosto nepřehlédnutelné.

Tvář 3: Rosaline

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Jemná krajka na tělovém podkladu je jako jemná mořská pěna na romantické pláži. Svatební šaty se stojáčkem a odhalenými rameny plně přejímají tuto jemnost a jsou tak skutečným vtělením romantiky. O pozornost diváka u těchto šatů soupeří velké odnímatelné balonové rukávy, watteau vlečka a už zmíněná ruční krajka pokrývající kompletně celý model.

Tvář 4: Tina

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Honosný styl a dlouhá sukně vám nic neříká? Pokud vás naopak láká moderní neformálnost, míříte vždy rovnou k věci a chcete něco neokoukaného a pohodlného, jděte do ultra mini se stojáčkem a superdlouhými rukávy. Čistý a nekomplikovaný střih pozvedne na nový level látka – italský tyl kompletně pokrytý krystalky a perličkami.

Tvář 5: Antoinette

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Druhým jménem těchto svatebních šatů je objem a vrstvení. Jako princezna se bude cítit každá nevěsta, která oblékne model s korzetovým živůtkem a špagetovými ramínky, objemnou asymetrickou sukní a bohatými vrstvenými rukávy dlouhými až na zem. Dech nám bere celková silueta překypující bohatstvím materiálu.

Tvář 6: Carmen

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Nemysleli jste si, že v kolekci Very Wang by chyběla černá, že ne? Proslulá milovnice této barvy ji tentokrát použila na fantastické odnímatelné balonové rukávce. Ty doplňují jinak minimalistické, hladké tubové minišaty bez ramínek ideální pro neformální nevěstu, která žije módou a nebojí se to dát najevo.

Tvář 7: Ingrid

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Klasickému stylu se blíží tyto svatební šaty, u kterých nechybí krajka, plesový střih s odhalenými zády, špagetovými ramínky a kaskádovou širokou sukní. Živůtek zdobí srdíčkový výstřih a hedvábné ozdobné mašle, vrstvenou tylovou sukni zase dlouhá vlečka. Nové pojetí šatům dodává materiál – u tohoto střihu byste čekali hedvábí či satén, dostanete však lehkou tylovou krajku. Navzdory množství materiálu tak šaty působí velice lehce.

Tvář 8: Jacqueline

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Saténovým svatebním šatům bez ramínek s mačkanou sukní dominuje originální křížení na přední části živůtku a velká mašle s cípy dosahujícími až na zem, která je umístěna na zádech. Sofistikovanost, přímost a čistota stylu se perfektně snoubí s koženými černými rukavicemi dosahujícími až k loktům.

Tvář 9: Marlene

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Klasickou siluetou se pyšní další model. Plesová, princeznovská róba sází na osvědčené spojení hladkého živůtku s bohatou sukní ze záplavy hedvábí a organzy, nasazenou v pase a pokračující do vlečky. Překvapení zajistí originální řešení výstřihu.

Tvář 10: Babe

Svatební šaty Vera Wang podzim/zima 2022.

Poslední svatební šaty v této kolekci jsou celé o vertikálních liniích, které vedou zrak od hladkého živůtku přes velkou hedvábnou mašli v pase s jejími cípy spadajícími podél dlouhé sukně, až k zemi. Celkové vyzařování doplňují odnímatelné dlouhé rukávy a kouzlo jedinečnosti pečetí jedno ramínko uvázané opět do podoby mašle.

Zdroj fotografií: VeraWang.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close