Anne Barge jaro/léto 2022. Šarmantní pařížská romance pro zamilované

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Kolekce Anne Barge pro jaro/léto 2022 je ztělesněním romantiky, šarmu a stylu. Inspirovala ji Paříž a zamilovaný duch tohoto magického města nad Seinou.

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Bohatství a zdobnost dávno minulých dob se v této nadčasové svatební kolekci mísí s moderní ženskostí, která si žádá čistou eleganci. V hlavní roli jsou barvy perlová, bílá a champagne, květinové krajky, rafinované střihy a variabilní doplňky, jako např. vyšívané pláště nebo nápadité zavinovací wrapy.

Dokonale vysochané siluety akcentující postavu zahrnují jak obepínající pouzdrové šaty a princeznovské róby s velkou sukní, tak i hravý střih mořské panny. To vše z vrstev luxusního žakáru, lehké saténové organzy, éterických krajek, elastického krepu, buretového hedvábí (faille) a hedvábného mikada.

Nevěsta v kterémkoliv modelu z této jarní kolekce svatebních šatů Anne Barge je zkrátka stylová i šik, sofistikovaná i hravá současně.

Pařížská romance

Amoret

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Pouzdrové šaty s hlubokým výstřihem do V zdobeným iluzivní vrstvou pokrývá bohatá květinová krajka. Dekolt je bez ramínek, sukně má vlečku. Tento model podtrhne krásnou tvarovanou postavu nevěsty a bude velmi pohodlný po celý den.

Šaty můžete doplnit jednoduchou krajkovou kápí přes ramena s řadou perličkových konflíků na zádech.

Azzura

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Nádherné šaty v siluetě mořské panny vyjadřují eleganci s lehkým přídechem odlehčené hravosti. Úzký střih se od kolen rozšiřuje do dramatické sukně s vlečkou, dekolt modeluje korzetový srdíčkový vršek bez ramínek. Wow efekt zaručuje krásný vyšívaný materiál.

I k tomuto modelu je k dispozici přehoz přes ramena, tentokrát s nečekanou mašlí na zádech.

Cherie

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Elegantní šaty v midi délce kopírují postavu a jsou ideální pro neformální veselky či mikrosvatby. Okouzlí vás nádherná květinová organzová výšivka kontrastující se spodní částí sukně, která zůstává nezdobená. Linii zadní části podtrhuje řada potahovaných knoflíků a krátký rozparek.

Slavnostní šarm jednoduchým šatům dodají doplňky jako bohatě zdobený závoj či efektní nápadné střevíčky.

Endless Love

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Iluzivní princeznovské svatební šaty pracující s vrstvením průsvitných látek a květinových výšivek vyzařují lehkost a pohyblivost. Lodičkový, umírněný výstřih vás nijak nevaruje, a tak vás čeká úžas, když se k vám nevěsta obrátí zády a ukáže rafinovaně odhalená záda.

K tomuto zdobenému kousku se budou hodit jednoduché doplňky, jako je hladký dlouhý závoj.

Erte

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Minimalistický svatební model sází na nádhernou látku – hedvábné faille – a bezchybné vypracování střihu i jednotlivých detailů. Vrchní část se středně silnými ramínky má výstřih do V s nápaditým zavinovacím efektem a hlubokým vykrojením na zádech. Na úzké hladké sukni upoutá vlečka a knoflíková lišta.

Šaty jsou holdem klasickému elegantnímu, avšak nenucenému stylu. Svou jednoduchostí podtrhnou přirozenou krásu nevěsty.

La Femme

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Ženskost, lehkost a vzdušnost vyzařují z každého švu těchto svatebních šatů. Mají podobný střih jako Amoret s holými rameny, iluzivním výstřihem do V a širokou princeznovskou sukní s vlečkou. Jedinečnost jim zajišťuje záplava krajky Chantilly a oversized květinové aplikace.

Přes ramena můžete přehodit tylový top s originálními vrstvenými rukávy zdobený krajkou.

Perola

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Elegantní korzetové šaty bez ramínek okouzlují jednoduchostí a subtilními detaily. Hladký povrch narušují pouze tvarovací švy, knoflíčková lišta v zadní části a fantastický kroucený detail živůtku. Dechberoucí široká sukně s dlouhou vlečkou z vás udělá princeznu během okamžiku.

Minimalistické vyznění doplní perličkami lemovaný přehoz přes ramena ve stejném stylu, jako je zdobení živůtku.

Ravello

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Jemně působící svatební šaty tvoří perfektně vypracovaný korzetový živůtek se srdíčkovým dekoltem a áčková, mírně se rozšiřující sukně s vlečkou. Sladká květinová výšivka živůtku pozvolna přenechávající prostor nezdobenému povrchu sukně evokuje klasiku a tradici.

Švih šatům dodá iluzivní top s dlouhými rukávy a krajkovými aplikacemi nebo závoj se stejným designem.

Romanza

Svatební šaty Anne Barge jaro 2022

Romanza, to je romantika a pohádka. Záplava tylových volánků a řasení nenechá nikoho na pochybách, že máte smysl pro módu i odvahu vzít na sebe nové trendy. Právě volánky se totiž letos vrátily s velkou parádou. Efektní design ještě umocňuje velký volán kolem dekoltu, zdobený vtipnými mikro puntíky.

Tyto nápadné a nepřehlédnutelné šaty jsou natolik soběstačné, že už nepotřebujete žádné další doplňky, snad s výjimkou velmi jemných šperků.

Kdo je Anne Barge

Americká značka Anne Barge se sídlem v Atlantě se specializuje na svatební večerní šaty. Od svého založení v roce 1999 spojuje nadčasovost a klasický styl s trendovými detaily. Klade důraz na maximální preciznost v krejčovském provedení, jen ty nejlepší materiály a nápadité, ale nevtíravé zdobení.

Jejím stylem je jednoduchá a nenucená elegance, návrhy odrážejí motto „Kvalita je nadčasová“.

Zdroj fotografií: AnneBarge.com, úvodní foto Jose Villa

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close