Zuhair Murad Bridal přináší romantiku pro svou kolekci podzim-zima 2020

Svatební šaty Zuhair Murad 2020

Sebevědomá, vznešená a elegantní dáma, to je nevěsta podle libanonského návrháře nejen svatebních šatů Zuhaira Murada. Seznamte se s jeho kolekcí pro podzim/zimu 2020.

Zuhair Murad svatební šaty
Zuhair Murad

Nevěsta à la Zuhair Murad stojí na podzim roku 2020 v jádru ženské síly přírody – vyzařuje z ní svobodný, ale klidný duch, jedinečný ve svém vlastním světě.

Modelky, zachycené ve zlatém obilném poli, nosí dramatické siluety vytvořené pro královnu. Od transparentní krajky po skládaný tyl a vrstvené organzy, všechny okouzlující šaty vyzařují čistou eleganci. Jak je pro modely Zuhaira Murada obvyklé, zdobí je odnímatelné vlečky spolu s dlouhými závoji.

Zuhair Murad svatební šaty 2020
Zuhair Murad
Zuhair Murad

Variabilita střihů a barev

Na jedné straně stojí bohaté sukně inspirované plesovými róbami, jimž ještě přidává na objemu bohaté řasení, na druhé úspornější štíhlé siluety, které dekorují květinové výšivky a ozdoby z peří. Jinde korzetové živůtky a výstřihy do V přinášejí do svatební módy opět detaily spodního prádla

Barevná paleta bílé a šampaňské dodává těmto dokonale moderním svatebním šatům tradiční základ.

Zuhair Murad
Zuhair Murad

Neomezená krajina, pole ječmene a luční kytice definují náladu pro tuto svatební kolekci podzimu 2020. Specifická je barevnost této kolekce.

Majestátní bílá – symbol nevinnosti a věčnosti – modely prozáří a přináší štěstí a úspěch. Odstíny měsíčního svitu a pískové tóny šíří klidné štěstí v každém svazku. Nazelenalé odstíny to vše oživí a růžové odstíny dodají romantiku a něhu. 

Zuhair Murad
Zuhair Murad

Fúze ženskosti, klasiky a moderních siluet

Design každých šatů této kolekce radikálně přehodnocuje klasické střihy a přetváří je do současných siluet. Ženskost nepochybně zůstává srdcem a jádrem kolekce. Je vyjádřena prostřednictvím královských aspektů vlajících pláštěnek, členěných rozměrných taftových sukní, dlouhých závojů splývajících přes okouzlující modelované živůtky a detailů jako zvonové rukávy a hluboké výstřihy. 

Zuhair Murad
Zuhair Murad
Zuhair Murad

Všemu vévodí hravá zdobnost. Jemné siluety do áčka, princeznovské modely a vypasované úzké šaty povznášejí složité obruby a trojrozměrné nášivky. Skládaný tyl vyniká v pevných i plisovaných tvarech a krajkové nášivky jsou zasypány zářivými krystaly. Peří volně vlaje a romantické květiny zdobí záplava flitrů. Třešničkou jsou ladné mašle svázané do mnoha tvarů a velikostí.

Zuhair Murad
Zuhair Murad
Zuhair Murad

Motivy přírody dominují této kolekci

Zuhair Murad se ve své svatební kolekci na podzim 2020 rozhodl spojit organickou krásu přírody s vysokou svatební módou. Komplikovaně vyšívané plesové a áčkové šaty přišly v nových rustikálních odstínech.

Zuhair Murad
Zuhair Murad
Zuhair Murad
Zuhair Murad
Zuhair Murad

Dramatické pláštěnky jsou Muradovou specialitou bez ohledu na inspiraci nebo prostředí a v této sezóně dal nevěstám něco nového: hybridní plášť s dlouhými rukávy pro větší rozsah pohybu. Dalšími novinkami jsou okázalé, rozcuchané tylové šaty se spoustou textur a sochařskou sukní.

Nevěsty, které chtějí zažít skutečný pocit princezny, budou tíhnout k rozevlátým tylovým šatům s obřími taftovými mašlemi a organzovými aplikacemi s pastelovými výšivkami. Šaty střihu mořské panny s peřím budou zase vyhovovat ženám, které touží po něčem sexy.

Zuhair Murad
Zuhair Murad

Celou kolekcí se prolíná motiv výšivky inspirované květinami. Navzdory složitým zdobným detailům Murad chtěl, aby se nevěsty v šatech cítily jako v půvabné krajině.

Zuhair Murad
Zuhair Murad
Zuhair Murad
Zuhair Murad

Zdroj fotografií: Zuhairmurad.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close