Kleinfeld bridal přináší nejnovější svatební inspiraci z rukou nejznámějších návrhářů

Máte už vybrané své svatební šaty či další doplňky? Pokud ne, nezoufejte. I svatební blog ví, že inspirace není nikdy dost, proto jsme ji za vás hledali. A narazili jsme na úžasný web s názvem Kleinfeld bridal, který v sobě seskupuje práci hned několika módních návrhářů. Na webu najdeme nejen svatební šaty, ale i boty či doplňky.

Svatební šaty, ale i boty, které lze považovat za pomyslnou třešničku na dortu. Přesně tohle a ještě více najdeme na svatebním webu plném inspirace nesoucím název Kleinfeld bridal. Samotný web v sobě seskupuje velké množství designérů a byla by škoda, neříct si něco o tom, čím se jejich tvorba vyznačuje a na jaké částce začíná cena za jejich věci. Proto se spolu podíváme na aktuální tvorbu čtyř z nich a nezapomeneme vám ukázat ani pár kousků od jiných návrhářů, které nás zaujaly.

Pnina Tornai

Pnina Tornai je exkluzivní návrhářka svatebních a večerních oděvů. Jedním z charakteristických znaků její tvorby je krásný korzetový design. Své šaty inspiruje konstrukcí originálních starožitných korzetů. Šaty od Pniny jsou ručně vyráběny z nejjemnějších tkanin dovážených z Evropy. Její kolekce se rozkládá od klasiky s čistými liniemi až po šaty se sofistikovanými detaily, jakými jsou například kameny Swarovski.

Cena šatů začíná na: $4800

Maggie Sottero

Maggie Sottero patří k nejznámějším návrhářům svatebních šatů na světě. Maggie za své návrhy sklidila několik ocenění. Mezi její speciality, jakými se její návrhy vyznačují, patří například drahokamy, vyšívané aplikace, trojrozměrné květinové zdobení, objemné sukně a zajímavě střižené vrchní díly.

Cena šatů začíná na: $1100

Michelle Roth

Návrhy Michelle Roth jsou známé svým kouzlem a vznešeností. Její šaty jsou velmi ženské a éterické, takže v nich bude vypadat romanticky každá. Kloubí v sobě elegantní střihy a dlouhé sukně. Některé její modely zvýrazňují ženskou postavu.

Cena šatů začíná na: $2000 – $3000

Randy Fenoli

Randy Fenoli se narodil na farmě v jižní Illinois, byl nejmladší ze sedmi dětí. Jeho vášeň pro módu ho dovedla na prestižní Fashion Institute od Technology. Během studia získal několik cenění za svoji práci. Randyho modely vynikají svojí elegancí, něžností a hrou s detaily, jakými je například aplikování krajky a jiných aplikací.

Cena šatů začíná na: $2000 – $3000

Protože v sobě web seskupuje velké množství návrhářů, našli jsme pro vás několik kousků, ze kterých se můžete inspirovat. Všimnout si můžete i šatů plus size, které sednou i plnoštíhlým či těhotným ženám. A to hlavně díky širším sukním, které skryjí každou nedokonalost. Rafinovaně budou vypadat i kousky se zavinovacím střihem, který obtáhne všechny vaše křivky.

Na webu se nemusíme inspirovat pouze svatebními šaty, najdeme zde i nejrůznější svatební boty a šperky, které celý dojem svatebního outfitu ještě o úroveň vylepší.

 

Zdroj: Kleinfeld bridal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close