Třpyt diamantů zdobí nevěsty Zuhaira Murada v kolekci podzim/zima 2022

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Jako pro skutečnou princeznu z příběhů tisíce a jedné noci vypadají svatební šaty z podzimní kolekce libanonského návrháře Zuhaira Murada. Jsou inspirovány diamanty.

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Diamanty jsou věčné, věděl James Bond. A Marilyn Monroe si zase byla jistá, že jsou nejlepšími přáteli každé dívky. O diamantech se zpívají písně a točí filmy, zdobí ty nejúžasnější šperky, včetně zásnubních a snubních prstenů. Podle starých Řeků to byly slzy bohů, podle Římanů zase střípky hvězd spadlých na zem.

Víte, že? Diamanty jsou symbolem věčné lásky, závazku a stability. Jako pravá láska jsou nezničitelné. Znamenají také čistotu a ušlechtilost.

Mají zkrátka své neodolatelné kouzlo. A právě tyto nádherné nadčasové kameny inspirovaly Zuhaira Murada při designování jeho kolekce svatebních šatů pro podzim a zimu 2022.

Luxusní kouzlo diamantů a krajky

Pokud znáte styl Zuhaira Murada, víte, že teď nás nečeká žádný minimalismus. Dramatické siluety, přebohaté zdobení a ohňostroje detailů jsou tím, co na tomto návrháři milujeme. Vyzařují romantiku a nelze je přehlédnout.

Kolekce podzim/zima 2022 je v tomto dokonce ještě intenzivnější. Je totiž věnovaná diamantům. Broušené kameny zdobí většinu návrhů na živůtcích, sukních, rukávech a rukavičkách, nebo alespoň závojích. Najdete je dokonce i na iluzivní transparentní vrstvě, takže se na první pohled zdá, jako by ulpěly přímo na kůži nevěsty. Lesk přidávají také stříbrné perličky seskupené do atraktivních vzorů a ornamentů, dalším nepřehlédnutelným prvkem v této kolekci je krajka.

Jako pozadí pro zářivé prvky skvěle slouží látky v tlumených odstínech bílé, jako je magnóliová (nažloutlá bílá) a ecru (přírodní bílá).

Kolekci vévodí přiléhavé pouzdrové šaty princesového střihu s hlubokými výstřihy a připínacími sukněmi, kterým zdatně sekundují siluety přesýpacích hodin v podobě propracovaných živůtků, úzkých pasů a širokých, vypodložených sukní. Výstřihy jsou často srdíčkové nebo zavinovací.

Prohlédněte si zářivé modely podzimu a zimy 2022

Model 1

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Lichotivá silueta, hranatý výstřih s ramínky, hebký hedvábný tyl a příjemná barva tvoří základ pro tento model. A v hlavní roli pak doslova září kamínky a perličky poskládané do efektního a bohatého geometrického vzoru. Variabilitu přináší odnímatelná sukně.

Model 2

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Pohádková róba upoutá širokou nabranou sukní, která dává velký prostor, aby vynikl jemný lesk saténu. Modelovaný živůtek se zavinovacím efektem a srdíčkovým tvarem vysoustruží perfektní dekolt. Zářivými kamínky jsou tentokrát posety dlouhé transparentní rukavice. Dozdobit můžete také štrasovou čelenkou s bohatým závojem.

Model 3

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Korzetové svatební šaty s áčkovou rozšiřující se sukní v příjemné barvě jsou ztělesněním hlavního motivu podzimní kolekce. Korálky a kamínky pokrývají celý živůtek a směrem dolů na sukni se vzor postupně ředí do ztracena. Za povšimnutí stojí inovativní dekolt se špičkami. A pokud máte málo třpytu a lesku, vezměte si také kamínky vyšívaný závoj a třpytivou čelenku.

Model 4

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Lehoučký šifon, z něhož je ušita, dodává této svatební róbě pečeť nadpozemskosti a pohyblivosti. Bohatá sukně a zvýrazněný pas spolu se zavinováním v oblasti dekoltu pomáhají modelovat postavu. Na bocích se třpytící jemná výšivka v květinovém motivu jen umocňuje pocit, že jste právě potkali skutečnou vílu.

Model 5

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Rovný výstřih, bohatá třpytivá výšivka převážně na živůtku a horní části kaskádové sukně a konejšivý barevný odstín dodávají těmto šatům klasickou eleganci a šik styl. Doplňují je průsvitné rukavice se stejným vzorem z korálků a krystalů.

Model 6

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Čistá zářivá krajka na tělovém podkladu a spousta iluzivní i skutečné poněkud vybočují z třpytivého opulentního trendu této kolekce. Nevinně působící model má stojáček, dlouhé rukávy a odepínací sukni z krajkou zdobeného tylu. Bez svrchní sukně můžete obdivovat střední vlečku.

Model 7

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Korálky a krystaly se šetřilo i na tomto modelu. Ovšem dramatu má naopak požehnaně. Široká volánová sukně bude něco pro milovníky extravagance. Stylově ji naprosto perfektně doplňuje řasený top se zavinováním, holými rameny a dlouhými rukávy. Pokud chcete svým hostům vyrazit dech, s těmito svatebními šaty máte velkou šanci na úspěch.

Model 8

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Prvním, co na těchto šatech upoutá, je efektní živůtek s do ztracena mizející výšivkou po celé horní linii srdcového dekoltu i rukávů. Úzká, postavu kopírující silueta i dlouhé rukávy dávají mnoho prostoru pro nápadnou a nápaditou výšivku. Naprosto vás ale odrovná kontrastní odnímatelná sukně ze zářivého saténu, která modelu dodává neuvěřitelnou dynamiku.

Model 9

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Svatební šaty stvořené pro milovnice romantiky. Korzetový top se spadlými ramínky je kompletně pokrytý zářivými kamínky, áčkovou sukni s menší vlečkou zdobí květinový vzor mizející směrem dolů do ztacena v nápodobě ombré efektu. V těchto šatech si zaručeně budete připadat jako komtesa z romantického filmu.

Model 10

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Slova jako ženskost, odvaha a elegance by mohla být synonymem pro tyto svatební šaty. V hlavní roli je nádherný lesklý satén, top prvky pak jsou bohaté sklady na sukni i modelovaném korzetovém živůtku se spadlými ramínky, trendová obří mašle a vícevrstvá sukně. Wow efekt zaručí vysokánský rozparek.

Model 11

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Jako ušité z motýlích křídel. To je první myšlenka, která vám bleskne hlavou při pohledu na tyto okouzlující svatební šaty. Přebohatá, ale přitom jemná třpytivá výšivka je pokrývá od ramenou až ke spodnímu lemu sukně. Lichotivá linka dekoltu a pouzdrový střih s dlouhými rukávy zvýrazňují ženskost nositelky. Nechybí svrchní odepínací sukně.

Model 12

Zuhair Murad podzim/zima 2022

Střihově prostý model s krátkým rukávem a širokou sukní sází na nápadité řešení dekoltu s iluzivní vrstvou, stále neokoukanou magnóliovou barvu a především na to, že jsou kompletně poseté třpytivými kamínky. V tomto zdánlivě jednoduchém modelu budete vidět, budete zářit.

Model 13

Zuhair Murad podzim/zima 2022

A na závěr tu máme ještě jeden model pro milovnice krajky. Tentokrát se širokou, v pase nařasenou sukní s vlečkou. K bohaté sukni kontrastuje horizontální linkou zdůrazněný útlý pas a vršek přímo na tělo, hluboký lichotivý dekolt odhalující ramena vyvažují dlouhé rukávy. Díky krajce působí tyto šaty, navzdory epickému střihu, velmi jemným dojmem.

Zdroj fotografií: Zuhairmurad.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close