Elihav Sasson je volbou pro sexy nevěsty. Nalaďte se i vy na tuto frekvenci

Elihav Sasson Blooming Frequency

Izraelský návrhář svatebních šatů, doplňků a bot rozhodně není pro slabé povahy. Jeho modely jsou svůdné, kopírují každou křivku a mají neodolatelné kouzlo. Podívejte se na kolekci Blooming Frequency a nalaďte se na stejnou vlnu jako on.

Elihav Sasson Blooming Frequency

Nevěsty ve svatebních šatech Elihav Sasson musí počítat s tím, že je nikdo nepřehlédne. Modely jsou výrazné, nápadné, bohatě zdobené a navrhované se skutečným zaujetím pro krásu ženské postavy.

Můžete se spolehnout, že v každé kolekci uvidíte hluboké výstřihy, vysoké rozparky, korzety, odhalená ramena, vykrojená záda, transparentní materiály a prostřihy na nečekaných místech. Návrhář pracuje také s iluzivními vrstvami a v posledních kolekcích rád kombinuje bílou a nude barvu. K oblíbeným prvkům patří krajka, úchvatné korálkové výšivky jedinečných vzorů a aplikace, včetně těch trojrozměrných.

Svatební vybavení z domu Elihav Sasson je rozhodně ženské. Je šik. Moderní, luxusní, zaměřené na vizuální krásu.

Kdo je Elihav Sasson

Hvězda svatební módy pochází z Izraele. Do vod módního průmyslu však vplul v Los Angeles jako tvůrce sportovního oblečení pro Paris a Nicky Hiltonovy a v roce 2009 ukázal světu svou první svatební kolekci, které okamžitě sklidila velký úspěch. Prakticky od první chvíle je na svatebním módním poli hvězdou.

Móda ovšem není jeho jediným talentem. V roce 2013 skončil na druhém místě v izraelské verzi soutěže MasterChef. A o pár let později zase úspěšně moderoval každodenní show pro videomagazín Fashion Channel.

Blooming Frequency

Kolekce Blooming Frequency obsahuje 6 modelů plných letní nálady, lehkosti a slunce. Opět jsou rafinovaně odvážné a plné překvapivých detailů, jak jme si už u Elihava Sassona zvykli. Častý je tentokrát materiál skládaný do drobných vrapů, což působí velmi nenuceně. Nechybí ani originálně pojaté živůtky, asymetrie, filigránské výšivky a samozřejmě hra s průsvitností.

Daria

Elihav Sasson Blooming Frequency

Luxusně působící svatební šaty mají korzetový živůtek s košíčky a atraktivním prvkem – pásem látky, který lze nosit přes paže jako spadlá ramínka, nebo jej spustit na boky a hluboko vykrojená záda. Na první pohled upoutá asymetrická sukně. V přední části dosahuje mini délky, kterou ještě zdůrazňuje zavinovací efekt a řasení, zatímco vzadu se snáší v hladkém hedvábném vodopádu až k zemi.

Lamour

Elihav Sasson Blooming Frequency

Francouzské slovo l’amour znamená láska. A tou určitě zahoříte k těmto svatebním šatům. Vévodí jim nařasený materiál a korzetový živůtek s lichotivou srdíčkovou linií výstřihu a netradičním překládaným efektem s prosvítajícím okýnkem uprostřed. V pase na něj navazuje bohatě vrstvená široká sukně s vlečkou.

Loly

Elihav Sasson Blooming Frequency

Šaty Loly nám připomínají antickou bohyni. Ať už za to může jemné plisé či lehká, transparentní sukně s rozparkem. Kouzlo šatům dodává také korzetový top se spadlými ramínky a průsvitným předním panelem pošitým droboučkými perličkami.

Mara

Elihav Sasson Blooming Frequency

Svatební šaty Mara vsadily na kartu rafinované průsvitnosti. Asymetricky střižený vršek střídá transparentní a plnou vrstvu, vše je pošito třpytivými krystaly, které ve světle doslova září. Záda vypadají díky neviditelné iluzivní vrstvě jako kompletně odhalená, i když tomu tak ve skutečnosti není. Řasená sukně má neuvěřitelně vysoký rozparek, který si už žádá šortkové spodní prádlo. Wow efekt zajišťují neobvykle řešené asymetrické rukávy.

Marin

Elihav Sasson Blooming Frequency

Pokud se bojíte, že vám šaty budou prosvítat, tak Marin není pro vás. Transparentní látka je pošitá drobnými krystalky, to jí však na efektu jen přidává. Korzetová vrchní část se srdíčkovým výstřihem obepíná tělo doslova jako druhá kůže, sukně se mírně rozšiřuje do áčka. Tak v těchto svatebních šatech budete skutečně zářit.

Sole

Elihav Sasson Blooming Frequency

Lehoučké šaty jako stvořené pro léto. V nich vám horko určitě nebude. Jedna transparentní vrstva plisované látky opět neokoukaným stylem překládané do poutavých vzorů vytváří dojem lehkosti. Okouzlující je živůtek bez ramínek s hlubokou iluzivní špičkou, úzký pásek z třpytivých kamínků a sukně s vysokánským rozparkem.

K šatům můžete navléknout také nabrané rukávy ze stejného materiálu.

Elihav Sasson Blooming Frequency

Nedílnou součástí modelů Elihav Sasson jsou také svatební střevíčky a doplňky, od náušnic po korunky.

Zdroj fotografií: Elihav-sasson.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close