Nechte se uchvátit nadčasovou svatební kolekcí Very Wang pro podzim 2020

Patříte mezi nevěsty, které nechtějí mít ve svůj svatební den tradiční princeznovskou róbu? Hledáte něco osobitého a zároveň moderního? Asymetrické modely Very Wang, to jsou svatební šaty, které vás osloví.

Vera Wang, která letos oslaví své 71. narozeniny, nejen, že na svůj věk nevypadá, ale rozhodně ani její návrhářské nápady nezůstávají pozadu. Naopak, se svou experimentální povahou posouvá svět svateb kupředu a její letošní podzimní kolekce představuje něco radikálně moderního a nového.

Černobílá jednoduchost je zpět

Její jarní kolekce byla plná pastelových barev, zatímco v podzimní se vrací k bílé barvě s kombinací černých doplňků, včetně kožených rukavic pastelových nebo bílých barev. Základem jsou jednoduché linie, asymetrie a zajímavé detaily, které byste u svatebních šatů nečekali.

Důraz byl kladen hlavně na luxusní materiály. V kolekci je použito hedvábí, krep, italský tyl nebo organza, společně s kombinací černých doplňků. Nechyběly ani černé svatební šaty s rukavičkami v pastelových barvách.

Samozřejmostí jsou i krajkové šaty.

Pozornost věnujme nejen gotickým výšivkám a asymetrickým střihům..

…ale i myšlence navrstvení, díky které si každá nevěsta může přizpůsobovat a upravovat vzhled svých šatů i během svatebního dne.

Na modelech si můžete všimnout, že podtrhují ženské křivky. Ať už právě asymetrickým střihem, nebo krátkou sukní. Velice oblíbená jsou též odkrytá záda, hlubší výstřih či dlouhý rozparek.

Tip na závěr. Pokud se vám kolekce Very Wang líbí a chtěli byste originál přímo na míru, musíte si sjednat schůzku v jejím značkovém butiku, aktuálně nejblíž v Londýně. Sériově vyráběné svatební šaty z kolekce White by Vera Wang koupíte online v e-shopu David’s Bridal. Anebo se můžete pouze inspirovat jejím stylem a nechat si navrhnout vlastní originál od některé z českých návrhářek. Osvědčené tipy na tuzemské designérky najdete v aplikaci Bride Advisor, která je ke stažení do mobilu zdarma.

 

Zdroj fotografií: Verawang.com, Profimedia.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close