Jak si vystrojit svatbu svých snů a nezbláznit se z toho? Využijte elektronické pomocníky

Svatba je mimořádnou událostí a většinou ji chceme prožít jako jeden z nejkrásnějších dní. Zorganizovat takovou svatbu ale není žádná legrace. Některé páry se rády svěří do rukou odborných rukou svatební agentury nebo koordinátorky. Jiné ale láká výzva a rozhodnou se veselku vystrojit svépomocí. Pokud k nim patříte i vy, máme pro vás pár tipů, jak se při přípravě svatby nezbláznit. 

Kdo rád plánuje a má k tomu dostatek volného času, přípravy svatby si může dokonale užít. Promyslet, zajistit, zkoordinovat a zorganizovat tolik detailů vyžaduje jisté umění. Samozřejmě, že to nějak zvládnete, ale někdy se může stát, že výsledek pak zcela neodpovídá původním představám nevěsty nebo dojde k nějakým zádrhelům či vás prostě v půlce příprav opustí síly.

Aby se to nestalo, vyzbrojte se znalostmi, tipy, strategiemi a chytrými plánovacími pomocníky.

Načerpejte znalosti

Než se pustíte do tak velkého úkolu, jako je svatba, bude se vám hodit nějaké to know how. Pokud se zrovna nepohybujete v tomto prostředí nebo nejste zaměstnancem eventové agentury, zřejmě vás leccos může překvapit a zaskočit. Od úředních požadavků, přes rezervace termínů a nutnost uzavírat smlouvy, až po potřebu koordinovat spoustu lidí.

Horkou novinkou, která vás přípravou svatby jednoduše provede, je náš velký svatební e-book plný skutečně podrobných rad, tipů, inspirace a návodů krok za krokem, jak z organizování svatby vyjít bez ztráty kytičky. Tento e-book stojí na hlubokých zkušenostech a znalostech svatební oblasti jak naší redakce, tak i mnoha úspěšných svatebních profesionálů. Na více než 300 stranách nabízí skutečně spolehlivého průvodce jednotlivými stádii plánování a realizace vašeho svatebního projektu. Můžete ho přečíst jako celek od začátku do konce, nebo si vyhledávat jen jednotlivé kapitoly podle vaší potřeby.

Co je vůbec nejlepší, e-book „Budu se vdávat! aneb Jak se z toho nezbláznit“, je ke stažení zdarma!

E-book Budu se vdávat
Brideadvisor.cz

Základní informace k jednotlivým tématům můžete nasbírat také na stránkách SvatebníhoBlogu.cz. Najdete zde praktické věci, jako jsou právní požadavky na uzavření svatby a výměnu dokladů poté, návod pro rezervaci svatebního termínu, tipy pro přípravu zasedacího pořádku, rozesílání svatebních oznámení nebo sestavení svatebního harmonogramu a rozpočtu. Stejně tak nabízíme čistě svatební inspiraci v našich tematických tutorialech a článcích věnovaných jednotlivým okruhům, jako např. cukrářství, svatebním šatům nebo ženichovi.

Magazín pro nevěsty SvatebníBlog.cz
Svatebniblog.cz

Postupujte prakticky

Při organizování svatby musíte postupovat velmi systematicky a organizovaně, abyste se v záplavě jednotlivých kroků neztratili. V každém případě budete muset plánovat, zapisovat, bedlivě hlídat svatební rozpočet, případně také delegovat úkoly a kontrolovat již splněné kroky. Může vám stačit pořádně velký poznámkový sešit, trh nabízí také různé specializované svatební plánovací diáře.

Podle nás je nejlepším tipem mobilní svatební plánovač – Bride Advisor. Tato aplikace, kterou si stáhnete do mobilu zdarma, vám umožní mít nad jednotlivými fázemi perfektní přehled, pohlídá váš rozpočet a navrch vás propojí s prověřenými kvalitními dodavateli svatebních služeb a produktů. Všechny své poznámky a kontakty máte pořád při sobě, aniž byste s sebou museli nosit velký a těžký zápisník.

Aplikace Bride Advisor
Brideadvisor.cz

Že si chcete také dělat poznámky, zapisovat varianty a náklady nebo třeba zakreslovat zasedací pořádek? Zkrátka potřebujete vše vidět na papíře? Pro vás jsme připravili pracovní listy, které si můžete vytisknout a vyplňovat.

Pracovní listy pro přípravu svatby
Brideadvisor.cz

Příprava svatby je sice dlouhodobý a náročný proces, ale s chytrými pomůckami a správnými informacemi se vše podstatně usnadňuje. SvatebníBlog.cz a Bride Advisor s novým e-bookem a pracovními listy vznikly právě pro tento účel. Aby i vaše svatební přípravy stály za milé vzpomínání.

Zdroj fotografií: SvatebniBlog.cz, BrideAdvisor.cz, Pixabay.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close