Mira Zwillinger dělá zázraky v kolekci jaro/léto 2023 nazvané Wonders

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Společně dokážeme zázraky. Když se spojíme, násobí se naše síla, odvaha i schopnost růst. Společně jsme lepší a jen společně dokážeme tvořit věci s trvalou hodnotou. To jsou přesvědčení, která stojí na začátku kolekce Wonders. Podívejte se, jak se tyto myšlenky promítly do svatebních šatů.

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Mira Zwillinger pochází z Izraele, kde také žije. Vášeň pro módu v ní dřímala od malička. v roce 1992 založila svou vlastní značku luxusní svatební módy. Dnes s ní na modelech spolupracuje také její dcera Lihi Zwillinger, která v obklopení svatebních šatů vyrůstala, má je tedy doslova v krvi.

Svatební šaty v podání Zwillingerových jsou doslova pohádka. Založeny na svěžích, moderních siluetách, využívají éterické zdobení, bohaté výšivky, filigránské korálkové motivy, rafinované detaily, neobyčejné textury. Vrstvení, transparentnost a variabilita dodávají modelům nadčasovou a jemnou ženskost. Každý model je střižen tak, aby perfektně padl, využívá se ruční práce a luxusní materiály, jako šifon, krajky, tyl, hedvábný krep, taft či brokát. Všem modelům je společné jedno: jsou zářivé, smyslné a sofistikované. A taková je také nevěsta, která si jeden z nich zvolí.

Wonders – Zázraky

Kolekce pro jaro/léto 2023 pracuje s myšlenkou, jak důležité jsou naše vztahy v současném odosobněném světě. Samota a izolace doby covidové ukázala, že kontakt s druhými lidmi potřebujeme k tomu, abychom mohli vzkvétat, žít v harmonii a nacházet inspiraci do každého dne. Mira a Lihi Zwillingerovy zažívají výhody spolupráce denně na vlastní kůži, a tak se rozhodly zdůraznit ji ve své kolekci.

Kolekce je složená z 13 modelů, které lze různě upravovat a měnit s využitím doplňků. Ať už jsou to odnímatelné rukávy, závoj nebo přehoz, fungují sice samostatně, ale až ve vzájemném spojení šatů a doplňku získáváte ucelený look v duchu jemné elegance.

Jak je pro návrhářky typické, šaty modely jsou křehké a promyšlené do poslední nitky. Objevují se tady rostlinné motivy, transparentní vrstvy, asymetrická řešení, působivé 3D prvky, které šatům vtiskují unikátní charakter. Vše je vzdušné, něžné, lehké.

Siluety zdůrazňují ženskou postavu. Střídají se úzké pouzdrové šaty se sukní ve stylu mořské panny a modely se sukní rozšiřující se do písmene A, které mají střihovým řešením a ozdobnými detaily zvýrazněný pas.

Každý společný moment je prostor pro zázraky

Torria

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Pohádková lehoučká róba, ve které se budete doslova vznášet. Má tvarovaný korzet v prádlovém stylu se srdíčkovou linií výstřihu, zdůrazněný pas a áčkovou rozevlátou sukni. Wow efekt přináší asmyetricky umístěná látka přes živůtek a 3D aplikace s motivem pampelišek.

Asti

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Jemné, elegantní šaty s korzetovým topem bez ramínek a áčkovou sukní s vlečkou. Velmi zajímavě jsou vyřešena záda, kde hluboké vykrojení až do pasu umožňuje pásek ve výši lopatek. Nádherné zdobení různými krajkami vypadá jako mořská pěna. Efekt přidává odnímatelný průsvitný tylový wrap kolem dekoltu a paží.

Timmy

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Perfektně padnoucí kreace ve svůdné siluetě mořské panny a éterickém designu korálů a mořské pěny. Šaty jsou lehce transparentní, pošité třpytivými pajetkami. Efektní jsou hluboké výstřihy do V vředu a vzadu, a především dramatická, vyztužená mašle v pase.

Jordi

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Uchvacující róba pro sebevědomou ženu, která se nebojí ukázat křehkost, protože zná svou hodnotu. Nádherná, široká plesová sukně s vlečkou působí bohatým dojmem, sexy a moderní je korzetový top s asymetricky řešenou svrchní vrstvou s jedním dlouhým rukávem. Korunu všemu nasazuje odvážný vzor obřích abstraktních květin.

Demi

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Dokonale padnoucí střih mořské panny, ultrahluboké véčkové výstřihy v přední i zadní části s iluzivní vrstvou, jemná výšivka třpytivými korálky a efektní 3D květinové aplikace, to vše zdobí svatební šaty Demi. Největším showstopperem jsou dramatické rukávy vlající z ramen až k zemi, které lze snadno odepnout a v minutě tak zcela změnit svůj vzhled.

Ella

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Princeznovská róba bez ramínek se srdíčkovým výstřihem, zdůrazněným pasem a objemnou vrstvenou sukní je snem každé romantické dívky. Lesk dodávají třpytivé korálky a pajetky, eleganci krásná silueta a romantiku velké květinové motivy. K modelu patří extravagantní přehoz přes ramena.

Eddy

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Křehkost je vlastní dalším šatům z kolekce. Eddy má asymetricky řešený živůtek s jedním ramínkem a od pasu rozšířenou vícevrstvou sukni s vlečkou. Lehká průsvitnost vytváří dojem jemnosti, kterou vyvažuje naddimenzovaný květinový motiv dekorativní výšivky. Famózně vypadá odnímatelný trojrozměrný detail na rameni.

Maia

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Maia je sexy, rafinovaná a velmi ženská. Střih přímo na tělo se v dolní části rozšiřuje do zakončení ve stylu mořské panny. Horní část má srdíčkový tvar výstřihu bez ramínek a hluboké vykrojení na zádech. Vrstvená krajka s jemným květinovým vzorem má hloubku a přináší dojem pohybu a lehkosti. Velmi hezká je asymetrická ozdoba dekoltu.

Oleska

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Nepřehlédnutelné, elegantní, jedinečné šaty s úzkou siluetou a dlouhými rukávy zakončenými až v polovině dlaní mírným rozšířením. Pohledy přitáhnou holá záda, prosvítající pokožka a především překrásná, bohatá výšivka z třpytivých flitrů, proplétaná s květinovými aplikacemi.

Nelia

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Éterické tylové šaty na tělo s dlouhou vlečkou a hlubokým výstřihem do V s prakticky neviditelnými ramínky. Pas zdůrazňuje úzký dekorativní pásek a dech bere detailní botanicky laděná výšivka jako z pohádek z mechu a kapradí.

Anele

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Anele má podobnou rostlinnou výšivku jako předchozí model, liší se zásadně svým střihem. Jsou to klasické plesové šaty s korzetovým vrškem bez ramínek s balkonově řešenými košíčky, který doplňuje široká sukně nasazená v pase.

Karla

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Veselý květinový motiv rozprostřený na šatech v ombré stylu je tím, co pozornost přitáhne jako první. Rozlévá se na šatech klasického plesového střihu v topem bez ramínek s hlubokým vykrojením zad a s širokou sukní s vlečkou. K těmto šatům, stejně jako k většině modelů z této kolekce, můžete nakombinovat také ladící závoj.

Misha

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Mira Zwillinger jaro/léto 2023

Šaty klasického bálového střihu mají širokou sukni s vlečkou a korzetový živůtek bez ramínek. Vrstvená krajka a nápadně květinové motivy vytvářejí bohatý, luxusní dojem. Další rozměr šatům dodává odnímatelná vrchní vrstva v podobě krajkového topu s dlouhým rukávem, odhalenými rameny a nápadnou 3D aplikací kvítků a lístků kolem výstřihu.

Zdroj fotografií: Mirazwillinger.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close