Monique Lhuillier jaro 2022: Optimismus, radost a vděčnost

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022.

Totální romantika v záplavě květin. Tak by se dal jednou větou vyjádřit styl americké návrhářky Monique Lhuillier. Letos na jaře u ní květinové motivy vyjadřují pocit radosti nad znovuotevřeným světem.

Kolekce Monique Lhuillier 2022

Kolekce svatebních šatů pro jaro/léto 2022 bere typické motivy Monique Lhuillier, kterými jsou květinové potisky a výšivky, 3D aplikace, vlající vrstvené sukně a výrazné rukávy, často odepínací pro větší variabilitu, a z nich vytváří současný koktejl plný ženskosti, glamour něhy a krásy. Koktejl, který je současně oslavou 25 let značky na svatebním módním trhu.

Hlavní myšlenkou, při níž vznikala tato svatební řada, byla radost z toho, že svět se začíná opět otevírat a lidé si mohou znovu užívat své nejvýznamnější okamžiky společně a naplno. A poklona uplynulým letům a minulým kolekcím s jejich ikonickými detaily.

Kolekce tak doslova překypuje radostnou energií, štěstím a přísliby do budoucna. Vyjadřuje naději, lásku i tradice pojící se se vstupem do manželství.

Návrhářka hojně pracuje s barevnými motivy na samotné látce či výšivkách, černobílým kontrastem a výraznými trojrozměrnými prvky podtrženými ještě navíc i barvou. Oblíbený je stojáček a volný podkasaný top, řasení a volány, vrstvení látek a dlouhé rukávy. Vše zkrátka směřuje k plnosti a opulentní vícevrstevnatosti, aniž by však přišly zkrátka vzdušnost a pohodlí.

Buttercup

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Nádherná splývavá bálová róba s cottagecore nádechem. Dojem venkovské nostalgie získává díky drobnému potisku květin a širokým, u zápěstí nabraným rukávům. Ženskost podtrhuje obří výstřih do V vpředu a dosti hluboké vykrojení i vzadu.

Wildflower

Áčkové šaty z krajky a tylu, s nadýchanými tříčtvrtečními rukávy a středně širokou vrstvenou sukní s vlečkou, které výrazně zdobí 3D zelenobílá výšivka drobných kvítků, jsou něuvěřitelně jemné a romantické.

Freesia

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Úžasný model s odhalenými rameny, Carmen výstřihem a dlouhými, nabranými, průsvitnými rukávy. Živůtek a horní část širší nadýchané sukně pokrývají nepřehlédnutelné trojrozměrné květinové aplikace.

Serena

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Civilně působící svatební šaty v kombinaci bílého podkladu a zelenobílého květinového potisku. Americké průramky zvýrazňují ramena, nabraný stojáček a kapsy na široké sukni dodávají nenucený vzhled.

Como

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Minimalistický sněhobílý model ozvláštňuje stojáček s volánem, řasení na hrudi, dlouhé rukávy do manžety a zavazovací pásek. Oko každého svatebčana zaručeně přivábí supervysoký rozparek.

Rose

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Pohádkové svatební nebo plesové šaty z hedvábného krepu si získají srdce každé romantičky. Vévodí jim široká sukně s namačkanou látkou, vlečkou a ručně vytvořenými trojrozměrnými růžičkami. Živůtek bez ramínek zkráškuje srdíčkový výstřih.

Fleur de Lis

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Krajkovému modelu s áčkovou sukní s vlečkou dodává eleganci široký lodičkový výstřih odhalující ramena a úzké dlouhé krajkové rukávy zdobené malými knoflíčky.

Mae

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Okouzlující jsou i tyto celokrajkové pouzdrovky se stojáčkem, dlouhým rukávem, úzkou sukní a vlečkou. Neuvěřitelně podtrhují ženskost a dokonalou postavu. Krajka má pochopitelně květinový motiv.

Splendid

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Tento model byl pravděpodobně ušit přímo pro vílu. Něžnou krásu mu dodává lehoučký materiál s úžasnou květinovou výšivkou, stejně jako vzdušný střih. Široká sukně, odhalená ramena a nápadné rukávy jsou hitem sezóny.

Dahlia

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022.

Svatební šaty Dahlia upoutají na první pohled svými nabíranými rukávy a výrazným výstřihem na zádech. Okouzlující je také květinový potisk hedvábného krepu a dlouhá vlečka.

Krása v květu – Style 22134

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Pastvou pro oči jsou tyto šaty s výrazným a barevným 3D květinovým motivem a sametkou v pase. Podklad pro květiny má tělovou barvu, stejně jako průsvitné nabrané rukávy a vrstvená sukně v délce těsně nad kotníky.

Pohodlně a romanticky – Style 22127 & Style 22128

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Zelenkavý široký plášť s velkými volány můžet nosit jen tak navolno, nebo ho přepásat širokým vázacím opaskem. K tomuto maximálně pohodlnému kousku patří ještě šaty bez ramínek s volánovou sukní ve stejném potisku.

Černobílá kombinace

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Že můžete na svou svatbu nakombinovat hned několik kusů oblečení, dokládá tento trojdílný černobílý model. K černému korzetu ladí černá sametová stuha v pase uvázaná na mašli. Přes něj je přehozena půrsvitná volná blůza s volánem u krku a dlouhými rukávy. A vše podtrhuje peříčková široká sukně. Wow efekt zaručen!

Černobíle a neokázale – Style 22239

Svatební šaty Monique Lhuillier jaro 2022

Také poslední kousek z jarní kolekce Monique Lhuillier je černobílý, ovšem narozdíl od předchozího působí neokázale, až civilně. Nabraný vršek s volnými nabíranými rukávy a volánem u krku zdobí nápadité žabičkování.

Zdroj fotografií: Moniquelhuillier.com a Ktmerry.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close