Tři svatby Kourtney Kardashian a Travise Barkera. Láska nebo provokace?

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Členka rozvětvené rodiny Kardashian-Jenner Kourtney si o uplynulém víkendu už potřetí během krátké doby vzala svého snoubence, bubeníka Travise Barkera.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Pár se zasnoubil loni v říjnu při romantické události na kalifornské pláži plné rudých růží.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Svatba nanečisto ve Vegas

První svatba následovala v dubnu letošního roku, v noci po udílení cen Grammy. Stalo se v Las Vegas a pár oddával imitátor Elvise Presleyho. Tato svatba neměla ještě právní důsledky, protože snoubenci si nevyřídili licenci k uzavření manželství, která je ve státě Nevada povinná.

Na sobě měli ladící černé kožené bundy a sluneční brýle. Akce prý byla improvizovaná, Kourtney si stihla pořídit maximálně malou kytičku rudých růží, ale oba si ji evidentně užili.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Intimní oddavky v Kalifornii

Již závazně pak skočili do manželství v polovině května v Santa Barbaře v Kalifornii. Své ano si řekli na radnici v obklopení nejbližší rodinou.

Kourtney si oblékla bílé korzetové minišaty s vyšitým srdcem, na krku se houpal velký kříž a ruce a hlavu halil přehoz s dlouhými rukávy a kapucí imitující tradiční závoj. Na nohou měla černé sametové lodičky na jehlovém podpatku. Že by tato stylizace už napovídala něco o Itálii, tedy destinaci, kde se konala jejich v pořadí třetí veselka?

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Ženich přišel v černém obleku se stojáčkem a v černých slunečních brýlích. Také on měl nápadné boty. Výraznou roli na fotkách, kterými světu své manželství prostřednictvím Instagramu oznámili, hrál také jejich kabriolet.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Oslava v Itálii ve stylu Dolce & Gabbana

V pořadí třetí veselka proběhla se vší parádou v italské vesnici Portofino. Vilu L’Olivetta, na jejíž zahradě se odehrál svatební obřad, zapůjčil módní dům Dolce & Gabbana, který se postaral také o outfit snoubenců. Oslavy se pak konaly v areálu nedalekého hradu ze 16. století Castello Brown.

Svatbu provázelo mariánské téma, které se projevilo během obřadu v podobě sošky Panny Marie na zlatem a růžemi zdobeném oltáři doplněném mnoha svícemi. A také na závoji nevěsty.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Právě outfit Kourtney Kardashian přilil pořádnou porci kontroverze do této svatby. Svůj dlouhý, krajkový, ručně vyšívaný závoj s podobiznou Panny Marie a slovy „family loyalty respect“ totiž vzala k ještě provokativnějším minišatům, než měla na své úřední svatbě v Kalifornii. V podstatě to vypadalo, jako by si ke korzetu zapomněla obléknout sukni, protože prosvítající krajku halící její boky za sukni plnohodnotně považovat asi nejde.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

A zatímco fanoušci Kardashianů a páru Kravis (jak se Kourtney a Travisovi přezdívá) tleskali, fanoušci Dolce & Gabbany na Facebooku módního domu kritizovali nevhodné spojení.

Návrháři si ale z toho nic nedělají a zveřejnili podrobný popis svatebního oblečení obou snoubenců. Víme tedy, že inspirací pro tyto svatební šaty z hedvábí, krajky a saténu bylo slavné italské prádlo a životní postoj „la dolce vita“. Jednoznačně dominujícím prvkem modelu byl zmíněný závoj, jehož výšivka má krom jiného odkazovat na tetování novomanžela. Vše doplnily dlouhé tylové rukavice a bílé krajkové lodičky.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Travis Barker oproti tomu přišel jako vtělená elegance v černém smokingu. Dvouřadé sako s lesklými klopami, kalhoty s puky a postranním lemem, bílá košile i vázací motýlek byly navrženy na míru. Vše byla ruční výroba a použity byly ty nejluxusnější materiály jako jemná italská vlna a satén. Vzhled doladila zlatá brož v podobě křížku s černými krystaly a lesklé polobotky.

Svatba Kourtney Kardashian a Travis Barker

Nevěstu vedla k oltáři její matka Kris Jenner a nechybělo množství příbuzných z tohoto rodinného klanu, kteří také sdíleli – nebo slíbili, že budou sdílet – množství fotek z této svatby. Pokud jste tedy zvědaví, sledujte jejich sociální sítě a určitě nějaké perličky ještě objevíte.

Zdroj fotografií: Instagram Kourtney Kardashian, @kourtneykardash

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close