Dvoudílné svatební šaty: Stylové i praktické řešení věčné otázky, co na sebe

Dvoudílné svatební šaty

Svatební šaty, to je po právu střed zájmu většiny nevěst. Stále více oblíbeným řešením je dvoudílný komplet: top a sukně nebo kalhoty. Pokud vás právě tato myšlenka oslovuje, inspirujte se s námi.

Dvoudílné svatební šaty
Greenweddingshoes.com

Dvoudílné svatební šaty nabízejí mnoho možností, jak vyniknout. Můžete mít rozevlátou sukni a krátký crop top s odhaleným bříškem, úzkou sukni a široký přepásaný vršek k dosažení elegantní vintage siluety, palazzo kalhoty se sakem či overal s odepínací sukní. Dovoleny jsou svetříky, originální topy i klasické košile. Pohrajte si s vrstvením, oddělitelnými prvky, kontrasty materiálů a střihů i s různými barvami.

Dvoudílné svatební šaty jsou skvělou volbou pro hravé milovnice módy. Hodí se nejen jako hlavní svatební model, v němž nakráčíte k oltáři, ale i jako šaty na převlečení na večerní party nebo po půlnoci. A jako bonus můžete jednotlivé kousky využít i po doznění svatebních zvonů.

Tip: Věčnou proměnlivost nevěsty během svatebního dne zajistí vícedílné modely, kdy změnou jedné součásti získáte zcela nový look: pro slavnostní obřad, svatební hostinu, odpolední program i večerní tanec.

Dvoudílná kombinace se výborně hodí pro všechny typy postav. Dokáže vhodně modelovat křivky, takže svoje si tady najdou jak plus-size ženy, tak i nevěsty, které naopak chtějí ženské tvary podpořit.

Dvoudílné svatební šaty
Greenweddingshoes.com

Variabilní vícedílný svatební model vynesete ke každému svatebnímu stylu. Umí být bohémský, elegantní, romantický, minimalistický, sportovní, něžný, svůdný či princeznovský.

Dvoudílné svatební šaty. Ty nejkrásnější pro vaši inspiraci

Originální vršek. Hlavním prvkem, který přitáhne pozornost, je u tohoto minimalistického modelu originální volánový top na špagetová ramínka. Nápadnou horní část vyvažuje jednoduchá úzká sukně s malou vlečkou.

Dvoudílné svatební šaty
Greenweddingshoes.com

3D krajka. Hodně muziky vždy vykouzlí kontrasty. V tomto případě hladkou nabíranou sukni doplňuje střihově jednoduchý vršek, který zdobí výrazné trojrozměrné rostlinné aplikace.

Dvoudílné svatební šaty
Confettidaydreams.com

Třpyt. Nic tak nezdůrazní slavnostní a jedinečnou náladu okamžiku, jako třpytivý top. Kontrast s hladkou sukní dodá celé kombinaci jiskru.

Dvoudílné svatební šaty
Weddinginspirasi.com

Delší top. Dvoudílné svatební šaty nemusí sestávat jen ze sukně a kratšího živůtku do pasu, i když tato možnost je hodně populární. Královského dojmu docílíte s originálním delším korzetovým topem, který modeluje pas a sahá až na boky.

Dvoudílné svatební šaty
Confettidaydreams.com

Holá záda. Zepředu klasika, vzadu pak velké překvapení. To nabízí tento model dvoudílných svatebních šatů s odhalenými zády. Kombinuje v sobě jednoduchost, uměřenost a překvapivou originalitu.

Dvoudílné svatební šaty
Confettidaydreams.com

V barvě. Přiznejte barvu a zdůrazněte tak fakt, že váš svatební model se skládá ze samostatných částí. Vyberte barevnou sukni nebo naopak vršek.

Dvoudílné svatební šaty
Weddingforward.com / Junebugweddings.com / Etsy.com / Wechoosethemoon.blog / Casacomidaeroupaespalhada.com

Princeznovská sukně. I dvoudílné svatební šaty z vás udělají princeznu. Stačí ke krajkovému živůtku přidat podloženou, bohatou plesovou sukni.

Dvoudílné svatební šaty
Confettidaydreams.com

Baletní. Klasikou je styl připomínající baletku. Hladký tričkový top s dlouhým rukávem doplňuje nadýchaná něžná tutu sukně.

Dvoudílné svatební šaty
Greenweddingshoes.com

Efektní materiál. Střihově jednoduché svatební šaty můžete povýšit na jedinečný model volbou tón v tónu vzorovaného nebo strukturovaného mateiálu. Eleganci podtrhuje zapínání živůtku na skrytý knoflíček.

Dvoudílné svatební šaty
Weddingforward.com

Krátký rukáv. Nechcete mít holá ramena, ale na dlouhý rukáv je horko? Vsaďte na vrstvený top – spodní část má ramínka a přes ni je průsvitná vrstva s krátkým rukávem. Ideální šalamounské řešení na dny, kdy teploty kolísají.

Dvoudílné svatební šaty
Greenweddingshoes.com

Zavinovací efekt. Potřebujete pomoci s křivkami? Vhodně zvolené zavinování podpoří to, co chcete zdůraznit, a zakryje případné nedostatky. Svetříkový úplet k vzdušné šifonové sukni navíc vypadá velmi působivě.

Dvoudílné svatební šaty
Bhldn.com

Plisovaná sukně. Plisé se vrátilo do světel ramp v velkou parádou. Kdo dnes nemá plisovanou sukni, jako by nebyl. Jestli je tento styl vaším oblíbeným, nebojte se ho vzít ve svůj svatební den! Skládané sukně vypadají dokonale s kontrastně působícím vrškem, tedy např. s nadýchaným chlupatým svetříkem, koženou či džínovou bundičkou nebo přísnou košilí.

Dvoudílné svatební šaty
Leblogdemadamec.fr

Košile. I klasická bílá košile může vypadat neobyčejně. Vezměte si k ní výraznou, pohledy přitahující sukni, která sahá až na zem, a dozdobte štrasovým páskem. Zatímco košile je uhlazená a lehce strohá, sukně může být naopak volánková, něžná, ženská.

Dvoudílné svatební šaty
Offbeatbride.com

Svetřík. Máte obřad na podzim nebo v zimě? Nebojte se obléknout svetřík. Když vyberete slavnostní kousek, zdobený např. perličkami, doplníte vrstvenou šifonovou sukní a efektní saténovou mašlí, získáte slavnostní, přitom však hřejivý model. Skvěle se hodí třeba ke cottagecore svatbě.

Dvoudílné svatební šaty
Rockmywedding.co.uk

Úzká sukně. Trubková sukně nekompromisně kopírující boky a rozšiřující se od stehen nebo kolen dolů vypadá vždy perfektně. Obzvlášť, když ji zdobí také dostatečně dlouhá vlečka. Pro vyvážení postavy je ideální volnější vrchní část. Když přidáte hit tohoto roku – široké rukávy a pohrajete si s kontrastem krajka vs. hladká plocha, budete zářit.

Dvoudílné svatební šaty
Confettidaydreams.com

Korzetový živůtek. Ukažte základy a vyberte si korzetový živůtek. Prádlové styly střídají pobyt na módním výsluní a v propadlišti zájmu a momentálně jsou pod vlivem módy 90. let na vzestupu. Vyberte správný střih, který podpoří vaši postavu, a nikdo vás nepřehlédne.

Dvoudílné svatební šaty
Confettidaydreams.com

Krátká sukně. Dvoudílné svatebky s kratší sukní se hodí pro neformální, uvolněně působící svatby. Je to kombinace neokázalá, podle pojetí elegantní i lehce domácká, skvělá pro drobné nevěsty. Alternativou jsou pak tematické retro svatby, např. ve stylu rockabilly.

Dvoudílné svatební šaty
Storenvy.com / Greenweddingshoes.com / Etsy.com

Overal a odnímatelná sukně. Možností jsou i kalhoty. Tato kombinace tělo kopírujícího overalu a široké odnímatelné sukně je velmi vděčná. Dá vám výhody pohodlí v nohavicích a slavnostního vzhledu v sukni. Vrchní část můžete po obřadu odepnout.

Dvoudílné svatební šaty
Alexiamaria.com

Kalhotové variace. Pokud nejste sukňový typ, vůbec se kalhot na svou vlastní svatbu nemusíte bát. Vyvořit se dá elegantní sofistikovaná kombinace se sakem i ženskost podtrhující varianta s krajkovým topem. Nosí se kalhoty úzké ve zkrácené délce, stejně jako palazzo nebo zvony sahající až na zem.

Dvoudílné svatební šaty
Weddingdressesguide.com / Bridesmagazine.co.uk / Mujerde10.com

Zdroj úvodní fotografie: Nouba.com.au

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close