10 nejlepších trendů v oblasti svatebních šatů pro rok 2021

Kolekce Viktor & Rolf Mariage 2021

Takže, abyste byli stále v obraze o nových trendech u svatebních šatů, našli jsme si čas a prozkoumali Bridal Fashion Week. A našli jsme to nejdůležitější, co potřebujete letos znát. Přinášíme nejžhavější tipy na rok 2021, s kterými zazáříte.

Danielle Frankel / Naeem Khan / Marchesa

1. Krátké šaty

Ať už jste nevěstou, která v duchu COVID opatření plánuje mini svatbu, toužíte po lehkém jedinečném vzhledu, nebo jen hledáte dobrou výmluvu, abyste předvedli vražedný pár bot či své luxusní nohy, tento trend svatebních šatů 2021 je pro vás.  Krátké bílé šaty jsou také ideální pro všechny vaše další svatební události,  jako je zkušební večeře, pokud ji děláte, nebo popůlnoční svatební šaty. 

Allison Webb / The Other White Dress od Morilee / Eisen Stein

2. Pláště

Žádný závoj? Žádný problém. Nejen, že svatební pláště nabízejí stejné výhody jako tradiční závoje: vizuální efekt, další vrstvu na zahalení a dojem vlečky, ale jsou také snadným způsobem, jak módně povýšit svůj svatební vzhled. Můžete si zvolit minimalisticky styl s čistým pláštěm nebo své šaty dozdobit korálkovým, krajkovým či potištěným pláštěm.

 Vivienne Westwood / Naeem Khan / Jenny Packham

3. Volánky

Pokud je někdy čas dopřát si něco extrémně romantického, je to váš svatební den. A není nic romantičtějšího, než tento nadýchaný, ultraženský detail. Načechraná volánová sukně dodává siluetě mořské panny další rozměr a plná sukně kaskádových, jako pěna splývajících volánků působí rozmarně a velice křehce.

Ines di Santo / Marchesa / Rivini

4. Krep

Moderní nevěsty, tak tohle je pro vás. Čisté a nesmrtelně minimalistické krepové modely převzaly otěže na Bridal Fashion Week. Hedvábí, vlna nebo syntetická tkanina se zřetelně ostrým vzhledem vytváří jedinečný efekt z pouhého materiálu, proto na jednuduchých střizích dokonale vynikne. Krep je strukturovaný, ale také dostatečně lehký, aby fungoval v jakémkoli ročním období. A pokud tíhnete k větší zdobnosti, doplňte jednoduchou krepovou sukni (nebo kalhoty!) zdobeným živůtkem či rukávy. 

Ines di Santo / Alexandra Grecco / Romona Keveza

5. Biskupské rukávy

Počkejte, než úplně odepíšete tento trend svatebních šatů inspirovaný 80. lety. Dnešní dlouhé rukávy, na ramenou načechrané a dole úzké, mají do kýčovitě nafouklých rukávů, které nosila princezna Diana a další nevěsty její éry, daleko. Na rozdíl od 80. let, kdy móda usilovala o to, aby bylo vše co největší, se v současnosti držíme umírněnějších rozměrů. Ve vkusném provedení mají rukávy podtrhnout romantické ladění šatů.

Pokud vás tento detail oslovil, ale obáváte se, že to přeženete, zaměřte na štíhlou siluetu s nafouknutými rukávy a ostatní prvky ponechte co nejjednodušší. Nebo zkuste kompromis: odnímatelné rukávy, které můžete na recepci nebo after-party jednoduše sundat. 

Elizabeth Fillmore / Danielle Frankel / Lazaro

6. Subtilní jiskra

Třpyt není ve svatební módě ničím novým. Na Bridal Fashion Week pro rok 2021 se objevil v podobě třpytivých tylů, látek zdobených tónovanými flitry a korálky a výrazných lesklých šperků. Tento svatební svatební trend, který je ideální pro večerní svatby, dodává éterický nádech jakékoli siluetě. 

Tip: Pokud přemýšlíte o třpytivých šatech, ostatní doplňky nechte minimální, ať může vaše promyšlená róba zazářit. 

Hayley Paige / Galia Lahav /  Rivini

7. Kalhoty

Široké palazzo kalhoty jako součást overalu přinášejí mezi nevěsty svěží vítr. Tato elegantní alternativa šatů je pohodlná, lichotivá a naprosto aktuální. Bonus: Je v zásadě nemožné obléknout si jeden z těchto modelů a necítit se fantasticky. U svatebních trendů do roku 2021 zdobí bílé overaly celoplošná krajka, odepínací rukávy a třpytivé materiály.

Temperley London / Savannah Miller / Alexandra Grecco

8. Čtvercové výstřihy

Ostrý geometrický styl lichotí klíčním kostem a ramenům. Hranaté výstřihy byly populární už v době renesance a teď se mocně vrací. A co je na tom nejlepší? Tento trend pro svatební šaty na rok 2021 funguje u každého svatebního stylu: klasického s těžkým saténem, ​​romantického s květinovou krajkou nebo moderního s krepem.

 Kelly Faetanini / Justin Alexander Signature / BHLDN

9. Slip dress

Tato slavná silueta, kterou proslavily stylové ikony jako Kate Moss a Caroline Bessette-Kennedy v 90. letech, prožívá svatební módní oživení. Saténový model kopírující křivky, s výstřihem typu voda, funguje pro formálnější svatební obřady. Svěží šaty s úzkými ramínky jsou jako stvořené pro civilnější svatbu. Pro zjemnění velké smyslnosti tohoto trendu přidejte do svého kompletu krajkový vršek nebo odnímatelné rukávy. 

Kosibah / Danielle Frankel / Alexandra Grecco

10. Vrstvené sukně

Pokud jste na lovu efektních šatů s nějakou jiskrou navíc, ale nechcete se obtěžovat s extra plnou sukní nebo dlouhou vlečkou, právě jste našli. Vaše představy naplní šaty s vrstvenou sukní. Tento styl dodává jak princeznovské róbě, tak i áčkové siluetě štíhlých pouzdrovek objem a rozměr – ale ne váhu. 

Sareh Nouri / Lazaro / Viktor & Rolf

Zdroj: TheKnot.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close