Podívejte se na 23 šedo-žlutých svatebních nápadů inspirovaných Ultimate Grey a Illuminating, barvami roku 2021 podle Pantone!

panthone svatební barva pro rok 2021

Institut Pantone jako každý rok vyhlásil barvy, které budou pro nacházejících 12 měsíců v módě. Letos se nespokojil s jedním odstínem, ale nabídl hned dva: šedou Ultimate Grey a jásavě žlutou Illuminating. Podívejte se, jak vypadá taková šedožlutá svatba.

Začíná svatební rok 2021. Ten uplynulý nebyl zrovna jednoduchý, byl plný bláznivého svatebního přeorganizovávání a nejistoty, a tak jsme rádi, že konečně skončil a že to všechno snad brzy necháme za sebou. Nový rok s sebou nese také nový nádech barev.

Již více než 20 let Pantone Color Institute vybírá „barvu roku“, která má být symbolem nového období. 2021 Color of the Year byla vyhlášena jako manželství dvou odstínů: PANTONE 17-5104 Ultimate Grey a PANTONE 13-0647 Illuminating

Kombinace těchto dvou barev – jednodušeji řečeno šedé a žluté – byla vybrána, aby předala poselství síly a naděje pro nový rok. „Zdůrazňuje, jak se různé prvky spojují, aby se navzájem podporovaly,“ vysvětlují zástupci Pantone Color Institute, proč se rozhodli použít praktický a pevný odstín šedé i hřejivý a optimistický tón žluté. „Kombinace barev je ambiciózní a dává nám naději. Musíme cítit, že vše bude jasnější – to je pro lidského ducha zásadní,“ dodává institut.

Šedožlutá svatba podle institutu Pantone stejně tak spojuje různé prvky – stabilitu a živost, aby společně podpořily jedinečný půvab pro váš den.

2brides.se

Pokud jste se ještě nerozhodli, jaká bude vaše svatební paleta barev, podívejte se, že kombinace šedé a žluté může vytvořit krásné svatební barevné schéma.

Využijete ho pro oslavy v každém ročním období, ačkoli teplý žlutý tón by se nejlépe hodil pro jaro a léto, stejně jako pro podzim, kde může doplnit typickou sezónní barevnou paletu podzimních listů. 

S tímto novým schématem pravděpodobně uvidíme více svatebních dekorací se žlutými a šedými tóny. Pro nevěsty a ženichy, které šedožlutá svatba oslovila a chtějí začlenit tyto odstíny do své oslavy, jsme níže shromáždili řadu způsobů, jak to udělat. 

Pantone.com

Šedá a žlutá společně vytvářejí ambiciózní dvojici barev, spojující hlubší pocity stability a ohleduplnosti s optimistickým příslibem krásného dne naplněného slunečním svitem.

100layercake.com
Acoastalbride.com
Alubnaglowie.pl
Blog.margoanfbees.com
Ruffledblog.com

Poznejte význam jednotlivých barev Pantone 2021

Illuminating: V časech, kdy lidé hledají způsoby, jak posílit energii a naději, že překonají pokračující nejistotu, je dokonalou volbou právě tento jasně žlutý odstín. Je veselý a optimistický. Jako jasný a povzbudivý odstín uspokojí naši touhu po vitalitě.  

Ultimate Grey: Barva je symbolem pevných a spolehlivých prvků, které jsou věčné a poskytují pevný základ. Je to barva oblázků na pláži a přírodních prvků, jejichž ošlehaný vzhled zdůrazňuje schopnost obstát ve zkoušce času. Ultimate Grey tiše zajišťuje a podporuje pocity vyrovnanosti, vytrvalosti a odolnosti.

Etsy.com
Etsy.com
Etsy.com
Aislesociety.com
Blog.margoandbees.com
Theganeys.com

„Pantone Color of the Year odráží to, co se děje v naší globální kultuře, a vyjadřuje to, co lidé hledají,“ dodala Laurie Pressman, viceprezidentka Pantone Color Institute. „Vzhledem k tomu, že společnost i nadále uznává barvu jako kritickou formu komunikace a způsob, jak symbolizovat myšlenky a nápady, mnoho designérů a značek přijímá barevný jazyk, aby se zapojilo a spojilo.“

Přesně tuto myšlenku můžete uplatnit i na vaší svatbě. Pracujte s barvami a ovlivníte náladu vaší oslavy. Skvělá nová kombinace šedé a žluté vám pomůže vytvořit klidný, ale zářivý den D.

Inspirace na téma šedožlutá svatba

Sophiefelts.com
Weddingwire.com
Greenweddingshoes.com
Greenweddingshoes.com
Cookingclassy.com
Lizbakerphotography.co.uk
Noivaansiosa.com.br
Sweetandsavorybyshinee.com
Marthastewartweddings.com

Zdroj: Pantone.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close