15 šílených svatebních šatů, nad kterými vám zůstane rozum stát

Bláznivé svatební šaty celebrit

Obvykle vám tady přinášíme inspiraci pro vaši svatbu. Můžete u nás najít výzdobu, květiny a svatební šaty svých snů. Dnes tu ale máme přehlídku šatů, které nechcete – těch nejbláznivějších svatebních šatů celebrit.

Šílené svatební šaty celebrit

Svatby slavých jsou oblíbeným tématem nejen bulváru, ale i budoucích nevěst, které mají možnost načerpat tipy a omrknout trendy. Ne vždy se to ale vyvede. Zatímco na některé slavné nevěsty koukáme s obdivem, jindy si musíme údivem zaklepat na čelo.

Celebrity se rády blýsknou a právě snaha upoutat zřejmě stála za výběrem těchto modelů svatebních šatů. Jinak si pravdu neumíme vysvětlit, že by se takto na svatbu kdokoliv oblékl dobrovolně. Posuďte sami.

Pamela Anderson

Šílené svatební šaty

Když si hvězda Pobřežní hlídky v roce 2006 brala na jachtě v Saint Tropez muzikanta Kida Rocka, neobtěžovala se ani oblékat. Měla na sobě bílé bikiny a kapitánskou čapku. Ženich byl v džínách a nahoře bez.

Nutno podotknout, že sňatek nebyl úředně platný a museli ho později ještě potvrdit na úřadě. Ani tak jim manželství dlouho nevydželo a rozvedli se už po čtyřech měsících.

Tina Turner

Bláznivé svatební šaty celebrit

To rocková babička s fantastickým hlasem Tina Turner se na veselku se svým dlouholetým partnerem Erwinem Bachem sice oblékla, ale její kreaci nejde nazvat jinak, než jako černo-brčálové monstrum.

Šílenost modelu s asymetrickou sukní v opravdu netradiční barevné kombinaci ještě podtrhly podivné legínky, které měla hvězda na sobě.

Emma Thompson

Šílené svatební šaty celebrit

Velmi podivnou volbu udělala také sympatická britská herečka Emma Thompson, když se v roce 1989 vdávala za kolegu Kennetha Branagha. Divoký vzor na šatech, nepadnoucí střih a zběsilý klobouček neuhraje ani na končící osmdesátky, kdy se zrodila spousta módních úletů. Naopak vtipným detailem jsou sladěné originální botičky.

Taky jste si při pohledu na tento model vybavili její excentrickou profesorku Trelawneyovou z Harryho Pottera?

Kelis

Ošklivé svatební šaty

Hiphopové hvězdy Kelis a Nas si řekly „ano“ v roce 2005. Nevěsta měla jedovatě zelené šaty se zlatými výšivkami, stříbrnými šperky, kožíškem a nepřehlédnutelnou ozdobou ve vlasech – jiný výraz, než „přeplácané“ nás fakt nenapadá.

Zajímavost: Manželství se později rozpadlo a Nas pár let po rozvodu zapózoval z částí těchto šatů na obalu jednoho ze svých alb.

Lady Mary Charteris

Nevkusné svatební šaty

Britská aristokratka a modelka se rozhodně neobávala ukázat ve svůj svatební den kousek kůže. Pořádný kousek kůže. Podivné prostřihy, švy a shluk štětičkovitých volánů v dolní části šatů vytvářejí skutečně…nepřehlédnutelný model.

Možná se jen během zkoušení neviděla v zrcadle nebo jí zapomněli říct, že méně je více?

Rita Wilson

Podivné svatební šaty celebrit

Oblíbený herec Tom Hanks má dlouholeté a stabilní manželství. Usměvavá nevěsta Rita Wilson ale v den svatby oblékla poněkud netradiční model. Kratičké minišaty zdobí záplava volánků na bocích.

Posuďte sami, jestli se jedná o šik odvážný model nebo už je za hranicí dobového vkusu.

Celine Dion

Nevkusné svatební šaty celebrit

Samotné svatební šaty kanadské majitelky nádherného hlasu Celine Dion by ještě nebyly ničím tak neobvyklým. Šlehačky se v roce 1994 nosily a pár se zjevně rozhodl ukázat, že na to má – šaty byly velkolepě pojaty a velmi bohatě ozdobeny.

Vše ovšem korunuje čelenka, která nevěstě ani za mák nesluší, její smysl nám uniká a podle soudobých médií byla také pekelně těžká. No, proti gustu…

Elizabeth Taylor

Neobvyklé svatební šaty

Slavná diva a legenda zlatého věku kinematografie byla hotová svatební matadorka. Praštila do toho celkem osmkrát a některé její modely byly opravdu neobvyklé.

Natalia Vodianova

Divné svatební šaty celebrit

Modelka, jejíž figuru jí po pěti dětech můžeme jen tiše závidět, si svého přítele Antoina Arnaulta vzala letos v září. Volba svatebních šatů je, na tak mladistvě vypadající modelku, překvapivá. Silná reminiscence osmdesátek se projevuje ve velkých hranatých ramenních vycpávkách, upjatém límečku, délce pár centimetrů nad kotníky a celkově směrem dolů se zužující siluetě.

Model by vypadal zajímavě na nějakém šik módním eventu či obchodní schůzce, ale pro nevěstu nám připadá poněkud usedlý.

Bonus: Princezna Diana

Nepovedené svatební šaty celebrit

Ikonické svatební šaty princezny lidských srdcí dlouho sklízely nekritický obdiv. Rozhodně byly jedinečné a nezapomenutelné. S odstupem let si ale můžeme se vší pokorou dovolit říct, že byly také poněkud překombinované. Naducané rukávy, nelichotivý volán kolem výstřihu přidávající objem a krajkou lemovaná vlečka, která k šatům jakoby ani moc nepatřila, vytvářejí zvláštní celek, v němž se nevěsta zcela ztrácí.

Co si o Dianiných svatebních šatech myslíte vy?

Česká stopa

Ani české hvězdy nezůstávají pozadu a nabízejí zajímavou podívanou.

Iveta Bartošová: Zdrženlivost nebyla silnou stránkou této zpěvačky, a to ani v módě. Šlehačkové svatební šaty na veselku s Jiřím Pomeje zdobí mnohé aplikace, široká sukně a vysoký kudrlinkový účes. Ale ono bylo všeho jaksi moc na celé té svatbě.

Ošklivé svatební šaty celebrit

Míša Tomešová: Naopak spíš méně toho na vlastní veselku oblékla herečka Míša Tomešová. Sukně ještě byla vcelku tradiční a nenápadná. Zato živůtek šatů tvořila jen průsvitná látka a vyšívané květiny, které se pnuly tak strategicky, že zakryly aspoň nejcitlivější partie. Ale jo, hru s průsvity máme rádi, i když tady už o žádné rafinovanosti nemůže být řeč. P. S. Snoubenci šli také k oltáři bosí, ale to už je jen takový nevýznamný detail.

Bláznivé svatební šaty

Eva Decastelo: Drobná moderátorka nikdy netrpěla přehnaným studem. A v den své svatby ani vkusem. Na tom, že se vdávala v osmém měsíci těhotenství nic špatného není a nevěsty s bříškem jsou krásné. Šaty s asymetrickou dvouvrstvou sukní, prádlovým vrškem a bříškem zahaleným jen průsvitnou krajkou jsou ale trochu moc. Nota bene do kostela, kde obřad proběhl. Docela divná je i kytička ve tvaru srdce a záclonka místo závoe.

Nevkusné svatební šaty celebrit

Zdeňka Pohlreichová: Chápeme, že ne každá nevěsta starší 30 let chce mít na sobě princeznovský nebo vílí model. Naopak je fajn, když se nesnaží stylizovat do nevinné nevěsty o dekády mladší, a za to paní Zdeňku chválíme. Ale dělat ze sebe podivně neforemnou selku také není asi úplně ta pravá cesta.

Šílené svatební šaty

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close