Youtuber Jirka Král se oženil. Jak vypadala svatba influencerů po česku?

Ženich, nevěsta, Jirka Král

Známý Youtuber Jirka Král se oženil. O víkendu navlékl prstýnek své přítelkyni Karolíně Benešové, která se na sítích pohybuje pod přezdívkou Little Kao. Jak vypadala veselka dvou influencerů po česku?

Svatba Jirka Král

Zásnuby proběhly v červnu a o pouhé dva měsíce později do toho nyní už novomanželé praštili. Svatba to byla romantická, zamilovaná, veselá, plná květin, dobrot, různých nápaditých detailů a také luxusu.

Už žádost o ruku byla mimořádně nápaditá, protože Jirka ve svých instagramových vzkazech od 24. února skrýval tajnou šifru. Spojením prvních písmen každého příspěvku vznikla otázka Vezmeš si mě? Co na to může jiného žena odpovědět, než Ano! A tak se také stalo.

Po společné rozlučce se svobodou v Nízkých Tatrách přišel ten velký den. Díky tomu, že významné okamžiky snoubenci i jejich přátelé pečlivě monitorovali na sociálních sítích, máme jasnou představu, jak svatba probíhala.

Romantika jako trám

Vše bylo dotažené do posledního puntíku. Hlavní ladění se neslo v pastelových barvách, kde převládala růžová, levandulová, lososová a další harmonické něžné odstíny. Záplavu květin doplňovaly vkusné dekorační prvky, mezi nimiž hrály prim balónky, ať už v jemných barvách nebo potištěné se jmény novomanželů.

Vše se odehrávalo pod širým nebem, výzdoba kombinovala eleganci, romantiku a boho odkazy. Prosté dřevěné stoly dekorovaly květinové kompozice a židle zase zdobily jemné drapérie. Nechyběl ani stylový dětský koutek s několika teepee, křesílky a hračkami nebo zábavný fotokoutek s mnoha dekoracemi.

Nevěsta a ženich jako z pohádky

Nevěsta měla na sobě kouzelné šaty s krajkovým živůtkem s dlouhým rukávem a dlouhou rozevlátou šifonovou sukní. Vše doplnil závoj až na zem a nápaditě zapletené vlasy. Všimněte si letošního trendu copů a vrkočů a živých květin v účesu. Krásná jemná kytice odpovídala květinové výzdobě celé svatby.

Ženich oblékl tmavě modrý oblek s ladícím motýlkem, tmavě hnědé boty (tato kombinace je naše oblíbená a skvěle k sobě ladí), v klopě saka nechyběla korsáž, na ruce elegantní hodinky.

Dobroty a zábava až do rána

K obědu se podávala šunková rolka, vývar s knedlíčky a svíčková.

Tradiční menu samozřejmě doplnil svatební dort a spousta nádherných dekorativních sladkostí, opékalo se marshmallow a grilovaly všemožné dobroty.

Poté se hosté přesunuli na velkolepou večerní afterparty do jednoho pražského klubu. Cestou ještě stihli pořídit nedostižně romantické podvečerní fotky na Karlově mostě s pozadím Pražského hradu a potom už tančili a slavili až do časných ranních hodin. Našli jste u nich svoji svatební inspiraci?


Zdroj fotografií: @jirkakral, @little.kao, @little.moni

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close