Kvitová, Affašová, Krobotová. Červenec ve znamení svateb českých celebrit

Svatba Petry Kvitové, svatba Sáry Affašové a Martina Donutila, Svatba Lenky Krobotové

Hned tři slavné dámy uzavřely manželství v sobotu 22. července. Tenistka Petra Kvitová si vzala svého trenéra Jiřího Vaňka, Sára Affašová herce Martina Donutila a Lenka Krobotová fotografa Vlado Bohdana.

Svatba
Unsplash.com

Krásné počasí poloviny prázdnin láká k pořádání veselek. Neodolala ani celá řada českých celebrit a hned tři páry do toho praštily ve stejný den.

Petra Kvitová a Jiří Vaněk

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu a její dlouholetý trenér se zasnoubili přesně rok před svatbou, a to právě v průběhu této slavné tenisové události. Dodrželi tedy tradici „do roka a do dne“. Veselka proběhla na překrásném místě, statku Oblík v Rané u Loun.

Svatba Petry KVitové
Instagram.com/petra.kvitova

Nevěsta měla na míru navržené svatební šaty od Beaty Rajské, které jí neuvěřitelně slušely. Zvolila neokázalý pohodlný styl, šaty měly zdobený živůtek se zavinovacím efektem a rozevlátou vrstvenou sukni, již oživil vysoký rozparek. Efektní byl transparentní pruh v oblasti pasu. Šaty doplnily páskové střevíčky a jemný náhrdelník ladící s náramkem. Vlasy nechala tenistka rozpuštěné, volně splývající po ramenou, při obřadu je zdobil dlouhý závoj. Ženich oblékl letní světlemodrý oblek s vestičkou, bílou košili a kravatu.

Svatba Petry Kvitové
Instagram.com/petra.kvitova

Podle fotek z Instagramu byla svatba laděná do vkusných světlých tónů bílé, zelené a modrofialové, která připomínala loňskou barvu roku Very Peri. V této barevné kombinaci byla svatební kytice i slavnostní květinový oblouk.

Svatba Petry Kvitové
Instagram.com/petra.kvitova

Sára Affašová a Martin Donutil

Tajná byla veselka herců Sáry Affašové a Martina Donutila. Proflákla ji ale už večer herečka Beáta Kaňoková na svém Instagramu, novomanželé pak potvrdili v pondělí. Syn Miroslava Donutila a herečka syrsko-českého původu se zasnoubili v listopadu v New Yorku, svatba následovala celkem rychle.

Veselka se podle slov Miroslava Donutila pro web „Život v Česku“ odehrála „v krásné přírodě uprostřed lesů, vod a strání“, přesnou lokalitu ale novomanželé zatím nezveřejnili.

Svatba Sáry Affašové a Martina Donutila
Instagram.com/saraaffasova

Nevěsta měla na sobě nádhernou velkou róbu ze salonu Le Monika. Tvořil ji korzetový živůtek bez ramínek se srdíčkovým dekoltem, zřetelnou strukturou a zvýrazněnými košíčky a skládaná splývající sukně prodloužená do vlečky. Pas podtrhla jemná mašlička. K šatům velmi dobře ladil jemný make-up, poloculík bez dalších ozdob ideální pro to, aby vynikl dlouhý závoj, a prostá kytice z lučního kvítí.

Ženich ctil roční období, moc mu slušel béžový oblek s žakárovým proužkem doplněný bílou košilí s rozhalenkou. Obešel se bez kravaty.

Svatba Sáry Affašové a Martina Donutila
Instagram.com/saraaffasova

Lenka Krobotová a Vlado Bohdan

Pro herečku z Dejvického divadla i jejího novomanžela to byla už druhá svatba. A to pořádně hvězdná – mezi hosty samozřejmě nemohli chybět herečtí kolegové a kolegyně nevěsty, stejně jako její otec Miroslav Krobot. Svatba se konala v romantickém prostředí pivovaru Kamenice nad Lipou.

Svatba Lenky Krobotové
Instagram.com/jefunina

Nevěsta oblékla elegantní zavinovací šaty ve vintage stylu s vlečkou a dlouhým rukávem do manžety, které tvořily sofistikovaný dojem. Velmi pěkně k nim ladily páskové střevíce na širokém podpatku a minimalistický účes s květinou na straně. V ruce nesla kytici bílých kal s dlouhými stonky. Ženich, který je synem známé herečky Blanky Bohdanové, šel cestou neformální elegance, když oblékl černý oblek s bílou košilí bez kravaty. Pár působil velmi stylově a šik, což ovšem u této herečky nijak nepřekvapí, protože si s módou tyká.

Svatba Lenky Krobotové
Instagram.com/lenka_krobotova / Instagram.com/jefunina

Zdroj úvodní fotografie: Instagram.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close