Hledáte agenturu, která má ke svatbám opravdu kreativní přístup? Creative Weddings je ta pravá!

Svatba je sice významná a slavnostní událost, to ale neznamená, že musí být také usedlá a bez nápadu. Naopak, stále více nevěst touží po tom, aby měly veselku originální, nápaditou a odlišnou od záplavy ostatních. Některé zvládnou organizaci samy, jiné se raději svěří do rukou svatební agentury. V tomto případě touhu po originalitě naplní agentura Creative Weddings.

Creative Weddings je svatební agentura působící v Praze a Středočeském kraji. Nabízejí opravdu kreativní přístup k řešení svateb. Proto nekopírují jeden úspěšný mustr, ale koncept každé svatby vymýšlejí nově, podle požadavků a osobností snoubenců. Takže každá svatba v podání této agentury je jiná. Zařídí stylovou svatbu ve stodole, u vody i na zámku.

Nezaleknou se ani neobvyklých požadavků. Nevěsta rockerka v kožené bundě? Žádný problém!

Originální slavobrána pro obřad? Co třeba staré dveře?

Svatba celebrit? Jistě!

Luční něžná veselka nebo svatba jako piknik? Snadno a rychle!

Vlajkovou lodí této agentury je osobní přístup, s nímž řeší i vaše méně obvyklé potřeby. Navíc sami navrhnou drobnosti, které by vás ani nenapadly (pořídit si kornouty s okvětními lístky s vašimi monogramy, vzít si náhradní boty pro unavené nožky, zajistit dárečky pro přítomné děti…).

A velkým bonusem samozřejmě je to, že vás ušetří stresu z organizace takové velké události. Na začátku si dáte schůzku s koordinátorkou, během které si podrobně řeknete, jaké jsou vaše představy a přání a co z toho je možné, sestavíte hrubý nástin realizace, harmonogram příprav a koordinátorka vám vypočítá cenu. První schůzka je zdarma. A pak už se rozjedou profesionální přípravy, zatímco vy se věnujete těm zábavnějším částem příprav, jako třeba výběru šatů a účesu a jen se těšíte, až váš velký den propukne.

Kreativní svatební balíčky

Agentura Creative Weddings nabízí hned několikero svatebních balíčků. Můžete si tak zvolit, v jakém rozsahu její služby použijete.

Svatba na klíč. Agentura vám v podstatě zajistí komplet celou organizaci vaší velké události. Tento balíček zahrnuje:

  • obhlídky 4 svatebních míst se snoubenci
  • vypracování svatebního rozpočtu na 4 svatební místa
  • vypracování svatebního konceptu dekorace svatby (včetně květin a svatebních sladkostí – dort, sweet bar…)
  • 4 osobní schůzky
  • neomezené e-mailové a telefonní konzultace
  • koordinaci svatebního dne (dvě koordinátorky na místě)

Cena za tento balíček začíná na 25 000 Kč. Tato částka zahrnuje práci agentury, veškeré dekorace, květiny a další potřebnosti se k ní připočítávají podle toho, co vše si objednáte.

Svatební dekorace. Máte-li už vybrané a zamluvené místo, můžete si nechat vymyslet a zařídit jen jeho dekorace, a to v originálním stylu podle vašeho přání. Tento balíček obsahuje:

  • vypracování dvou svatebních konceptů dekorace svatby
  • 4 osobní schůzky
  • neomezená e-mailová a telefonní konzultace s koordinátorkou

Cena začíná na 10 000 Kč a opět se zvyšuje o použité materiály dle toho, co si vyberete.

Svatby pro cizince. Těm agentura pomůže s výběrem místa obřadu, restaurace, dekorací, vyřídí potřebné dokumenty a zajistí soudní překlady a tlumočení. Cena tohoto balíčku je individuálně stanovena, opět v závislosti na objednaných službách a materiálech.

Nevyhovuje-li vám ani jeden z balíčků, můžete si domluvit individuální rozsah spolupráce.

Svatební workshopy

Líbí se vám práce Creative Weddings, ale přece byste si raději všecko zařídili sami? Jen nevíte jak na to? I v tim vám může agentura pomoci. Nabízí totiž svatební workshopy, na kterých vám předá něco ze svého know-how. Dozvíte se, jak to udělat, aby vaše svatba dopadla na jedničku a bylo zařízeno vše, co je zapotřebí, jen s minimální úrovní stresu. Pro aktuální termíny workshopů kontaktujte agenturu.

Kontakty

Za Creative Weddings stojí tým tří svatebních koordinátorek a floristka, která si dává záležet na vaší květinové výzdobě. V realizaci vašich snů jim dále pomáhají sezónní asistentky a samozřejmě velká skupina spolehlivých dodavatelů.

Chcete agenturu kontaktovat?

Adresa: Ve Vilkách 179, Horoušánky
E-mail: jana@creativeweddings.cz
Telefon: +420 777 790 730

Chcete zatím jen inspiraci? Nádherné realizace a nápady sledujte na Facebooku nebo Instagramu. Je na co se dívat.

 

Zdroj fotografií: creativeweddings.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close