Budete mít svatbu v zimě? Vyberte si krásný a hřejivý kožíšek. Je to skvělý doplněk vašich šatů

Svatby se konají po celý rok. Kdo má v oblibě zimu, asi bude souhlasit, že toto roční období má své velké a něžné kouzlo. Svatební průvod v doprovodu jemně se snášejících sněhových vloček určitě vylepší váš svatební den. Zima dává možnost být zcela originální a zvolit doplňky, které by se nehodily k žádnému jinému období.

Připravili jsme pro vás tipy na hřejivé doplňky v podobě kožíšků, pelerín, kožešinových přehozů a bolerek a svatebních kabátů. Tyto doplňky si můžete zakoupit, nechat ušít dle vašich představ, anebo půjčit. Vše je možné.

Také jsme našli několik svatebních salonů, kde si lze uvedené kožíšky prohlédnout, vyzkoušet a koupit či půjčit.

Svatební kožíšky a peleríny

Největší oblibě se těší právě kožíšky. Nejčastěji v bílé barvě. Krásně vypadají kožíšky nebo peleríny i v barvě kontrastní, korespondující například s kyticí nevěsty nebo s tématem svatby. Pokud má kožíšek nevěsta, je to vhodný doplněk i pro matku nevěsty a ženicha. Mohou zvolit například šálu, nebo pelerínku v barvě ladící s jejich šaty nebo s tématem svatby. Do kožíšků můžete obléknout také družičky.

Svatební přehozy a bolerka

Ty jsou mírně odlehčenou verzí a nejčastěji se používají jako efektní doplněk, zejména k šatům s odhalenými rameny. S tímto doplňkem vytvoříte dojem, že na sobě můžete mít dvoje šaty. Efektně vypadají přehozy s límečkem na zapínání u krku.

Svatební kabát a dlouhá pelerína s kapucí

Tématická svatba, nebo svatba na horách či venku v přírodě, se neobejde bez skutečně teplého oblečení. Dlouhé kabáty s vlečkou nebo peleríny ve stylu Ludvíka XIV. dodají svatebnímu outfitu neopakovatelný výraz.

Kde vybírat

Své kožíšky si můžete vybírat například na stránkách brianna.cz  kde najdete  v řadách Luxury, Romantic, Diamonds, Excellent a Classic velký výběr barevných i stylových provedení. V cenách od 700 do 8 000 Kč si můžete zakoupit svůj ideální kabátek nebo bolerko.

Zajímavou nabídku mají také stránky salonvalery.cz , který nabízí i kožíšky nadměrných velikostí. Ceny se pohybují od 600 do 2200 Kč.

Na stránkách svatebního centra caxa.cz si dokonce můžete kožíšky, bolerka a pelerínky zapůjčit v cenách od 300 do 1000 Kč.

Kožíšek zahřeje a také výrazně doplní vaše šaty a dodá vám pocit luxusu a vy zjistíte, že vdávat se v zimě, je skvělý nápad.

 

Zdroje fotografií: weddingfur.com, pinterest.com, fashionbank.ru, salonvalery.cz

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close