Ještě nevíte, co si ve svůj velký den vezmete na sebe? Vyberte si svatební šaty snů v pražském salonu Maya

Svatební šaty! Věčné téma všech nevěst, zhmotněný sen o nádherné robě, v níž spojíte životní cesty se svým vyvoleným… Výběr šatů ale někdy bývá pěkně tvrdým oříškem. Ať už jde o to, že se vám žádné šaty nezamlouvají, nepadne vám velikost nebo jen chcete být jiná. Svou velmi širokou nabídkou, možností šití na míru nebo objednání šatů z katalogu řadu těchto potíží vyřeší ve Svatebním salonu Maya v Praze.

V salonu samozřejmě najdete to, co je běžnou nabídkou, tedy svatební šaty. K tomu si ale přidejte osobní přístup, snahu vyjít vám ve všem vstříc a odborné poradenství v otázce plánování svatby. A také důraz na originalitu a kvalitní zpracování nabízených šatů.

Salon nabízí značky Allure Bridals (výhradní zastoupení v ČR), Mori Lee, Tarik Ediz (opět výhradní zastoupení), Eva Lendel, Lanesta nebo Jovani. Jedná se o značky a návrháře, kteří si zakládají na originálním modelu, kvalitních materiálech a dokonalém ušití. Vzhledem k širší paletě značek si zde to své najdou nevěsty, které si rády připlatí za luxus, stejně jako ty, jež mají omezenější rozpočet.

K šatům si následně můžete vybrat také obuv, závoj a další doplňky, ale i spodní prádlo (značky Poirier, Menbur…).

V nabídce jsou snubní prsteny či svatební oznámení a pokud chcete, můžete si nechat poradit i ohledně prověřeného fotografa či kameramana, který památné okamžiky vašeho velkého dne zachytí na video.

Jak to chodí

Začněme zlatým pravidlem všech nevěst: čím dříve před svatbou se do vybírání šatů pustíte, tím víc času bude na splnění vašich představ.

Vzhledem k velkému zájmu o služby salonu Maya je vhodné si svou návštěvu zde předem zamluvit. Rezervace je téměř nezbytná v případě, že chcete salon navštívit v odpoledních hodinách nebo v sobotu. Pak si můžete být jisti, že celou hodinu se bude obsluha věnovat jen a jen vám. Myslíte, že hodina je málo? Individuálně si lze zamluvit i delší návštěvu. Konzultace a zkoušení šatů je zdarma.

Máte-li už svůj termín, čeká vás příjemné okukování a zkoušení mnoha variant šatů, abyste zjistili, které střihy vám sedí, jaké barvy jdou k pleti, jaký styl je vám blízký. Pokud si vyberete, sepíše se smlouva o výpůjčce a složíte zálohu ve výši 50 % půjčovného. Tím máte šaty závazně zarezervovány a budou čekat, až si je před dnem D vyzvednete.

Pro výběr šatů je třeba mít na sobě prádlo a boty, které budete mít na sobě při svatbě, aby se zajistilo, že prádlo nebude vykukovat a sukně bude mít tu správnou délku vzhledem k výšce vašich podpatků.

Zpravidla týden před datem veselky ještě přijdete na přezkoušení. Šaty budou upraveny přesně na vaši aktuální velikost (přiznejme si to, všechen ten stres, ale i cílené hubnoucí úsilí vedou k tomu, že zabrání šatů je někdy nutností). Drobné krejčovské úpravy, včetně např. mírného zkrácení šatů, jsou v ceně půjčovného. Pokud byste změnila velikost až moc, můžete si ještě rychle vybrat jiný model, který je na váš termín zrovna volný.

Šaty se půjčují na 3-5 dní, obvykle od pátku do pondělí, ale i toto se dá domluvit individuálně, podle toho, který den se vaše svatba koná.

V ceně půjčovného je i čištění běžného ušpinění šatů. Při výrazném poškození byste museli zaplatit příplatek, který se určuje individuálně, ale podle informací salonu ho požadují jen opravdu výjimečně.

Další služby a ceny

Nevybrali jste si šaty přímo v salonu Maya, ale líbí se vám některé jiné z katalogu zastupovaných značek? Skvělé, šaty vám totiž objednají přímo u výrobce! To má ovšem smysl jen v případě, že jste přišli včas, dodání šatů totiž může trvat i několik měsíců.

Další možností je nechat si šaty ušít na míru podle obrázku. Ušité šaty si můžete koupit, nebo jen půjčit.

Nabízené modely si zpravidla půjčíte, ale pokud chcete šaty vlastnit, prodají vám je. Na výběr jsou nejen aktuální kolekce, ale i mnoho starších modelů, z nichž některé nebyly nikdy půjčeny, takže za výprodejovou cenu máte nové šaty!

Salon má také pestrou nabídku plesových a společenských šatů, pánských obleků a dětského společenského oblečení. Ustrojíte tady svědky, rodiče, ženicha, velké i malé družičky a družby.

A jak je to s cenami?

Půjčovné se pohybuje od 7 000 do 19 000 Kč podle toho, o jakou značku jde. Ve výprodeji šaty koupíte do 10 000 Kč a nové modely se prodávají za různé ceny dle značek. Podívejte se na přehled:

Eva Lendel: půjčovné 8 900 – 10 900 Kč, prodej do 35 000 Kč.

Allure Bridals: půjčovné 7 500 – 15 900 Kč, prodej 25 000 – 80 000 Kč.

Mori Lee: půjčovné 7 000 – 13 9020 Kč, prodej 15 000 – 40 000 Kč.

Tarik Ediz: půjčovné 15 900 – 18 900 Kč, 45 000 – 150 000 Kč.

Kontakty

Zaujala vás nabídka a přístup salonu Maya? Pak se na ně obraťte a vyzkoušejte jejich služby na vlasní kůži.

Adresa provozovny: 5. května 853/29, Praha 4 (100 m od metra Pražského povstání)

Telefon: 252 543 888

Facebook: www.facebook.com/SvatebniSalonyMAYA/

Messenger: m.me/SvatebniSalonyMAYA

Pro rezervaci termínu vaší návštěvy také stačí vyplnit kontaktní formulář přímo na webových stránkách salonu.

A co o salonu říkají nevěsty, které už jeho služeb využily?

Dobrý den, chtěla bych Vám poděkovat za perfektní servis a milý přístup při vybírání, zkoušení, měření a vyzvedávání šatů. Všechno probíhalo hladce, šaty byly nádherné a cítila jsem se v nich na svatbě opravdu dobře. Jsem moc ráda, že jsem zvolila váš salón a určitě ho budu doporučovat. … Ještě jednou moc děkuji. S pozdravem Adéla P.

Chtěla bych Vám tímto moc poděkovat za NEJKRÁSNĚJŠÍ šaty, které jsem kdy viděla! Vybírání šatů, zkoušky a veškerý servis pefektní. Ve svůj svatební den jsem byla za princeznu 🙂 a to jen díky Vám. Ještě jednou moc děkuji a vřele všem budoucím nevěstám Váš salon doporučuji. Přeji hodně úspěchů. Gabriela S.

Dobrý den, měla jsem tu čest obléknout 1.9.18 ty nejnádhernější šaty na světě. Náš den byl naprosto úžasný, pršelo nám spoustu štěstí a my si tu nevšední romantiku užili na plno. V šatech jsem se cítila skvěle a hlavně jsem si v nich připadala jako princezna. Děkuju za ně, děkuji za krásný a příjemný přístup a hlavně za perfektní úpravu šatů na míru. Mějte se krásně, Denisa H.

Podívejte se teď sami, jaké poklady  v salonu Maya najdete:

 

Zdroj fotografií: salonmaya.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close