Přemýšlíte, kam se svatebními fotkami? Vyberte si Dřevěné fotoalbum a uchovávejte své obrázky stylově

V posvatebním nadšení chce většinou každý sdílet svůj krásný den s okolím a všechny důležité chvíle si ještě jednou projít. Nejlépe nad fotografiemi. Jistě, máte je v počítači a pak jsou tu taky sociální sítě, ale přece jen, babička asi prohlížení na monitoru až tak neocení. Fyzická papírová fotka má zkrátka pořád své kouzlo. A kde jinde je uchovávat, než v albu. To, které vám chceme představit, je ručně vyrobeno ze dřeva a je absolutně jedinečné.

Ano, fotoalbum je potřeba. Na výběr je spousta variant od obyčejných z papírnictví či fotoobchodu, až po speciální, na míru vyrobená. Do poslední skupiny patří dřevěná fotoalba stejnojmenné značky.

Fotoalbum si můžete pořídit sami, nebo si ho u někoho zadat jako svatební dárek. Je sice praktické požádat místo hrnců raději o finanční dar, ale jsou lidé, s nimiž si peníze vyměňovat nechcete. Pak je takové unikátní album na fotografie skvělou volbou. Můžete ho také využít jako podklad pro knihu hostů, kam svatebčané nalepují své polaroidové fotky a přidávají vtipné či milé vzkazy.

A proč zrovna dřevěné desky? Dřevo je krásný, příjemný materiál, vyvolává dojem stálosti a pevnosti, což je přesně to, co chceme i od manželství. Působí také důvěryhodněji a exkluzivněji, než kus plastu nebo kartonu. Dřevěné fotoalbum přitom není těžké, i s papíry váží kolem 900 g. Desky jsou vyrobeny z překližky z tropického stromu cejba a mezi nimi je standardně vloženo 30 papírů. Fotky můžete vlepovat nebo připevňovat pomocí fotorůžků. Dále máte možnost si je popisovat či zdobit dle libosti (kniha hostů, vzpomínáte?).

Povrch desek je ozdoben ruční rytinou. Můžete vybírat ze stálé nabídky e-shopu, nebo si nechat připravit motiv na míru. Zde máte v podstatě tři možnosti:

  • přizpůsobit nabízený motiv, třeba doplněním o vlastní iniciály a datum svatby
  • nechat si zdarma návrh vytvořit dle vámi zadaných požadavků
  • poslat a nechat si vyrýt vlastní obrázek

Desky jsou ošetřeny kvalitním voskem, takže jsou odolné a navíc krásně voní.

Chcete-li album na přání, kromě rytiny si můžete vybrat barvu desek, počet papírových listů (pro pohodlnou manipulaci s albem se doporučuje max. 50 listů), barvu papírů, mezi papíry lze vložit pavučinkový papír, aby se fotky neslepily. Volitelná je také vazba aranžérské lýko nebo kůže. V nabídce jsou rozměry A4, A5 a A3 orientované buď na výšku nebo na šířku.

 

Další výhody Dřevěného fotoalba jsou:

  • ruční výroba opravdu unikátní na albu je, že je celé vyrobeno ručně, včetně rytí motivu dlátkem, pěkně postaru
  • osobní přístup domluvíte se téměř na všem, co snese dřevo a zvládnou lidské ruce
  • výroba v malém množství budete originální

V případě zakázkové výroby očekávejte dodání zhruba 3 týdny od objednávky. Platí se předem převodem na účet. Cena za album na zakázku se odvíjí od toho, co vše si „naporoučíte“, začíná na 899 Kč.

Ceny hotových výrobků jsou následující:

  • album A4 s lýkovou vazbou …. 899 Kč
  • album A4 s koženou vazbou …. 1099 Kč
  • album A5 …. 699 Kč
  • album A3 …. 1299 Kč
  • dřevěná pohlednice …. 299 Kč

A přidaná hodnota celé věci? Kromě toho, že alba jsou opravdu krásná a kvalitní, vás může potěšit ještě to, že podpoříte malou českou firmu, která vznikla z ničeho, a vlastně náhodou.

To když výrobce nábytku Jan Ševčík sháněl album na fotky a nabídka v obchodech mu přišla předražená. Rozhodl se vyrobit si album vlastní. Pak další a další pro kamarády, až nakonec pro první cizí zákazníky. K dílu přizval Dominika Čermáka, který nakonec celou výrobu převzal.

A co bylo dál, můžete vidět na webu, Facebooku nebo třeba na videu, které vás v kostce provádí výrobou Dřevěných fotoalb.

Chcete Dřevěné fotoalbum? Navštivte e-shop nebo výrobce kontaktujte:

Telefon: +420 739 88 77 86

E-mail: drevene.fotoalbum@gmail.com 

Facebook: https://www.facebook.com/DreveneFotoalbum/

Můžete také vyplnit formulář na webu.

Chcete si album nejdříve prohlédnout? Sledujte jarmarky a řemeslné trhy po celé republice. S trochou štěstí si můžete jejich práci i sami vyzkoušet, když se zúčastníte některé z tvořivých dílen.

Podívejte se na krásná alba a nápadité motivy. Taky z obrázků úplně cítíte tu vůni dřeva?

 

Zdroj fotografií: Drevenefotoalbum.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close