Svatební podvazek – třešnička na dortu krásy každé nevěsty, my známe někoho, kdo je vyrábí kvalitně a s láskou!

Úchvatné a naprosto originální, to jsou ručně vyráběné svatební podvazky BrideKoukat se pod sukni není považováno za slušné, ale zaprvé, pod sukni bude koukat ženich (a ten na to má všechna práva) a za druhé, vážně je na co.  

Nový model podvazku, který je nyní k dostání!!! Nádherně blankytně modrá .

Z historie víme, že už od středověku nosily dámy na slavnostní příležitosti punčošky, které byly do podvazkových pásů přichyceny, aby neklouzaly dolů. Ten to netradiční kousek oděvu pochopitelně upoutával pozornost pánů. V 18. století začaly dámy podvazkové pásy zdobit krajkami a perličkami a staly se z něj luxusní doplňky. Není přesně známo, kdy se dostal do tradiční svatební výbavy, ale dnes k ní už neodmyslitelně patří. A pokud vám přijdou běžně dostupné podvazky příliš fádní nebo málo elegantní, přicházíme s tipem na originální a ručně vyráběné krajkové svatební podvazky značky Bride Adély Tomáškové.

Značka vznikla v červnu roku 2016 a nabízí překrásné podvazky ze značkové krajky, českých broušených korálků, kamínků a perliček. 

V současné době můžete vybírat z pěti kolekcí – Classic White, Blue, Original, Ivory a Luxury. Na své si tedy určitě přijde každá.

Kolekce Original nabízí podvazky z tradiční decentně barevné krajky, velké květiny v modrých a zelených odstínech budou jednoznačně svůdným a přitažlivým doplňkem.

V kolekci Classic White najdete třeba design Charlotte, kde krajkovou květinu zvýrazňují modré korálky a perličky. Modrá je totiž podle tradice symbolem čistoty a věrnosti a každá nevěsta by v den svatby měla něco modrého mít.

Řada Luxury je zdobená ručně našívanými perličkami a štrasovými kamínky, elegance sama.

Pro ty, které dávají přednost odstínu slonové kosti před klasickou bílou je zde i řada Ivory, s krajkami zdobenými pár modrými kamínky, které jim dodávají tajemné kouzlo.

Čas od času se objeví i limitovaná edice, jako zlatá krajka nebo kamínky různých barev, rozhodně tedy doporučujeme sledovat sociální sítě značky. 

Ceny jsou také příjemné, kousky z kolekce Classic White, Ivory a Blue pořídíte už kolem 500 až 600 korun, v kolekci Luxury a Original se ceny pohybují od 700 do 950 korun.

S objednáváním neotálejte, každý kousek je originál a proto je i čas na jeho výrobu potřeba dopředu naplánovat. Na stránkách svatebních podvazků Bride si můžete zarezervovat termín pro výrobu vašeho vysněného podvazku, který vám bude následně do 5 pracovních dnů doručen.

Samozřejmě je také možné objednat si podvazek přímo a zakázku podle vlastního návrhu. Pokud hodně spěcháte, jde se také domluvit na expresním vyřízení objednávky.

Malá galerie nabízených produktů pro vaši inspiraci:

 

Zdroj: Svatebnipodvazkybride.cz

  1. Dobrý den, kde můžu objednat podvozek? A na kolik vychází? Líbí se mi na stránce hned 1.’blankytně modrý‘ nebo ten modro zelený. Moc děkuji.
    Přeji krásný den.
    Umlaufová

    1. Dobrý den, veškeré aktuální informace o zboží, včetně platných cen a možnosti objednání najdete na webu výrobce. Stačí kliknout na některý z mnoha odkazů v článku. Jsme rádi, že jsme Vás inspirovali 🙂

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close