Chcete si svatební dekorace vyrobit sami? Na Svatba-eshop koupíte všechny potřebné drobnosti

Svatební agentury, kde vám zařídí vše od A do Z, jsou velmi pohodlným řešením. Pokud ale patříte mezi ty, kteří si rádi vše vyrobí sami, může se vám hodit e-shop, kde veškerý materiál a dekorace pořídíte na jednom místě. Takový, jako je Svatba-eshop.

Při organizaci svatby se můžete svěřit agentuře, aby vám vše připravila na míru, najmout si dekorační službu, kde vám zařídí jen výzdobu, nebo se obracet podle potřeby na jednotlivé dodavatele. Anebo, máte-li kreativního ducha, se rozhodnete, že si dekorace vyrobíte sami.

Prohledali jsme internet a přinášíme několik tipů na DIY dekorace, s tím, že veškeré potřebnosti koupíte na stránkách Svatba-eshop.cz.

Tipy a inspirace pro kreativní nevěsty

Seženete tady opravdu vše. Od již hotových drobností, až po materiál pro originální tvoření a dekorování. Hned na začátku nabídky najdete třeba bublifuky, které zařídí krásné fotky.

Stejně tak, jako konfety.

Pěknou dekorací je stále deštník a z davu vystoupíte s vějířem, ať už jako nevěsta, nebo jím ozdobíte i družičky.

Ostatně, vějíře, deštníky nebo třeba žabky budou vynikající proprietou i pro hosty. Nechte je na nějakém viditelném místě k rozebrání a nezapomeňte patřičně označit.

Na e-shopu ale koupíte i textilie pro výzdobu svatební tabule.

Krásné jsou závěsné skleněné baňky, které můžete vyplnit svíčkami i květinami či sukulenty.

Nechybí tady ani jmenovky, drobnůstky nejrůznějších tvarů a barev, které můžete využít tak, jak jsou, nebo je ještě dozdobit podle vlastní fantazie nebo naší inspirace.

Seženete perličky, peříčka kamínky a dekorační písek. Hotové vývazky, pokladničky, figurky na dort, polštářky pod prstýnky i podklady pro vytvoření svatebního stromu či knihy hostů.

Nákup i doručení rychlostí blesku

Nakupujete zde jako na kterémkoliv e-shopu. Zboží vám přijde na Zásilkovnu, doručí ho PPL nebo pošta. Zasílají i na Slovensko. Máte-li to blízko do Vitinky na Rokycansku, můžete si pro své zboží dojet i sami. Osobní odběr je pochopitelně zdarma.

Také od 1111 Kč máte dopravu na Zásilkovnu zdarma. A věřte, že tato částka se na tomto e-shopu nastřádá raz dva.

Dobře, teoretická nabídka zní skvěle. A co na to skutečné nevěsty? V hodnocení na Facebooku, stránkách e-shopu, ale i na Heurece se shodují v tom, že zboží bylo doručeno expresní rychlostí a odpovídá nabídce. Což je dobrá zpráva, nemusíte se bát, že vám přijde laciná napodobenina něčeho, co na fotce vypadalo tak dobře, ani že na svoje dekorace budete čekat tři týdny…

Lucie P., Heureka: „Přehlednost stránek, rychlé doručení, vše jak na obrázku.“

Magi, Facebook: „Objednala jsem (sice ne na svatbu), přišlo okamžitě a zboží opravdu luxusní a to za přijatelné ceny. Jsem velmi velmi spokojená. Děkuji a ukládám si Váš obchod do záložek.“

Mana, Heureka: „Rychlost vyřízení objednávky, kvalitně zabalené křehké zboží.“

Už jen příjemným bonusem je tvrzení nevěst, že není problém se na čemkoliv domluvit, osobní komunikace funguje na jedničku.

Takže jestli je svatební tvoření tím, co vás láká, směle do toho, můžete začít nakupovat.

 

Zdroj: Svatba-eshop.cz, Pinterest.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close