Už za týden: Svatební veletrh Pardubice se chytá na 20. ročník

Svatební veletrh Pardubice 2024

Pardubické nevěsty, nemusíte se bát, že byste nedostaly příležitost prohlédnout si svatební dodavatele naživo! Už příští víkend, 3.-4. února 2024, proběhne jubilejní Svatební veletrh Pardubice.

Svatební veletrh Pardubice 2024

Veletrh, na kterém uvidíte, uslyšíte i ochutnáte. Místo, kde potkáte nejrůznější dodavatele osobně a najednou. Víkend, kdy máte možnost zařídit celou svatbu, u vystavujících si zamluvit vybrané služby, nebo se alespoň inspirovat. Jak to tak na podobných akcích bývá, vše pořídíte za výhodnou cenu a s časovým předstihem.

Jestli jste z regionu a svatba je na spadnutí, neměli byste na tomto eventu chybět.

Svatební veletrh Pardubice 2024

Co vás čeká

Mezi dodavateli vévodí svatební salony s nabídkou aktuálních modelů svatebních šatů, které budete moci obdivovat u stánků i při módních přehlídkách. Budou tam klenotníci se snubními prsteny a dalšími šperky vhodnými ke svatebnímu outfitu i prodejci pánské elegantní módy. Prohlédnete si nebo ochutnáte svatební dorty, cukroví či čokoládové pralinky, stejně jako francouzská vína a sekty nebo farmářské dobroty, které se budou skvěle vyjímat na vašem rautovém stole.

Ukázky svého programu nabídnou svatební kapely a DJs, uvidíte několikero tanečních vystoupení ohňovou show i kouzelníka.

Vystavovat budou fotografové, kameramani, floristé, svatební místa i agentury, které vám veselku klidně zařídí. Praktickou součástí programu je povídání o trendech v pánské módě či o svatebních ceremoniálech a rituálech.

Zapomenout nesmíme na soutěž o wellness svatební cestu ve Spa resortu Tree of Life v Lázních Bělohradě v hodně 31 tisíc a tombolu o pěkné svatební ceny.

Svatební veletrh Pardubice 2024

Praktické:

  • akce se koná v sobotu a neděli 3. a 4. 2. 2024
  • otevřeno je v sobotu 10-17 h, v neděli 10-16 h
  • místem konání je budova ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí
  • vstup je zdarma
  • pozor, pokud máte malé děti, z kapacitních důvodů zvažte hlídání, nebo přijďte bez kočárku, v prostorech bývá hodně plno a nehnuli byste se
  • prostory nejsou bezbariérové

Zdroj fotografií: Svatebni-veletrh-pardubice.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close