Svatba s kočkou, kočka na svatbě. Aneb záplava tipů na tématickou svatbu pro milovníky koček

Zvířecí mazlíčci se stávají součástí našich rodin a životů. Je tedy zcela přirozené, aby byli přítomni také na velké události našeho života – svatbě. Mazlíčkem, o kterém dnes budeme psát, je kočka. I ona se může svatby zúčastnit. Pravda, asi vám nepřinese prsteny nebo neuvede hosty ke stolu, ale její přítomnost vás může uklidňovat a také lze celou svatbu ladit do kočičího stylu.

Staré irské rčení říká: Střez se lidí, kteří nemají rádi kočky.“ Svatba s kočkou tou čtyřnohou může být dobrým začátkem vašeho manželství a rozhodně oživí svatební atmosféru.

Vzít kočku na svatbu – a co pak?

Vzít kočku přímo na svatbu znamená přidělit jí člověka, který se o ni bude starat, aby se cítila dobře. Pokud najdete někoho takového, máte vyhráno.

Dále je určitě třeba zajistit pro ni klidné místo, kde si bude moci odpočinout. Kočka je noční tvor, většinu dne prospí a pokud by byla nucena být dlouho vzhůru, bude nevrlá. Je dobré mít připravenou přepravku, na kterou je zvyklá, kam ji můžete umístit, když bude jevit známky nervozity nebo touhy oslavu opustit.

Samozřejmě na tom klidném místě musí mít připravené svoje WC, vodu a krmení. Raději to kočičí než lidské. Ne, že by neochutnala nějakou dobrotku, ale kočkám lidská strava moc neprospívá. A způsobit jí střevní nebo jiné potíže asi nikdo nechce.

„Kočka neposkytuje služby, kočka poskytuje sebe.“ (W.S. Burroughts)

Pokud bude kočička jedním ze svatebních hostí, potřebuje vhodné oblečení. Zde se fantazii meze nekladou. Nabídky obchodů se předhánějí v představách, jak má vypadat svatební oblečení pro kočku a pro kocoura.

Slušivé a také kvalitní kousky kočičího oblečení, včetně doplňků, si lze snadno opatřit například v internetových e-shopech.

Kočkám sluší boho styl

Nejen oblečky, ale také ozdoby, klobouky a další vhodné rekvizity, vše se přizpůsobí vašim nápadům. Kočkám bude slušet snad vše.

Zejména boho styl – květinová korunka ve vašich barvách nebo stejná jako vaše svatební kytice, bude naprosto dokonalá.

Pro kocourka motýlek, klobouček nebo rovnou smoking. Škoda, že nemohou jít za svědky, svatba by byla určitě zajímavější ?.

Dekorovat kočku nebo dekorovat kočkou?

Kočky jsou krásné od přírody. Také milé, hravé, přítulné a dekorativní. Jejich tvary i chování se dají skvěle využít k celotématické svatbě.

Začněte s pozvánkami ve stylu kočky, oznámením s kočičím motivem.

Jmenovky na stole a infocedule vypadají mnohem lépe ve tvaru kočky.

Prsten s kočičími motivy může být i zásnubní.

A co teprve dort! Také sladkosti s kočičími motivy jsou neobvyklé a vypadají krásně. Zejména, pokud mají pro vás osobní význam a vy víte, proč jste si zvolili právě kočičí styl.

Svatební fotografie s kočkou vypadají romanticky a jistě pro vás budou hodně znamenat. Na druhou stranu to může být výzva pro fotografy, aby našli ten nejlepší způsob, jak nafotit svatební kočičí radost.

Kočky byly v minulosti dlouho uctívány jako božstvo. Dnes už to tolik neplatí, ale nikdo ještě neměl odvahu to kočkám říct.

Kdo kočku nebo kočky má doma a má je rád, ten tomu naprosto rozumí. A jistě by svou kočku nebo kočky, na svatbu vzal.

 

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Etsy.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close