Obdaruj i ty toho, kdo tvoří ty nejkrasnější vzpomínky tvého života! Rád Vám pomůže i tým z e-shopu Řekni ANO!

To, že nevěsta se ženichem dostávají svatební dary je všem známá tradice, která jim může leckdy ulehčit začátek jejich společného života po praktické stránce. Kde jinde dostanou snoubenci tolik věcí do domácnosti i s různými dekoracemi?  Ovšem obdarovat můžete také VY (novomanželé) ty, kteří při vás právě stojí ve vašem vysněnem dni“D“ a vytváří tak nezapomenutelnou vzpomínku z vašeho života. Říkáte si – ale jak, nebo čím?  Od toho je zde e-shop Řekni ano, kde je takovýchto milých dárečků spousta.

 

Malý dáreček potěší vždy, co si o tom budeme povídat. Ale víte o tom, že existují i krásné dárečky pro vaše svatební hosty, primárně družičky, svědky, apod.? My jsme pro vás hledali inspiraci na to, co a hlavně kde pro své blízké koupit a našli jsme tento vkusný e-shop, jež nese název Řekni ano. V e-shopu najdete nejen různé svatební doplňky, ale právě i spousty dárečků za příjemné ceny. Obdarovaného jistě potěšíte tím, že mu poděkujete například touto formou, na kterou bude mít i věcnou vzpomínku.


A co na e-shopu najdeme? Ze svatebních doplňků jde především o svatební oznámení, nás ale zajímají právě dárky. Řekni ano nabízí:

  • Hrnečky (i s potiskem, kde je nějaká žádost)
  • Puzzle
  • Přívěsky
  • Stírací karty pro svědky
  • Náramky pro svědky
  • Otvíráky pro svědky
  • Svatební stromy
  • Spousta jiných drobností..

Pánskou část jistě potěší vkusný zapalovač s poděkováním. Pro snoubence samotné jsou zde originální hrnečky s potiskem. U většiny výrobků najdete několik textových i barevných variací, ze kterých si jistě vyberete tu svoji. Ceny se produkt od produktu liší, ale například hrnečky začínají na ceně od cca 200 korun, což je skvělá cena. Mimo jiné e-shop nabízí i zhotovení etiket na víno a šerpy, takže je zde i kousek z výroby na zakázku.

Samotný e-shop najdete na webových stránkách Řekni ano, dále na Facebooku, který se pyšní spoustou nádherných fotografií produktů. A nyní se můžete podívat na malou inspiraci z toho, co tento e-shop nabízí.

 

Zdroj: Řekni ano

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close