Kolekce pro jaro 2023 řady Ines by Ines Di Santo, to je skutečná země divů

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Ines Di Santo si pro jaro 2023 připravila hned dvě kolekce svatebních šatů. My se dnes blíže podíváme na řadu Ines, která nevěstu rázem přenese do země divů a zázraků.

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Návrhářka Ines Di Santo se v obou kolekcích ohlíží za svými cestami po celém světě. Vyrůstala v Argentině, studovala ve Francii a poté působila také například v Dubaji. Poznala tedy velký kus světa a vše kolem sebe hladově vstřebávala. Sama v komentáři k této jarní kolekci uvádí, že si připadala, jako by žila ve snu, pohlcená neznámým, novým světem.

V kolekci nazvané „Wonderland“ se pokusila ten pocit rozmarného okouzlení znovu objevit a stvořit v podobě svatebních šatů. K tvorbě přistupovala se stejnou bezstarostnou hravostí, s jakou tehdy poznávala svět.

Cílem této kolekce bylo předat to dychtivé, mladistvé okouzlení svým nevěstám. Modely tak zdobí plno nápaditých a hravých detailů, jako jsou kreativně pojaté vlečky, krajkové akcenty na nečekaných místech, odnímatelné svrchní sukně, rafinované výstřihy, knoflíčky a iluzivní vrstvy.

Dynamiku modelům dodává kontrastní střídání materiálů: strukturované krajky a hladkého šifonu či tylu nebo hedvábného krepu. Nesmí chybět ani barevné tónování, třeba v podobě blush spodní vrstvy, narůžovělých vrstvených šatů nebo růžové či bledě modré svrchní sukně. Na pozorného diváka pomrkávají i hravé účesy, doplňky do vlasů – stuhy, kloboučky, tiáry, nebo vtipné střevíčky doplněné ponožkami.

Jaro 2023: Wonderland od Ines Di Santo

Kolekci tvoří 15 svatebních modelů, které vás nenechají ani na chvíli vydechnout, neustále je na nich co objevovat a obdivovat. Podívejte se na některé z nich a nechte se unést do země zázraků.

Aiesha

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Postavu kopírující pouzdrové svatební šaty sázejí na kontrast hladké sukně s krajkovým topem. Kratičké rukávky a stojáček dodávají vršku uměřenost, ale krajka na tělovém podkladu zase dráždivost. Úzkou sukni ozvláštňuje krajková vlečka nasazená v oblasti stehen.

Badia

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Tento model vyjadřuje eleganci a stylovost. Ženskou postavu podtrhuje úzký hluboký výstřih a silnou vůli zase zvýrazněná ramena. Šaty mají dlouhý rukáv a vlečku, zadní část zdobí knoflíčková linka. Dech vyrazí nečekaný krajkový akcent na zádech.

Edith

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Úzký pouzdrový model bez ramínek, komplet celý z luxusní krajky, přesně sleduje křivky dámské postavy. Hravost zároveň slavnostní ladění mu zajišťuje odnímatelná načechraná svrchní sukně v bledě modré barvě, která hraje letos u svatebních šatů prim.

Lakia

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Svatební šaty Lakia jsou něžné a křehké. Hluboký výstřih, odhalená záda a ramínka posunutá až na pomezí kulatého a lodičkového výstřihu přecházejí v áčkovou sukni s lehoučkého tylu. Za své kouzlo šaty vděčí drobné korálkové třpytivé výšivce po celém živůtku a horní části sukně, ale také dlouhým pruhům látky spadajícím v podobě pláštíku z ramen až na zem.

Malika

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Třpytivý je také materiál, z něhož jsou ušity svatební šaty Malika. Opět se jedná o úzký pouzdrový model, od stehen obohacený o tylovou vlečku. Kromě materiálu zaujme také prádlové pojetí svrchní části, s tenkými ramínky a hlubokým výstřihem ve tvaru špičky.

Manon

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Elegantní a ženský je tento model s dlouhým rukávem a áčkovou sukní. Jeho hlavním tahákem je hra s materiály. Top tvoří krajka na iluzivním tělovém podkladu, v oblasti sukně stejná krajka pokrývá plnou látku. Nechybí dlouhá vlečka. K šatům se mimořádně hodí elegantní klobouček bez krempy.

Rocio

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Rozmarné šaty s korzetovým živůtkem, úzkými ramínky a do tvaru písmene A se rozšiřující tylové sukně si hrají s barvou (blush podklad na sukni), strukturou (kontrast krajky a hladkého materiálu) a dynamikou (lehký materiál sukně vyvolává iluzi pohyblivosti).

Yvette

Ines by Ines Di Santo jaro 2023

Svatební šaty Yvette jsou pastvou pro oko svou kombinací bohaté květinové krajky a průsvitného tylu, iluzivní vrstvou na zádech a rukávech a samozřejmě také střihem. Kopírují postavu a balkonovým pojetím vrchní části tvarují krásný dekolt.

Zdroj fotografií: Inesdisanto.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close