Představujeme svatební kolekci Caroliny Herrery podzim 2021. Jedním slovem nádhera

Carolina Harrera svatební šaty 2021

Inspirace na svatební šaty pro podzimní a zimní nevěsty není nikdy dost. Jak vypadá kolekce pro chladné období od Caroliny Herrery?

Svatební šaty Carolina Herrera
Carolina Herrera

Venezuelanka Carolina Herrera objevila svou lásku k módě již v raném věku, kdy se pohybovala v módních a společenských kruzích. S podporou legendární redaktorky Vogue Diany Vreeland představila svou první kolekci dámské konfekce v newyorském Metropolitním klubu v roce 1981. Tato kolekce slavila úspěch a přijali ji jak luxusní maloobchodníci, tak módní tisk. 

Carolina Herrera, která vytvořila celosvětově uznávaný styl, stojí v čele svého stejnojmenného labelu již více než tři desetiletí a každou novou sezónou dokazuje, že bezstarostná elegance spojená s moderním zdokonalením je vždy relevantní

„Mám odpovědnost vůči dnešní ženě – aby se cítila sebevědomě, moderně a především krásně.“ – Carolina Herrera

Do arény svatební módy zabrousila v roce 1986 poté, co byla požádána, aby navrhla svatební šaty Caroline Kennedyové. Zbytek, jak se říká, je historie.

Od té doby i nadále vdechuje ženám po celém světě inspirativní modely svatebních šatů. Ačkoli kolekce stále zahrnují klasické siluety, detaily jsou čím dál neočekávanější. A také rok 2021 se nese ve stejném duchu. Nová kolekce 5 šatů, která byla nafocena na farmě kreativního ředitele Wese Gordona, přináší radost a optimismus s nádhernými detaily.

Seznamte se s kolekcí podzim/zima 2021

V této kolekci Carolina Herrera pracuje s luxusním materiálem – hedvábným mikádem barvy slonové kosti. Do některých šatů je zapracována francouzská krajka.

Phoebe

Pouzdrové svatební šaty bez ramínek doplňuje hravá mašlička na zádech a odepínací široká sukně, díky níž je model příjemně variabilní. Minimalistický střih nechá vyniknout nádheru luxusní, mírně lesklé látky.

Carolina Harrera svatební šaty 2021
Carolina Harrera

Paulette

Tato áčková róba je pokryta romantickou krajkou s květinovými aplikacemi, která z ní dělá doslova pohádkovou záležitost. Krásnou siluetu pomáhá vymodelovat korzetový vršek se srdíčkovým dekoltem bez ramínek.

Carolina Harrera svatební šaty 2021
Carolina Harrera

Pandora

Květinová krajka tvoří svrchní vrstvu i u tohoto modelu s korzetovým živůtkem, který zdůrazňuje prádlový efekt. Áčková sukně je vzadu protažena do efektní vlečky.

Carolina Harrera svatební šaty 2021
Carolina Harrera

Penelope

Štíhlou siluetu nevěsty podtrhnou tyto trumpetové svatební šaty z hedvábného mikáda. Živůtek zdobí řasení a výstřih typu voda a stejně jako u modelu Phoebe můžeme díky minimalistickému zdobení obdivovat nádherný materiál.

Carolina Harrera svatební šaty 2021
Carolina Harrera

Paola

Neokázalé a jemné svatební šaty na špagetová ramínka mají řasený živůtek, odhalená záda a vzadu efektní uzel, jehož cípy volně splývají k zemi.

Carolina Harrera svatební šaty 2021
Carolina Harrera

Zdroj: Carolinaherrera.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close