Pomozte vybrat nejkrásnější svatební místo roku 2018! Anketa právě vrcholí

Nevěsty a ženichové, ať už nastávající nebo bývalí, pozor! Hledáte to nejúžasnější místo pro vaši svatbu? Nebo jste byli nadšeni lokací, kde jste strávili svůj svatební den, a chtěli byste to dát najevo? Pro všechny z vás je tu anketa Svatební místo roku 2018.

Anketa probíhá od roku 2013 a jejím cílem není nic menšího, než nabídnout srovnání a hodnocení míst vhodných pro svatbu. Důležitým kritériem pro zařazení místa do ankety je, aby zde byla možnost uspořádání celé svatby, tj. obřadu i svatební hostiny.

A jako bonus zde najdete katalog skvělých svatebních míst.

Nejvíc lokací v katalogu je sice zatím ze Středočeského kraje a jeho bližšího okolí, ale je šance, že když se povědomí o soutěži ještě více rozšíří, přibudou v katalogu i položky z dalších krajů. Místa do katalogu může přidávat každý, prostřednictvím kontaktního formuláře.

Do soutěže pak můžete místo také nominovat vyplněním formuláře. Pro letošek jsou sice nominace už uzavřeny, ale příští rok to můžete zkusit. A v každém případě je katalog skvělou inspirací, když hledáte, kde se vzít.

Jak hlasovat

Soutěž Svatební místo roku má několik kategorií:

  • Nejlepší místo podle veřejnosti
  • Nejlepší místo podle odborné poroty
  • Hrad/zámek roku
  • Luxusní místo roku
  • Nováček roku
  • Pohodové místo roku

Kategorie Nejlepší místo podle veřejnosti je právě tou, kterou můžete ovlivnit i vy. Stačí poslat SMS ve tvaru SVATEBNI a číslo místa, které se vám nejvíc líbí, tedy např. SVATEBNI 3. A kde že ta čísla zjistíte? Přece na stránce www.svatebnimistoroku.cz. Každá lokace tam má přidělené číslo, které ve vaší SMS připojíte ke slovu SVATEBNI.

SMS pak odešlete na číslo 900 11 10. A je to, váš hlas je odevzdán.

Cena jedné SMS je 10 Kč.

Počet hlasů pro každé místo je uveden také na webu u náhledu dané lokace, hned vedle jeho soutěžního čísla. Hlasy se nepřipočítávají automaticky, ale jednou za cca dva dny je tam připisuje administrátor, proto nepropadejte panice, když se váš hlas na stránce ihned nezobrazí.

Hlasování končí 31. 10. 2018 ve 23:59:59. Výsledky budou vyhlášeny v pátek 16. listopadu 2018 v 18 hodin na Svatebním Expu, v hotelu International Prague. Při slavnostním ceremoniálu budou výhercům předány výherní certifikáty.

Zajímají vás výsledky ankety za rok 2018? U nás je samozřejmě najdete v přehledném článku.

Vítězové minulých ročníků

Chcete vědět, kdo vyhrál v minulých ročnících? Podrobný přehled včetně kategorií najdete samozřejmě na webu.

My jen namátkou připomeneme ty z nich, o kterých jste si už mohli počíst na Svatebním blogu:

S dalšími místy, která nás zaujala, se nepochybně budete na stránkách našeho magazínu postupně seznamovat. Prozatím, pokud jste právě ve fázi vymýšlení místa pro veselku, si prostudujte katalog a nechte se inspirovat. Ať vyberete dobře a vaše svatba je i díky skvělé lokaci ta nejkrásnější a nejpohodovější!

 

Zdroj fotografií: Svatebnimistoroku.cz

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close