PŘIJMĚTE POZVÁNÍ DO OSTRAVY NA ORIGINÁLNÍ SVATEBNÍ VELETRH: SORRY KÁMO, JÁ SE VDÁVÁM

Sorry kámo, já se vdávám je fresh svatební festival, kde mraky dodavatelů nesoupeří o pozornost návštěvníků. Můžete čekat výběr toho nejzajímavějšího, co nabízí nejen Moravskoslezský kraj. Takže kde a kdy se máte dostavit? Určitě již 23. listopadu na druhý ročník inspirativního svatebního festivalu do Ostravy.

SVATBA: seznam příprav je dlouhý, času málo, dodavatelé číhají ve všech svatebních skupinách na fejsbuku :-O. Co teď, jak vybrat a koho? Podle čeho?Doteď to každá zvládla, takže to dáš taky!

Pro vaší lepší představu se můžete podívat i do zákulisí z minulého ročníku:

Nevěsty, které již mají svou svatbu za sebou se s vámi podělí o své zkušenosti v talkshow, nebude chybět svatební módní přehlídka a prezentace netradičních aktivit pro svatební hosty, praktické rady a tipy, ukázky a inspirativní rozhovory. V průběhu dne budou také probíhat losování o zajímavé ceny.

 

Sorry kámo je interaktivní. Návštěvníci soutěží o hodnotné ceny od vystavovatelů, losuje se každou hodinu! V doprovodném programu vás čekají různé workshopy, například vytváření vlastních svatebních oznámení či umělecké písmo.

 

Symbolické vstupné pro návštěvníky je 30,- Kč. Novinky a nejčerstvější informace sledujte na FB a na webu.  A kde se event bude odehrávat? Přímo v Zábavném centrum Venuše.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close