Hlasujte pro své oblíbené svatební dodavatele v anketě Ceny svatebního cirkusu 2019

Netradiční svatební veletrh Svatební cirkus připravil kromě obvyklého eventu také ocenění pro nejoblíbenější dodavatele. Vítězové ankety vzejdou z hlasování veřejnosti. Zjistěte, jak se můžete zapojit.

Event Svatební cirkus se snaží někdy trochu vážné téma svatebních příprav odlehčit příjemnou, uvolněnou atmosférou. Potkáte tam spoustu tvůrců a svatebních dodavatelů, kteří hledají nové cesty a zajímavá, neobvyklá řešení. Akce má úspěch u návštěvníků, co oceňují originalitu a novou inspiraci, proto se letos, 22.-23. listopadu, uskuteční už počtvrté.

Těšit se můžete na tuzemské i zahraniční hosty, nezbytné svatební šaty, workshopy, diskuze, autorská čtení, hudební vystoupení i ochutnávky cateringových firem. Novinkou letošního roku jsou pak Ceny svatebního cirkusu za rok 2019, pro ČR a SR.

Oceňte své oblíbené tvůrce

Motivem pro vytvoření této nové ankety je snaha hýčkat a ocenit ty nejlepší svatební dodavatele v Česku a na Slovensku za jejich celoroční práci. Důležité a skvělé je to, že ceny se budou týkat pouze práce na skutečných svatbách skutečných českých a slovenských nevěst, zabodovat tedy nemůžou žádné stylizované editorialy.

V první fázi ankety, která je v plném proudu právě teď, můžete zasílat nominace svých oblíbenců, a to hned v několika kategoriích:

  • svatební moment – fotka zachycující ten NEJ moment svatby
  • svatební den – fotogalerie vystihující dokonalý svatební den
  • svatební dresscode – poklona pro nejúžasnější a nejvíce vyladěný svatební vzhled nevěsty/ženicha/družiček atd.
  • svatební design – pošlete foto dekorací, nábytku, květinové výzdoby, dortu nebo nějaké jiné drobnosti, která vás okouzlila
  • svatební film – oceňte kameramana za vytvoření těch nejkrásnějších pohyblivých vzpomínek
  • nový talent – úžasný svatební dodavatel, který je v oboru teprve dva roky

Nominace můžete posílat do 21. 10. 2019 a mohou se týkat pouze svateb uskutečněných v letošním roce a profesionálních svatebních dodavatelů a tvůrců.

V další fázi zasedne odborná porota, která z došlých nominací vybere šest finalistů, o kterých poté budete moci hlasovat, a to od 28. 10. do 21. 11. prostřednictvím e-mailu. Vítězové budou vyhlášeni 22. listopadu, jejich jména se dozvíte na veletrhu, webu i sociálních sítích Svatebního cirkusu.

Takže, pokud máte své oblíbence, o kterých byste chtěli dát vědět dalším snoubencům, máte právě skvělou příležitost!

 

Zdroj: Svatebnicirkus.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close