Justin Bieber se oženil a my víme, jak jeho veselka vypadala

Justin Bieber a jeho žena Hailey si s fanoušky, pokud jde o jejich manželství, pěkně hrají. Poprvé se vzali tajně na radnici už v roce 2018, aby teď civilní svatbu doplnili vyznáním před zraky církve. Druhá svatba se odehrála 30. září 2019. Pojďte zjistit, jak to vypadalo.

Poprvé si zpěvák a modelka řekli své ano na radnici v New Yorku 13. září 2018, ale ještě dva měsíce poté mlžili a odmítali cokoliv přiznat. Až v listopadu sňatek potvrdili, když si Hailey Baldwin změnila na Instagramu příjmení na Bieber. Současně ale hned deklarovali, že dokud neuzavřou sňatek před Bohem, není to úplné.

K tomu došlo až o rok později, 30. září letošního roku. Ideálním místem pro tento mimořádný okamžik se stal luxusní hotelový resort Montage Palmetto Bluff v Jižní Karolíně. Obřad se odehrál v místní kapli a přihlíželo mu kolem 150 hostů.

Co měli na sobě

Zatímco na civilní svatbu zaběhli Justin a Hailey jen tak v rychlosti ve svém každodenním oblečení, na tu skutečnou teď v září se hodili do gala.

Nevěsta měla na sobě dlouhé krajkové šaty s holými rameny a dlouhým rukávem. Navrhl jí je na míru Virgil Abloh, zakladatel a hlavní návrhář značky Off-White. Model doplnil dlouhatánský závoj na konci ozdobený nápisem „till death do us part“, neboli „dokud nás smrt nerozdělí“. K tomu zvolila jednoduchý účes v podobě nízkého uzlu a jemné líčení.

Na oběd se Hailey převlékla do jednoduchých šatů se stojáčkem od Britů Ralph & Russo a obula střevíčky Jimmy Choo.

Závěrečná party pak nevěstu viděla v šatech na ramínka od Very Wang, které doplnila pohodlnými teniskami.

Ženich se oblékl do klasického smokingu s motýlkem a šerpou v pase. Doprovodil ho zbrusu novými luxusními hodinkami, kterými se také pochlubil na sociálních sítích.

Oznámení na Instagramu

Svou svatbu novomanželé oficiálně potvrdili nejdříve na Instagramu. Na fotkách z fotobudky předvedli své snubní prsteny, které dodala proslulá značka Tiffany. Později přibyly další fotky, včetně detailního pohledu na svatební šaty.

Svatby se kromě rodin snoubenců zúčastnili také slavní hosté, jako například zástupci klanu Jenner-Kardashian či hudebníci Usher nebo Jaden Smith. Někteří muzikanti na party také zahráli a zazpívali, s několika písničkami vystoupil dokonce i samotný novomanžel. Party se prý protáhla až do dvou do rána, slavilo se tedy jistě důkladně.

Další detaily novomanželé Bieberovi zatím neodhalili, ale těch pár za to stojí. Hlavně svatební šaty jsou nádhernou inspirací pro další nevěsty.

youtube@Inside Hailey Bieber’s Wedding Dress Fitting | Vogue

Zdroj: Instagram (@justinbieber, @haileybieber, @stylememaeve, @montagepalmettobluff)

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close