Ženich s kravatou vždy vypadá jako gentleman. Víme, kde vybrat tu nejlépe padnoucí právě pro vás

Vypadá ženich lépe s kravatou, motýlkem nebo bez? Pokud je kravata pro vás nezbytný doplněk, máme pro vás tip, kde koupit tu pravou a jedinečnou, právě pro vás. Představujeme mladou módní značku Federico Lavanetti. Tato energií a nadšením nabitá společnost sídlí v Jižních Čechách. Přestože je na svatebním trhu jen krátce, stačila si získat renomé založené na kvalitě a originalitě svých výrobků.

Vytvářejí jedinečné doplňky, které mají styl i duši. Jejich pánské módní doplňky jsou určeny pro zvláštní příležitosti a především k nošení na svatby.

Každá svatba je neopakovatelná událost, doplnit ji ručně vyšívanou kravatou či polštářkem na prstýnky znamená dodat celé akci styl.

Firma toho ale nabízí více. Návrhy na vesty, kravaty i kapesníčky do klopy, které vznikly v hlavách talentovaných návrhářů už odzdobily nejednoho ženicha.

Kvalitu zpracování zaručuje šití v České republice.

Poctivá práce zkušených krejčích v kombinaci s těmi nejkvalitnějšími materiály přivedly na svět nejeden dokonalý a luxusní kousek.

K jejich výrobě jsou použity jen ty nejlepší materiály. Brokát, hedvábí a satén garantují maximální záruku kvality a vysoce elegantní design.

Péče, která byla věnována vzniku těchto jedinečných doplňků, a nadšení, jež doprovázelo celý proces jejich vzniku, je na nich viditelné hned na první pohled.

Exkluzivitu a výjimečnost návrhů umocňují limitované kolekce.

Luxus a originalita znamená také nebát se barev. Každý oblek rozsvítí dobře provedený a krásně barevný pánský doplněk.

Se značkou Federico Lavanetti bude každý ženich vždy osobitý a elegantní a nemusí se bát ani deště, kravata i kapesníček vydrží!

Máte-li zájem prohlédnout si kolekci značky Lavanetti, navštivte jejich webové stránky, nebo je můžete kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Případně zkuste e-mail:  federico-lavanetti@seznam.cz nebo telefon: Marcela Malá +420 608 905 132.

 

Zdroj fotografií: federico-lavanetti.cz, pinterest.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close