Vyšívaná bundička pro nevěstu je sexy a praktickým doplňkem

Svatební bundičky pro nevěstu, bundička ke svatebním šatům

Líbí-li se vám mísení stylů a neformální svatební outfit, pak by vás mohla zaujmout vyšívaná nebo malovaná bundička pro nevěstu. Skvěle doplní jakékoliv svatební šaty a podtrhne ležérní styl. Podívejte se, jak bundy ke svatební šatům nosit.

Svatební bunda, bunda pro nevěstu, džíska ke svatebním šatům
Brides.com

Ať chystáte svatbu na horké léto nebo na některé z chladnějších období, svršek se hodí v každém případě. I v srpnu se může zatáhnout, zahřát se možná budete chtít také ve večerních hodinách.

Běžným doplňkem ke svatebním šatům jsou různé štoly, šály a přehozy, nebo bolerka, kabátky či elegantní sáčka. V zimě pak je nesmrtelným hitem kožíšek. Tyto klasické kousky dodávají šatům slavnostní vzhled a rozhodně s nimi nešlápněte vedle.

Vyšší módní školou je ale mixování zdánlivě nesouvisejících stylů do jednotného a dokonalého modelu. Právě toho můžete docílit s bundičkou. Je to kousek neformální, volnočasový, sexy a ležérní. Svatební šaty skvěle doplní. Jejich honosný, slavnostní styl lehce srazí a zajistí tak, že se nikdo nebude cítit škrobeně a upjatě.

Svatební bundy, bunda pro nevěstu
Weddingomania.com

Vyberte ten správný model

Různých typů bund existuje velké množsví. Sáhněte po takové, která se vám líbí a naplňuje vaši představu, téma či barvu svatby, a je vám pohodlná. Pokud plánujete bundu pro sebe i ženicha, nezapomeňte s ním výběr zkonzultovat!

A kde takovou bundu pořídíte? Pokud hledáte čistě jen nezdobený model pro minimalistické vyladění, tak samozřejmě kdekoliv. V případě, že chcete nápis nebo jiné zdobení, zkuste třeba Fler.cz. S volbou bundy vám poradí také v kvalitním svatebním salonu. Takové najdete na našich stránkách nebo v mobilní aplikaci Bride Advisor. Stahujte zdarma v Google Play a App Store!

Bundička pro nevěstu podle stylu

Modelem, který nás nikdy nepřestane bavit, je krátká džínová bunda ke svatebním šatům. Dá se s ní kouzlit, podle barvy a stylu zdobení může vypadat slavnostně i rebelsky. Využijete ji také pro různé tematické svatby: rock, motorky, western, rock’n’roll.

Svatební bundička pro nevěstu
Weddingomania.com

Tip: Připadá vám bunda moc svazující? Co takhle džínová košile? V roce 2021 bude ležírní modrá košile z denimu, uvázaná v pase na uzel, velkým hitem ke svatebním šatům!

Džínová košile na svatbu
Weddingomania.com

Pro motorkářky a rockerky je vynikající volbou taky kožený křivák nebo jeho varianta z ekokůže.

Křivák pro nevěstu
Belornelas.com.br

Staronovým hitem je semišová bunda. Ať už krátká, rovného střihu nebo jako křivák, ať už ji budou zdobit třásně, cvočky nebo jen klasický zip.

Semišová bunda pro nevěstu
Moncheribridals.com

Pokud vás neuchvátila ani jedna z variant, co třeba bomber? Tyto původně letecké bundičky se vyrábějí z nejrůznějších materiálů a snad ve všech barvách duhy, takže snadno najdete svou ideální verzi.

Bomber pro nevěstu, bomber pro družičky
Jlmcouture.com

Bundy podle barev

Džíska v modré barvě bude vždycky vypadat parádně. Ke svatebnímu stylingu se ale bude hodit také bílá nebo béžová, zajímavě kontrastní je černá. Nebo si zvolte barevnou bundičku ladící k tónům vaší veselky.

Svatební bundičky, bunda pro nevěstu
Brides.com

Bundičky podle výzdoby

Tím, co dělá svatební bundu tím speciálním kouskem, je výzdoba. Nejčastěji jsou bundy malované nebo vyšívané. Dekor se objevuje zpravidla na zádech, kde vynikne na svatebních fotkách. Stejně tak ale může zdobit třeba rukávy nebo být decentně na spodní straně límce.

Džínová bunda pro nevěstu
Brides.com

Na bundě můžete mít nápis. Co se hodí? Slova jako „nevěsta“, „tým nevěsty“, „družička“…, to v případě, že se bundami vybavíte spolu s vaší dívčí partou. Kombinace jako „novomanželé“, „just married“, „pan & paní“ nebo „Mr. & Mrs.“, když chcete bundu pro sebe a novomanžela. Přidat můžete i vaše nové příjmení, datum svatby či iniciály.

Džínová bunda pro nevěstu
Theknot.com

Bundička pro nevěstu bude vypadat krásně také s květinovými motivy, ornamenty, mandalou. Tyto prvky zde mohou být samostatně nebo jako doplněk k nápisu.

Kožená bunda pro nevěstu, křivák na svatbu
Weddingforward.com

Efektní může být i jemné zdobení tón v tónu, které vynikne až při bližším pohledu.

Bunda pro nevěstu, bunda na svatbu
Brides.com

Rok 2021 přeje perlám, a jak jste si možná už všimli na našich fotografiích, ušetřeny nezůstanou ani bundičky pro nevěstu. Místo perliček ale můžete mít také blyštivé krystalky a drsňačky zvolí cvočky. Blýskavé a třpytivé motivy budou celkově velmi v kurzu.

Svatební džínová bunda, džínová bunda na svatbu
Brides.com

Velmi oblíbené jsou letos také třásně ve všech možných podobách a umístěních.

Bunda pro nevěstu, třásně
Brides.com

Jak se nosí bundička pro nevěstu

Bundy vypadají skvěle přes klasické šaty s dlouhou bohatou saténovou sukní, stejně jako k éterické tylové kompozici. Vynikne zde kontrast upnutého vršku a velké sukně.

Překvapivě efektní je bunda ke krajkovým šatům střihu mořská panna.

Riflová bunda pro nevěstu
Weddingomania.com

Vaše zvolená bundička může sahat do pasu a kopírovat vaši postavu – tato varianta vypadá ke svatebkám obzvlášť dobře. Pozvolna se vkrádající obliba devadesátek ale povoluje i volnější a delší střihy.

Cool budete, když si na bundě ohrnete rukávy a zvednete límec.

Riflová bunda na svatbu
Weddingomania.com

Zdroj úvodní fotografie: Popsugar.co.uk

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close