Dokonalé svatební líčení očí pro každou nevěstu

Svatební líčení očí

Krásně se obléknout a učesat je pro nevěstu samozřejmost. Součástí celkového outfitu je také make-up, aspoň lehké nalíčení totiž podtrhne celkový vzhled a zdůrazní slavnostní dojem. Jak na svatební líčení očí? Máme inspiraci pro všechny typy nevěst.

Líčení očí na svatbu
Foto LAUREN BAKER

Na nevěstě je prý nejkrásnější šťastný úsměv a k němu rozzářené oči. I když se běžně moc nemalujete, na svatbu určitě budete chtít zvýraznit toto vše, co vás dělá krásnou. Make-up si můžeme představit jako pověstnou mašli, která do jednoho harmonického celku sváže celý ten balíček – svatební šaty, účes, střevíčky a svatební kytici s odpovídající úpravou obličeje.

Vhodně nalíčené oči zvýrazní vaši jiskru v oku, dodají pohledu hloubku nebo ho rozjasní. Možností je mnoho, vybere si každá žena – ať je vám blízké něžné nalíčení zdůrazňující nevinnost, přírodní nahý make-up, hravé barevné stíny, kočičí oči s linkou a hustými řasami nebo kouřové líčení pro osudovou ženu.

Jak zvolit správné svatební líčení očí

Nejprve bychom chtěli zdůraznit, že neexistuje nic jako špatné či správné líčení samo o sobě. Vždy záleží na nevěstě a stylu svatby.

Co vzít v úvahu při volbě make-upu na svatbu:

  • Styl vašich svatebních šatů, účes a šperky. Aby vše ladilo. K vílím šatům zvolte jemné či přírodní nalíčení, honosná róba snese výraznější vzhled.
  • Vaši osobnost. V čem se cítíte dobře? Poznáváte se na zkoušce v zrcadle a líbí se vám, co vidíte?
  • Co vám sluší. I sebekrásnější bronzové líčení vám nebude lichotit, pokud jste studený barevný typ. A výrazné černé linky nemusí být to pravé pro jemný světlý obličej. Zkrátka, nenechte se přemluvit do něčeho, co vám nepasuje, jen proto, že je to v módě.
  • Celkový styl svatby. Pro formální událost se hodí namalovat výrazněji, avšak elegantně, naopak na neformální svatbu lze jít do nahého líčení a můžete si dovolit i zaexperimentovat.
  • Roční období. Plánujete červencovou nebo srpnovou svatbu a mají panovat tropická vedra? Jestli horko obtížněji snášíte, odpusťte si silný make-up, aby vám netekl po tváři.

Tip: Pokud i přes hrozící tropy chcete výrazné svatební líčení, rozhodně oslovte dobrou profesionální vizážistku. Ty mají obvykle profesionální líčidla, která větší zátěž snesou. Kontakty spolu s radami a inspirativními články najdete v aplikaci Bride Advisor. Stáhněte si ji zdarma do mobilu, ušetří vám spoustu předsvatebního stresu.

Svatební líčení očí
Foto TREEBIRD PHOTOGRAPHY

Krásná a odpočatá pleť je základ

Oči nejlépe vyniknou v odpočatém obličeji s čistou pletí. I když tomu nervy v období před svatbou zrovna nenahrávají, pečujte o sebe. Choďte brzo spát, hodně pijte, dopřejte své pleti výživu. Choďte na kosmetiku, pořiďte si na oči relaxační gelové polštářky s levandulí.

Skvělým tipem je masážní minerální váleček na pleť – nejen, že ji prokrví jemnou masáží, ale také můžete profitovat z léčivého účinku daného minerálu. A hlavně je to neskutečně příjemné!

Chcete-li mít oslňující řasy, nechte si je prodloužit a zahustit. Nezapomeňte ani na obočí, které svatební oči přirozeně doplňuje. Pokud potřebuje upravit nebo vyživit, svěřte ho své kosmetičce nebo zajděte do specializovaného brow baru. S procedurami začněte s předstihem. takové dorůstání špatně vytrhaného obočí může zabrat i dva měsíce.

Jak nalíčit oči na svatbu

Chcete se líčit sama? Omrkněte nejdřív některý z tutorialů na svatební líčení očí, kterých najdete na internetu celou řadu, ve formě videí i fotonávodů.

Tutorial na svatební líčení očí
Lulus.com

Pokud raději vsadíte na služby vizážistky, můžete se většinou spolehnout na její zkušené oko. Odbornice obvykle ví, co bude fungovat, nechte si poradit. To ale nevylučuje, že přijdete s vaší vlastní představou, kterou vám dobrá vizážistka přizpůsobí na míru. Svou představu můžete najít mezi našimi tipy pro každou nevěstu.

Inspirace pro každý svatební look

Svěží, jemné líčení. Přinese jiskru pro pohodovou nevěstu, hodí se ke každému stylu.

Svatební líčení očí

Řasy v hlavní roli. Nechte si je předem prodloužit nebo zvolte nalepovací. Dokonalé řasy už nepotřebují nic dalšího a všem vezmou dech.

Make-up na svatbu
Foto BRAEDON PHOTOGRAPHY

Zvýrazněte obočí. Vznosný, přirozený oblouk dodá ženě vznešenost a eleganci.

Make-up pro nevěstu
Foto LAURKEN KENDALL

Jemná prodloužená linka. Pro skutečně tenkou kresbu poslouží nejlépe gelový nebo tekutý eyeliner a jistá ruka vizážistky nebo zkušené kamarádky. Vykouzlí skvělý sebevědomý, a přitom hravý vzhled.

Svatební líčení očí
Foto DAVID BASTIANONI

Kouřové oči v zemitých tónech. Je to dokonalý mix přírodního a dramatického líčení. Perfektně doplní každé svatební šaty i účes.

Svatební líčení očí
Foto GIUSEPPE MARANO

Minimalismus. Nejjemnější, doslova průsvitný make-up, aby vynikla vaše bezchybná pleť, a k tomu jemně zvýrazněné oči, které udělají zázraky. Pro každou něžnou, přírodní i boho nevěstu je to kombinace jako stvořená.

Líčení očí na svatbu
Foto CARMEN SANTORELLI PHOTOGRAPHY

Dodejte svým očím jasné kontury. Orámujte je linkami a doplňte vhodnými stíny v intenzivních tónech. Taková nevěsta bude krásná a sexy v každé fázi velkého dne.

Make-up pro nevěsty
Foto RACHEL OWENS

Bronzová víčka. Tato barva sluší opálené pokožce s teplými odlesky. Pak získáte doslova královské vibrace.

Líčení očí pro nevěstu
Foto CINZIA BRUSCHINI

Oči a obočí jako dominanta tváře. Nechte si vytvarovat dokonalé obočí, přidejte nepřehlédnutelné řasy. Je to velmi ženské, budete zářit! Ideální styling pro elegantní, minimalistickou nevěstu.

Svatební líčení očí
Foto CORRINA WALKER PHOTOGRAPHY

Přirozenost. Toto líčení vyzařuje jemnost a čistotu. Prožijte svůj svatební den v pohodlí, aniž byste musela hlídat složitý make-up. Natočte řasy kleštičkami, které předtím nahřejete teplou vodou z kohoutku (a dobře osušíte), namalujte kvalitní řasenkou a víčka dozdobte lehkým dotekem stínu v tónech přírody.

Svatební líčení očí
Foto JAMES & SCHULZ

Glamour a třpyt. Výrazné líčení v metalických barvách pro silné osobnosti. Nesmí chybět perfektní obočí a nalepovací řasy. Nejlepší volba pro honosné svatby a nevěsty, které obléknou velkou svatební róbu.

Svatební líčení očí
Foto IVASH

Silná linka pro vintage vzhled. Dotek starých dobrých časů zajistí výrazná černá linka a rudé rty.

Svatební líčení očí
Foto CARLOS TORRES SALON

Zdroj fotografií: Brides.com, úvodní foto FORGED IN THE NORTH

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close