„Při výběru svatebních šatů se řiďte srdcem,“ radí nevěstám Barbora Bečvářová ze salonu Simply Bride

Plzeňské nevěsty, máme tu pro vás další tip na svatební salon. Jmenuje se Simply Bride a své si v něm najdou všechny nevěsty, které mají v oblibě jednoduchost, nebo naopak něco neobvyklého.

V salonu na vás čeká příjemné prostředí, vlídný přístup, spousta času na výběr. A nabídka krásných šatů, které jinde v Plzni neseženete. Nejvíc nadšené budou ženy, kterým se líbí promyšlená jednoduchost okořeněná propracovanými detaily – výšivkou, krajkou či překvapivou aplikací. A pak ty, jež hledají něco úplně jiného, něco, v čem vystoupí z řady podobných nevěst.

Z nabídky společenských modelů si mohou vybrat i družičky a svědkyně a také tu pořídíte spoustu velice zajímavých doplňků.

Salon má otevřeno od pondělí do čtvrtka od 13:00 do 17:30, pátek až sobota pouze na objednávku. Na zkoušku se rozhodně objednejte předem, jen tak budete mít dost času si vše pořádně prozkoušet, prohlédnout a promyslet. Vždyť ve vybraných šatech strávíte většinu svého dne, je tedy třeba zvolit opravdu dobře. Kontakty najdete na konci tohoto článku.

Více detailů se už dozvíte z rozhovoru, který nám poskytla majitelka salonu Barbora Bečvářová.

Šaty i doplňky pro nejkrásnější nevěsty

Jaké svatební šaty u vás nevěsty najdou?

Snažíme se pro nevěsty vybírat jedinečné a originální svatební šaty, které jinde v Plzni nenajdou. To byl i hlavní důvod, proč salon vznikl. Zaměřujeme se na jednoduché boho šaty, šaty s jemným zdobením, krajkou, výšivkou či naopak zdobnější extravagantnější typy šatů. Hlavními dodavateli jsou Rara Avis Group, Alex Veil Bridal, Unona Factory, Christian Koehlert a některé modely jsou šité na míru od naší švadlenky.

Nabízíte i velmi zajímavé doplňky…

Nevěsty u nás najdou krásné ručně šité podvazky od holek z Něco Darovaného. Pokud si nevěsta z nabídky nevybere, je jí podvazek ušit, dle jejího přání na míru. Dále nabízíme ručně vyráběné náramky od holek z Beev Bracelet, které mohou sloužit jako doplněk pro nevěstu, či jako dárek pro družičky, svědkyni, maminky nebo jen tak pro radost. Také pro nevěsty vyrábíme čelenky z květin (jak umělých, tak živých), jako krásný doplněk svatebních šatů.

Největší pýchou jsou mé ručně malované bundičky (džínové nebo kožené). Nevěsty mají možnost si je na svůj velký den zapůjčit či zakoupit a také nabízíme možnost nechat si namalovat svůj vlastní nápis. Pokud by nevěsta chtěla mít bundičku s natisknutým jménem, datem svatby atd., spolupracujeme s Lpjacket , které umí cokoliv, a jejich bundičky vypadají kouzelně.

V neposlední řadě nabízíme svatební saténové župánky s nápisem Bride, na prodej či zapůjčení.

Svatební šaty půjčujete i prodáváte?

Ano. Šaty je možné si u nás půjčit, ceny se pohybují od 6 000 do 12 000 Kč, není problém ani zapůjčení na svatbu v cizině. Můžete si je také koupit, zde máme ceny od 17 000 do 23 000 Kč. Šaty jsou u nás od velikost 32 do 42 a všechny jsou upraveny na nevěstu, tak, aby jí v její den perfektně seděly.

Jak u vás probíhá zkouška?

Zkoušky jsou u nás zdarma, naopak dostanete ještě kafíčko. Popřípadě lahev sektu, která je zpoplatněna částkou 200 Kč, ale pokud si nevěsta vybere své šaty, poplatek se jí odečte od ceny šatů.

Nejlepší doba pro objednání na zkoušku je půl roku před termínem svatby, popřípadě čím dřív, tím líp.  Ohledně termínu zkoušky je lepší se objednat telefonicky, pomocí emailu, na Facebooku nebo Instagramu minimálně týden dopředu.

Nebojte se odlišit

Jak se člověk dostane k provozování svatebního salonu?

Jak už jsem nakousla v první otázce, snažili jsem se v Plzni otevřít svatební salon, kde si na své přijdou i nevěsty, které hledají úplně jednoduché svatební šaty, boho styl či naopak extravagantní kousky. Jelikož to tu doposud chybělo a nevěsty musely často jet i na druhou stranu republiky, aby si své vysněné šaty vybraly, což je škoda. A proč vůbec svatební salon ? Je to krásná práce, plnit holkám jejich sny a vidět, jak jsou štastné.

V čem české nevěsty nejčastěji chybují, pokud jde o volbu šatů?

Nevím, jestli je to úplně chyba, ale pořád je u nás v Čechách takový strach být jiný a trochu se odlišit, vybočit ze standardů. Platí „čím více, tím lépe“, což bývá někdy velká chyba. Je tolik možností, jak vypadat něžně, jemně, jako princezna a není k tomu zapotřebí velkých šlehačkových šatů. Ale musím říct, že nevěsty, které chodí k nám, jsou zlaté a strach už nemají, za to jsem neskutečně ráda.

Jak se předem připravit na výběr svatebních šatů?

Všem nevěstám doporučuji, at si vyzkouší více střihů, typů a barev šatů, jelikož každá z nás má v hlavě tu svou představu, jak by měla ve svůj svatební den vypadat, a často při zkoušení daného typu šatů se tato představa rozplyne. Proto si myslím, že je lepší si toho zkusit více, protože když to budou ty ONY šaty, tak to určitě poznáte, pocítíte. Intuice nás nikdy nezklame. A kdyby náhodou byly pochybnosti, je dobré si s sebou vzít dobré rádce (kamarádky, svědkyni, maminku, tchýni), kteří nevěstě dají směr nebo jí budou oporou.

Na co se v souvislosti se salonem Simply Bride těšíte v roce 2020?

V první řadě bych vás ráda pozvala na Svatební korzování v Plzni 19. 1. 2020 v Depu, kterého budeme součástí. Nevěsty budou moci vidět část našich modelů a všechny naše služby.

Plus v tomto roce jsme začali s Dárkovými krabičkami Simply Bride Box. Jedná se o dárkové krabičky pro nevěsty, ženichy, svědkyně, družičky, maminky atd., které si můžete složit dle vašich požadavků. Například pro nevěstu: podvazek, župánek, zrcátko, náušnice a mnoho dalšího.

Na závěr bych doporučila všem nevěstám, at se při výběru svatebních šatů řídí hlavně svým srdcem a užijí si to, jako celou svatbu! S láskou, Simply Bride

Kontakty

Adresa salonu: Sady Pětatřicátníků 31, Plzeň

Telefon: +420 732 936 024

E-mail: simplybride@seznam.cz

Objednat se můžete také přes Instagram nebo Facebook.

 

Zdroj fotografií: Facebook.com/Simply-Bride

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close