Přijměte pozvání na originální svatební veletrh: Svatební korzování v Praze a Plzni

Pomalu končí sezóna aktivních svateb a začíná období svatebních eventů, kde si aktuální snoubenci mohou prohlédnout trendy a novinky pro další rok. Pokud právě svatbu chystáte, určitě si na nějakou podobnou akci zajděte. Spoustu věcí z e-shopů uvidíte na vlastní oči, budete se moci osobně změřit a na místě objednat, mnohdy i za lepší ceny. No a abychom vám usnadnili orientaci v množství akcí, budeme je pro vás monitorovat. Jednou z prvních, která se dostala do našeho hledáčku, je Svatební korzování.

Tento svatební veletrh je tak trošku neobvyklý. Koná se postupně ve dvou městech a ani v jednom nečekejte tradiční nablýskané hotely nebo zámečky. Jak v Plzni, tak i v Praze se odehrává v retro industriálních prostorách, které mu dodávají nezapomenutelné kouzlo. Vládne tady uvolněná, lehce bohémská a příjemně rebelská atmosféra, žádná škrobená upjatost nehrozí.

Kromě prostředí je veletrh specifický také tím, že tady najdete nejen klasiku, jako jsou snubní prsteny, svatební šaty či dorty, ale také unikátní prezentace výrobců přírodní kosmetiky, svatebních parfémů, workshopy či tvoření. A jako zajímavá perlička se objeví přednášky na téma svatebních zvyků ve světě a o symbolice sňatků v mytologii. Takže kromě tipů a kontaktů na svatební dodavatele si odnesete i zajímavé informace.

Peťa Šebestojc – Fotobany

Veletrh pořádá plzeňský květinový servis Le Fleur Design, jehož prezentaci samozřejmě najdete jak v Praze, tak i v Plzni. Květinám a všemu, co s nimi souvisí, se věnuje s láskou a vášní, která vyústila v tento originální koncept svatebních veletrhu.

Korzování v Praze

V hlavním městě se Svatební korzování odehraje už brzy, 10. listopadu 2019, od 10 do 17 hodin v kulturním centru Vnitroblock na Praze 7. Je to poprvé, kdy se tady původně plzeňský veletrh koná.

Uvidíte třeba svatební šaty z butiku OUI boutique Prague, líčení a účesy ze studia Probuď labuť, krásné světelné dekorace od dvojice Svítící písmena, možnosti fotokoutku od Polagraphu, svatební zmrzlinový stánek Yes Yes Ice Cream nebo originální Proseccolo, s kterým budete moci také zasoutěžit, a mnohé další vystavovatele.

Jako doprovodný program vás čekají různá vystoupení, už zmíněné přednášky, soutěž s Proseccolem, workshop s výrobou přírodní kosmetiky, krasopísmo či malování hennou, zahraje DJ Poeta z rádia SPIN.

Korzování v Plzni

Plzeňané si na 4. ročník Korzování ještě trochu počkají, a to až do 19. ledna 2020. Proběhne opět v čase 10-17 a místem konání je bývalá vozovna plzeňského dopravního podniku, kde aktuálně funguje kreativní zóna Depo2015.

Pro Plzeň se vystavovatelé i doprovodný program zatím ladí, o aktualitách vás ještě budeme informovat. Zatím můžeme odtajnit třeba workshop s výrobou jedinečného svatebního parfému, krasopísmo nebo opět Svítící písmena, módní návrhářku Ivetu Paulerovou s přehlídkou svatebních šatů a DJ Poetu.

Zatím se můžete aspoň naladit malým ohlédnutím za minulým ročníkem:

Shrnutí a kontakty

Svatební korzování Praha:

  • kdy: 10. 11. 2019, 10-17 h
  • kde: Vnitroblock (Tusarova 31, 17000 Praha 7)

Svatební korzování Plzeň:

  • kdy: 19. 1. 2020, 10-17 h
  • kde: Depo2015 (Presslova 14, Plzeň)

Kontakty:

 

Zdroj: Svatební korzování

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close