Nevíte si rady, jak sjednotit vaše svatební šaty, líčení a účes? Obraťte se na profíky ze studia Probuď labuť

Kateřina Měšťánková je fotografka a filmová maskérka. Stejně jako její kolegyně Martina Gajdačová. Spojení uměleckého make-upu a hair-stylingu s fotkou je oběma blízké. Proto v roce 2012 společně založily studio Probuď labuť a rozhodly se pomáhat nevěstám, aby vypadaly skvěle nejen na fotkách.

Užít si v pohodě a radosti svatební den, to je jistě přání každé nevěsty. Velkou váhu mají ovšem také fotografické a filmové záznamy, které pomohou zachytit vzpomínky na ty jedinečné okamžiky.

Aby vypadala žena opravdu krásně, většinou stačí štěstím rozzářené oči. Ale jako nevěsta se zřejmě budete chtít ještě trochu zkrášlit. K tomu neodmyslitelně patří neobyčejné šaty a střevíčky, upravený účes a make-up.

Můžete strávit hodiny a hodiny vybíráním róby, sháněním vizážitky a obcházením kadeřnic. Snažit se všecko poskládat tak, aby to k sobě ladilo a vytvářelo jednotný dojem. Do toho máte zařizování zbytku svatby, jako třeba hledání fotografa, který výsledek vaší dřiny zachytí v plné kráse…a ještě si najít čas na svou běžnou práci.

A nebo se, alespoň pokud jde o doladění vašeho vzhledu a zajištění fotografií a videa v odpovídajícím stylu, svěřit do rukou odborníků. Nejen, že na přípravy svatby mají čas, protože je to jejich pracovní náplň, ale navíc, protože se ve svatebním světě pohybují, vědí, kde seženete to pravé pro váš styl.

Nás zaujalo pražské studio Probuď labuť. Nejsou to totiž jen vizážistky nebo jen kadeřnice nebo jen fotografky, ale nabídnou vám vše pěkně pod jednou střechou:

  • svatební líčení
  • svatební účes
  • svatebního fotografa
  • předsvatební focení
  • kameramana
  • učešou a nalíčí svatebčany
  • celkový styling nevěsty

Nechte si poradit

Právě poslední služba je jedinečná a může vám ušetřit spoustu času, pokud si nevíte rady, jak svůj vzhled dát dohromady. Ve studiu navrhnou váš celkový styl coby nevěsty a pomohou vybrat vhodné šaty, účes a líčení, které budou společně skvěle fungovat.

A nejen to, dokonce s vámi obejdou obchody či svatební salony. Dokážou vyladit i ženicha, jemuž budou při nákupech taky asistovat. Což mnoha pánům, kteří pořizování oblečení moc nemusí, jistě vymaže nejednu vrásku z čela.

Líbí se vám žhavý trend současné doby  retro styl? Obzvlášť období první republiky? Pak jste tady správně. Kateřina Měšťánková má totiž právě pro toto období slabost. Ale nenechte se omezovat, ona i ostatní dámy ze studia zvládnou cokoliv.

Vše důležité v jednom

Služby, které studio Probuď labuť nabízí, jsou výhodné hned v několika ohledech:

Styling, líčení i účes budou jednotné, protože je připraví jeden tým.

Díky tomu vám také odpadne obíhání více dodavatelů.

Chcete-li si spolupráci vyzkošet ještě před svatbou, můžete si domluvit i předsvatební focení. To je v poslední době velmi oblíbené. Vyzkoušíte si tak spolupráci s fotografem a ještě získáte krásné vzpomínky na ty chvíle plné zamilovaného těšení před samotným dnem D.

Ve studiu pracují jen s kvalitní kosmetikou, takže líčení vydrží po celý den, což potvrzují nevěsty, které už labutích služeb využily.

Vzhledem k tomu, že všechny vizážistky z týmu mají zkušenosti s líčením a česáním pro film, televizi i focení, upraví vás s ohledem na to, že se budou pořizovat záznamy, a vy budete právě na fotkách a videu vypadat skvěle.

Kontakty a ceny

Pokud vás myšlenka na celkový styling nevěsty pod jednou střechou zaujala a líbí se vám právě styl tohoto studia, budou vás asi zajímat některé „technické“ detaily.

Například cenová hladina služeb. V tomto ohledu máte široký výběr. Můžete využít jen něco, třeba se nechat nalíčit či si objednat fotografování, nebo si pořídit rovnou celý balíček péče.

Tak například líčení pořídíte za 1700 Kč, celodenní svatební focení za 14 900-17 900 Kč, svatební komplet make-up a účes se zkouškou za 4900 Kč, líčení a česání s celodenní přítomností vizážistky během vašeho svatebního dne za 6500 Kč…

A jak se s nimi spojit? Kontakty jsou zde:

Telefon: 777 026 105 (Martina Gajdačová) / 603 234 161 (Kateřina Měšťánková)

E-mail: info@probudlabut.cz

Facebook: www.facebook.com/ProbudLabut

Adresa: Školská 7, Praha 1

Studio Probuď labuť sice sídlí v hlavním městě, ale přijedou za vámi, kamkoliv si budete přát. Cena dopravy v tomto případě je 7 Kč za km.

Zdroj: Probudlabut.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close