Řekněte „oui“ francouzské eleganci a půjčte si svatební šaty v OUI boutique Prague!

Připadá vám nabídka českých svatebních salonů z valné části stejná? Ještě nevíte, zda si šaty půjčíte, nebo si je raději koupíte či rovnou necháte ušít? Váháte mezi zahraničními a českými značkami? Odpovědi na své otázky můžete najít v pražském salonu OUI boutique Prague.

OUI se od jiných salonů liší především v tom, že se zaměřuje na jednotlivé designové kousky, které jsou pečlivě vybírány nebo navrženy přímo pro tento butik. Nabízí kromě klasické možnosti zapůjčení šatů také jejich prodej a nebo dokonce ušití přímo na míru.

Vystupují za řady také stylem, který nabízejí. Šaty si zde vyberou ženy silné, sebevědomé a odvážné, ženy, které milují design, módu, kvalitu a minimalismus. V nabídce mají šaty od francouzských návrhářů, jako je Margaux Tardits, a také od českých a slovenských designérů a značek.

Butik má na svědomí Eliška Jamagne, která má za sebou bohaté zkušenosti z modelingu, působila také jako módní agentka v Praze a Miláně a založila v Praze módní agenturu Ely management. OUI je její poslední projekt. Vznikl z potřeby nabídnout nejen nevěstám, co tady chybělo – jednoduché elegantní střihy a originální design, z velké části od českých a slovenských návrhářů. Už z toho je jasné, že žádné nevkusné kousky tady nebudou.

“Jsme přesvědčení, že méně často znamená více, proto sázíme na minimalistické střihy a kvalitní látky, díky kterým vystoupíte z davu.”

Koho tady najdete

Jak už víte, v OUI boutique Prague se zaměřují na světové značky i české a slovenské návrháře. Můžete si tady půjčit nebo koupit šaty od Margaux Tardits, Marylise Bridal či třeba Burberry. Z tuzemských jmen jsou zastoupeni Helena Mertlová, Petra Balvínová, Zuzana Kubíčková či WWO – WithWithout. Právě tato značka typicky vystihuje, o co v OUI jde: oblečení WWO je vyráběné v Česku, z českých látek a komponentů (kde to je možné), produkce je zaměřená na kvalitu, minimalismus, nadčasovost, proměnlivost a nápaditost. Vítejte ve světě slow fashion!

V butiku kromě svatebních šatů najdete také šaty večerní a slavnostní, takže se tady může obléknout nejen nevěsta, ale třeba i její svědkyně. Vedle pudrových či módních metalických odstínů mají i výrazně barevné modely, vybere si opravdu každá. Řada šatů pak má takový střih, že se do nich v pohodě vejde i těhotenské bříško, a to platí o šatech večerních i svatebních.

No a co by to bylo za nabídku, kdyby v ní chyběly doplňky! Nevěsty tady seženou šperky, ozdoby do vlasů i kabelky. Stačí si jen vybrat.

Výběr se šampaňským v ruce

Výběr svatebních šatů je záležitostí vyžadující čas. Proto je dobré se na návštěvu salonu objednat. Dostanete sklenku šampaňského a dáte dohromady nápady a možnosti. Můžete si prohlížet, vybírat a zkoušet.

Jak píše Eliška Jamagne na OUI blogu, „ty pravé šaty na sobě poznáte a budete vědět, že to jsou ony“.

Chcete vědět, jak to vychází cenově?

Tak třeba model Margaux Tardits Voulez-Vous Danser Avec Moi, přivezený přímo z Paříže a u nás dostupný pouze v OUI boutique, si můžete půjčit za 22 000 Kč.

Svatební šaty Soulmate od Marylise Bridal si půjčíte za 16 000 Kč a koupíte za 52 500 Kč.

Je libo domácí provenienci? Krémové svatební šaty od WWO jsou k zapůjčení za 12 000 Kč, korálkový model od Zuzany Kubíčkové ušitý speciálně pro OUI Boutique Prague za 22 000 Kč a hedvábné šaty s dlouhými rukávy od Heleny Mertlové za 14 500 Kč.

Pokud jste právě vy taková sebevědomá bytost, která k efektu nepotřebuje záplavu kanýrků, ale sází na jednoduchost a nápadité (a kolikrát překvapivé) detaily, a šaty z OUI by se vám líbily, domluvte si schůzku:

  • osobně v butiku: Gorazdova 9, Praha 2
  • telefonicky: +420 222 742 566
  • e-mailem: info@ouiboutique.cz

Přes webový formulář nebo Facebook. Inspirovat se můžete také na Instagramu.

OUI boutique Prague vám nabízí to, co třeba jinde marně hledáte – vedle oblečení také pocit francouzského šarmu a luxusu. Proč se nenechat hýčkat?

Zdroj: Ouiboutique.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close